Şimdi Ara

2si1 'Yasah' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper olmuş dhükümetle ilgili olan kısımlara hem talhanın hem mesutun her dediğine katılıyorum

• Bu arada internette dolanırken o zeki(!) gazetecinin neden bakana Minecraaft'ı anlatırken karısını öldüren puan alıyor dediğini öğrendim. South Park'ın 17. Sezon 2. bölümündeymiş meğersem olay.

• Bu program farklı olmuş ve çok güzel olmuş. Dobra konuşanı net konuşanı severim.
  • 13.03.2015 tarihinde putinin müslüman olmasından ahmet kuralın ölmesine kadar birsürü yalan yanlış haber çıktı haberciliğin türkiyede nereye gittiği zaten ortada minecraft olayını yadırgamayın bence. oyun fiyatları ise türkiyede düşmez! doların yükselişini kendilerine rant haline getiren düşmesi için çözüm sunacağına sırf hükümeti beğenmedikleri için yükselmesini isteyen bir muhalefet varken, dolarda düşmez oyun fiyatlarıda. trt konusunda söylenecek şeyleri söylediniz. hadi trt 1 de dizi çıkıyor trt belgeselde neden adam akıllı belgesel çıkmıyor :)

• ooooo tarafsız(!) program alırım bi dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor32

0-5 dakkika kullanılamyacak cihaz
    5-14 dakika mine craft yasaklanmasın
    14-19 oyun fahiş fiyatları soruşturması
    19- dx12 %25-75 oyun hatta %300 performansı artışı iddası
    21 open gl linux
    22,06 3 boyutlu yazıcı hammeddesini kilosunu 3 $ mal eden geri dönüşümlü makina (kit starte projesi )
    24,20 rainbow 6 sage (doğru yazdım umarım) Pc alfa sonbaharda
    27.40 unchearthted 4 2016 ya ertlendi
    29.10 Samsungun akıllı köpek evi 3000 $
    32.20 windows Xp nin pazar payının yükselmesi
    34.10 GTA Online Heist videoları ve sunucu problemleri
    37.50 BBC den GTA dizisi
    39.20 benden ALKIŞ
    40.30 Solar impulse II dünya turuna başladı (1468 km yi güneş enerjisi ile geçen ilk uçak by google)
    43.20 Dronelara takılmak üzere tampon (kitstarter projesi)
    45.50 oyun dünyasından kısa kısalar
    51 Son kısa kısalar 380 milyon dolara tablet ihalesi ve Obamanın 100 milyon dolara yazılım konusunda eğitim hamlesi

Teşekkür ederim

• Minecraft yasağı ile ilgili konuşmanızı Türkiye'nin her kurumuna yaymak lazım.Az biraz belki cehaletleri gider özellikle yasaklamayı düşünen devlet kurumuna...
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Size hükümetin yazılım sektörünün gelişmesi ile ilgili neler yapamadiklarını bir anlatırdım uzun uzun yazdığınızdan utanirdiniz ve neden bizden google çıkmıyor anlardınız ama neyse şimdi hükümet kendi kendini ne hallere sokacak bu gidişle ben artık ağzımı açmıyorum bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abehesti

Sesiniz çok yankılı idi rahatsız edecek derecede :) harici sohbet çok güzeldi. Minecraft hakkında konuşurken gayet dikkatli idiniz yasak olmadığını yasaklanma süresince olduğunu vurgulamak, bunun haberini yaparken Yasaklandı başlığı altında haber yapmamak, BURASI TÜRKİYE vari ülkeyi aşağılayıcı yorumlar yapmamanızı çok takdir ettim. Zaten çoğu haberde bu şekilde yapıyorsunuz. Örneğin GTA VI duyruldu başlığında haber yapan Leader games, merlinin kazanı, techno-labs... vb gibi aptal sitelerin facebook haber başlıklarını görünce şok oluyorum. Zaten bazı siyasi olaylarda o siteler haddi olmadığı halde siyasi haber de yapmıyor değil. Sizde bazen siyasete girmiyor değilsiniz bazılarına katılmasam da seviyeli ve güzel oluyor. İnşallah hep bu şekilde devam edersiniz. Ailecek izliyoruz ;P

valla mesut reyizin öyle siyasi bir görüşü olduğunu tam düşünmüyorum doğruyu yanlışı ayırt ediyor suçlu iktidarsa eleştiriyor haklıysa övüyor 2 yıldır takip ederim 2si1 i hep böyleydi yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Size hükümetin yazılım sektörünün gelişmesi ile ilgili neler yapamadiklarını bir anlatırdım uzun uzun yazdığınızdan utanirdiniz ve neden bizden google çıkmıyor anlardınız ama neyse şimdi hükümet kendi kendini ne hallere sokacak bu gidişle ben artık ağzımı açmıyorum bu konuda.

Bu yazdıklarınla da bi şey ifade etmiş olmuyorsun zaten. Demek istediğimi anlamamışsın, o basiretin sende olduğunuda sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

Mesut abi öncelikle teknoloji çok güzel bir program olmuş.Ağzınıza sağlık.Güzel konulara değinmişsiniz ama benim bir eleştirim olacak.Dakika 39:20 de değindiğiniz konu hoş.Gerçekten bazı kişiler sorgusuz sualsiz bazılarını destekliyor.

Söylediğiniz şu sözlerinizi ilk olarak hatırlatayım "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir kişiye aitmiş gibi" ve "Bir kişiye bir ülkeyi sahiplenmek, tapusunu vermek diye bir kavram yok".

Efendim siz bunları söylüyorsunuz ancak bu iki lafın arasında da "Atatürk Türkiyeyi kurtarmış, bize Cumhuriyeti hediye etmiş" diyorsunuz.Yani siz koskoca bir milletin kendi iradesiyle, "Vatanımız bölünmesin, Gavurların boyunduruğu altında yaşamayalım" diyen genç yaşlı, kadın çocuk demeden yaptığı kurtuluş savaşını tek bir kişiye adıyorsunuz.Atatürk'ün yaptığı tek şey milli mücadelenin ateşlenmesinde rol oynaması ki bu bir tek Atatürk'ün değil camilerde ki ve o zamandaki bazı hocaların ve daha bir çok kişinin yardımıyla yapılmış bir harekettir.

Bize çocukken öğretilen "Atatürk yoktu, Düşman çoktu" şarkısının bilincimizde yaptığı etkiden olacaktır ki küçük yaştan beri Atatürk'ün çok büyük biri olduğunu, o olmasaydı şuan çök kötü bir halde olacağımızı ve onun sayesinde düşmanı yendiğini zannediyoruz.Yani cephede savaşan genç yaştaki çocuklar, yaşılar, cepheye mermi hazırlayan kadınların emeklerini hiçe sayıyorsunuz.Bunu yarım milyon şehidimize ve o savaşta maddi, manevi yardımı bulunan herkese yapılan saygısızlık gibi görüyorum. Türkiye'yi kurtaran milletimizdir, Atatürk değil.

Olayı belki çok farklı bir tarafa çekiyormuşum gibi gözükebilir ancak ben yalnızca en yukarıda yazdığım sözleriniz ile Atatürk hakkında söylediklerinizin zıt olduğunu ve Atatürk'ü çok fazla abartılmaması gerektiğini belirtmek istedim.

Yanlış bir şey yazdıysam affola.
    Saygılarımla,

şimdi sana sorsam İstanbulu kim fethetti diye, cevap Fatih Sultan Mehmet dersin. Ne oldu iş Atatürk'e geldiğinde mi zoruna gitti? Atatürk abartılmasınmış, kafaya bak. adamın zoruna gitmiş resmen bide teknoloji programının altında Atatürk'ü eleştiriyor, kine bak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 14 Mart 2015; 2:26:28 >

Yazdıklarım birşey ifade etsin ozaman konuda bilgisiz olduğunuzu düşünüp sizi ciddiye almadığım için cevabı kısa kesmiştim. Önce referans vereyim. Türkiye'nin büyük yazılım projelerinden birini yürütmüş ve kapatmış bir yazılımcı ve güncel olarak odtü iktisat öğrencisiyim. Web, mobil ve pc platformlarında 8 adet programlama dili biliyorum ve hepsinde iş tecrübem ve ödüllerim var. Gelelim konumuza. İnsanlar devleti beğenmiyor demişsiniz ama devlette iş istiyor demişsiniz. İlerleyen döviz ve potansiyel kriz karşısında sunulan 130 sayfalık rapor bana göre vasat ve üniversite birinci sınıf seviyesindeyse ve istihdam anlamında özel sektör yüksek seviyede riskli ise insanlar ancak kadrolu olarak devlete girmek isteyecektir, bunun neresi size garip geldi? Burada insanları tembellikle suçlamak yerine izlenen zayıf ekonomik politikaya bakmak daha mantıklı değil mi? Zaten şu noktada atanmak için yıllarca bekleyen riyakar diye nitelendirdiğiniz öğretmenlerde yakında devletten dahi ümidi keserler. Bunun yanı sıra devletçi yapı ile ilgili sorununuz tamamen ilke ve inkılaplara ters düşen ve bu ülkeyi kurtaran mantığa zıt bir düşünce gibi geldi bana. Atamızın devletçilik örnekleri dünyada örnek olarak uygulanırken siz bunu milletimizde tembelliğe yol açtı diye kestirip attınız bu yüzden dünyaya ve ekonomiye dair bilginizden şüphe duydum. Son olarak gelin bakın odtü teknokentte neler yapıyor insanlar ancak hukumet hala ülkemizin en verimli ve önemli üniversitesinin önüne taş koymaya çalışıyor. Bunun yanı sıra yaptığım yazılım işi sırasında çelme mi takıyor dediğiniz hükümet ile neler yaşadım anlatsam biraz fikriniz olurdu ama bunları anlatmam ne yasal olur ne de iş etiğine uyar. Sonuç olarak şundan eminim ki ne ekonomide ne de yazılım sektöründe gram tecrübeniz yok ancak havadan bizim millet şöyle bizim halk böyle yok bizden google çıkardı da hükümet mi engel oldu diye kahve muhabbeti yapıyorsunuz.

• 13 yildir tek basina iktidardalar ve ulkenin geldigi yer ortada, adalet sifirlanmis, hukuk sifirlanmis, ozgurlukler sifirlanmis, yurtdisinda itibarin sifirlanmis, ulkede huzur sifirlanmis, evdeki eurolar sifirlanmis. ama gel gorunki aktroller ama siyaset yapmayin yaea, neden cunku islerine gelmiyor, kimselerin uynamasini istemiyorlar, yapin hemsehrim her yerde yapin bilmeyenlere gormek istemyenlerin gozlerine sokun anlamazsa bir daha anlatin, baska turlu duzluge cikamayiz, siyaset konusmayi elbette bende sevmiyorum, ama sanki norvec'iz gibide davranamam, sustuk sustuk ulke ne hale geldiz yazik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 14 Mart 2015; 5:15:38 >
  • keyifli bir program olmuş dx12 yi gerçekten merak ediyorum yıllar sonra yeni bir sistem toplatabilir bana
  • Abi, videoda 1 kere LG G2 kelimesi duymadım. Etiketler kısmında var ? :(

Daha somut yorumlar beklerdim sizden biraz koru körüne bakıyorsunuz gibi geldi bana yorumunuz. Lütfen Atatürk'ün ülke adına yaptığı yatırımlara hatta günümüzde bile Atatürk modeli diye adlandirilan bir ekonomik model uygulayarak gün yüzüne çıkan ülkeleri biraz inceleyin, okuyun ve yıllar önce yapılan yaklaşıma bakın. Bir de günümüzde bir adamın kalkıp iktisatin temel kurallarından olan ve düşük istihdam sağlanan ve gelir düzeyinin düşük olduğu bizim gibi bir ülkede faiz yukseltmesinin ivedi olmasının kendi kafasına göre mantıksız olduğunu savunmasına bakın. Gerçek dinamiklerden uzak, ekonomiye hiç bir faydası dokunmayacak ve banane banane ben böyle istiyorum böyle olacak yaklaşımından öteye gidemeyen bir tutumun destekleyenleri tarafından savunulması= bakınız günümüz dövizi. Bunlar gerçekler, inkar edildiği sürece duzelmeyecekler. İyi akşamlar dilerim.

• candy crush vandalizm e yönlendiriyor çocukları.şeker parçalayıp duruyorlar. yasaklansın.

mineciraft konusu kadına şiddet konuları hortladığı bir dönemde aile bakanlığına soruldu . bu yüzden bu bakanlık takibe aldı bu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 14 Mart 2015; 3:58:47 >
  • wifi bir bitmediniz. senin gibilerin yetişmesi bu ülke için ne acı. keşke arabistanda falan doğsaydında öz topraklarına daha iyi hizmet edebilseydin.

12 bini aşkın kişi ışide gitmiş arkadaşım bu Ülkeyi, Cumhuriyeti ve Atamızı sevmeyenlerin yolu orası ama illa burada kalacağız diyorsa bu gerçeklerden ve bilgiden bahsedince korkan ama kendinde Atamıza hakaret etme yetkisi gören kişiler, onlarında karşısında Türk Gençliği savasacaktir. Bu böyle biline!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 14 Mart 2015; 4:24:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.