Şimdi Ara

2si1 'Yasah' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

Orijinalden alıntı: tayguncifci

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Ya mesut çevik şu programda siyaset yapma. Milleti birbirine düşürmek hoşunamı gidiyo arkadaşım. Ortalığı kızıştırıp daha fazla yorum almak istiyosun tabi anlıyorum ama yapma arkadaş. Sen işine bak haberlerinimi sunacaksın ne yapacaksan yap ve git.
    Adı üstünde teknoloji ve oyun haberleri. Yeter artık siyaset geyikleri. Milleti biebirine düşürme yeter da.

Katıksız bilgi ve haber almak isteyenler için Ana Sayfa Haberleri bölümü var zaten. Yorum görmek istemiyorsanız orayı kullanabilirsiniz. Bu insanlar yayınladıkları, hazırladıkları programda yorum yapmayacaklarsa neden varlar ki? Ben bu yorumlar, görüşler ve samimiyet için izliyorum programı. Hala gelmiş haddiniz olmayan bir şekilde direktif verme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

Programın içeriği ve yapısı belli. Beğenmiyor musunuz? İzlemezsiniz olur biter. Ancak programı hazırlayanlara ve her hafta bu programı bekleyen izleyicilere biraz saygınız olsun.

İyi günler dilerim.

Ya pardon valla özürdilerim. Bu program teknoloji oyun ve siyasetin içinden programıydı dimi pardon ya. Arkadaş sen neyin kafasını yaşıyosun. Burası donanım haber. Bilgisayar, teknoloji, cep telefonu ekran kartı falan filan haberlerinin olduğu (yada olması gerektiği) bir yer. Bana git katıksız haber için ana sayfaya bak diyo. Kafayı yemiş millet. Hazırladıkları program teknoloji ve oyun programı yazıyo okuma biliyosun dimi. Siyaset meydanı falan yazmıyo. Sen siyaset tartışmak istiyosan git televizyonda bi çok kanalda var ordan izle. kirletme burayı. İşte mesut çevik. istediğin olmuş bak. adam ne diyor "ben sadece bu tartışmalar için için izliyorum bu programı" diyor. başarmışsın yani.

Merhaba,

Programda siyaset yok siz yapılan bazı teknolojik uygulamalara ve müdahalelere yorum yapmamızı siyaset olarak tanımlıyorsanız dil bilginizi gözden geçirin derim zira siyaset ne demek gram bilginiz yok.

Program teknoloji ve oyun teması taşıyor ve TRT'nin yayın politikasından tutun da dağıtılan tabletlere kadar konuşulan her konu bu temanın içinde yer alıyor.

Eğer bunları dahi duymaya dayanamıyorsanız izlemeyin en azından yorumlarınız ile rahatsızlık vermezsiniz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sevgili mesut çevik. Seni ve donanım haberi yıllardır takip ediyorum. Bazı insanlar bazı sözleri duymak ister bazıları istemez. Siyaset yapıyosun demiyoruz zaten. Siyasi söylemler yapıyosun. Tutuyosun atatürk bilmem ne diyosun. Niye demiyosun'ki ya bu sözümden birileri alınır. yada tartışma çıkar yine forumda. niye demiyosun. Sen siyasi söylemler yapmıyoruz diyosun'da bi mesajlara bak allah aşkına. Ne yapmış olabilirsinki bu insanlar birbilerine giriyo burda. bi düşün bakalım. Yada ne gerek var böyle söylemlere.
    Ülke gündemi zaten sıkıcı, bunaltıcı, bide siz yapmayın ya. Siz bizi bilgilendirin haberdar edin. yeni teknolojiler oyunlar vs. yorumlara bak allah aşkına. birisi atatürke laf atıyo. diğeri şeriat istiyo. madem yapmıyosunuz niye bu tartışmlar çıkıyor. bana bunu bi anlat ya.

Ağzına sağlık kardeşim. Severek izlediğim programı canimi sıktığı için kapattım.

Şu hayatta yapabildiği bir is var, onu yaparken bile Atatürk'çülere laf giydirme gayretinde beyefendi. Senin siyasi fikrini soran olmadı Sn Mesut Çevik. Teknoloji anlat bize.

Merhaba,

Atatürkçülere laf ettiğimi nereden çıkarttınız? Eğer düzgünce dinleseydiniz ne demek istediğimizi anlardınız.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Program iyi, en azından casper reklamı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencisine Tablet dağıtan, 3. Havaalanı, marmaray dahil bir çok modern yapıyı türkiye ye kazandıran hükümet piksel piksel oyunla uğraştı diye teknoloji karşıtı ilan edilmiş neydeyse. Komikmiş kardeş...güney kore de belli bir saatten sonra online oyun bile yasak. Ama onlar modern biz yobaz. donanım haber değil siyaset meydanı mübarek.

• Tablet dağıttı diyenler programı dinlememiş galiba yazık çok dar açıdan bakıyorlar. Tablette bu öğrenci hocanın anlattığını kopyalamaktan başka birşey yapamaz, tablet üretim değil tüketim odaklidir. Gelişmiş ülkeler, adam gibi gençliğine yatırım yapmak isteyen ülkelerde laptop verilir eğitimde. Yılların montaj saniyiside biz ürettik Türk malı diye reklam ediliyor ve iş yaptık deniyorya bu yalanların hesabı ahirette sorulacak. Marmaray ve metro konusunda tebrik ederim ama kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 14 Mart 2015; 17:54:02 >
  • Gündemcilik yapmaktan başka bir şey değil bu yasak fikri. Bir kavşakta haftada en az bir kez kaza oluyordur , yetkililerce hiçbir önlem alınmaz .Başka bir kavşakta her şey düzgün yapılmıştır , hiç kaza olmuyordur olsa da sürücü hatasıyla oluyordur.Her ne olursa o kavşağa polis konulur.Maksat bir şeyler yapıyoruz "biz çalışıyoruz" algısını oluşturmak.

Çok geriye gitmeye gerek yok hatırlarsanız bir süre önce Balıkesir'de internet kafelerde bazı oyunların oynatılması ilgili makamların kararıyla yasaklanmıştı.O oyunlar en az 10 sene öncesinin oyunlarıydı.Belki de o kafelerdeki bilgisayarlarda sadece o oyunları kaldırabilecek bir donanım var veya o oyunları yükleyip bunları oynasınlar demişlerdir. Şiddet içeren tonla güncel oyunun adı anılmazken 10 sene önceki oyunun o bölgede göze çarpması ilginçti.

Bu durum oyunlara yasak getirebilecek kamu gücüne sahip kişilerin aslında bu dünyadan tamamen bi haber olması. Dünyadaki uygulamaları gibi içinde şu şu içerikleri barındıranlar şu yaş kategorisinde olacak , o yaşın altındakilere satılamayacak gibi .PEGİ'ye göre gta hangi kategorideyse onun gibi şiddet içeren oyunların hepsi o kategoride.Call of duty :World at war oyunu 18 ibaresi içerirken Dead Rising ya da Mortal Kombat 6 yaş kategorisinde yer almıyor.Bir oyuna şiddet içerikli derken diğerini es geçmiyor oyun derecelendirme kuruluşu.

Akıllının biri Türkiyede birinin kulağına çalmıştır bakın minecraft diye bir oyun var diye.Haber kanalının birinde bir psikolok ile yapılan röportajda: " şehirde suç işleyerek ,araba çalarak para kazandığınız , insan öldürerek ünlü olduğunuz oyun var" diyerek üstü kapalı olarak Gta'yı kastetti .Gta evet şiddet içeren bir oyun.Fakat tek yaptığımız şey insan öldürmek araba çalmak parçalamak değildir. Taksicilik yaparak da para kazanıyorsunuz. Eğer insanlara oyunu bu şekilde lanse ederseniz tek amacın şiddet olmadığı görülür.

Minecraft sadece işgüzarlık başka da bir şey değil. Gezi olayları döneminde eylemcilerden bir tanesinin pankartında yazan "biz gta'da polis öldürmüş bir nesiliz sizden mi korkacağız" ifadesi üzerine o dönemde gümrükte tonlarca gta V ps3-xbox360 disklerinin bekletildiğini duymuştuk.

Oyunda küpleri parçalıyoruz kılıç kullanıyoruz , inekleri koyunları vs öldürdüğümüzde kan çıkıyor diye mi tüm bu tantana ? Yasaklayacaksanız şiddet içerenlerin hepsini yasaklayın o halde.

Biz toplum olarak bir şeyin peşine takıldık mı gideriz peşinden .Alem güneş enerjili elektrikli uçaklar yapadursun , dünyayı dolaşadursun .Biz daha 20 yıl kadın cinayetlerinin nasıl önüne geçerizi düşünelim , sözlükte 40 yıl önce konmuş bir sözcüğün peşinden gidip gündem oluşturalım, bunları tartışaduralım biz.

• Siz de Özgecan gibi olursunuz diyerek öğrencilerinin akıllarına giren bir "öğretmen"(?) zihniyet , 1000 tane Grand Theft Auto'dan , minecraft'tan hatta ve hatta atom bombasından daha tehlikelidir. : )

Çocukları , büyükleri , aileleri ve nihayetinde toplumu böyle bir zihniyetten korumak gerek öncelikle.

• Programı açmadan ve yorumlara bakmadan söylüyorum Sn. Bağımsız Milletvekili Mesut Çevik (artık ne kadar bağımsızsa...) yine siyasete girmiştir.Programın adı bundan sonra Mesut Çevik ile Siyaset Programı.Adam resmen pusuda bekliyor ''bu hafta da bir şey çıksa da ben de ekmeğime baksam'' diye.
  • @Speed-Step

Mesut Çevik iyi akşamlar, bir sorum olacak. Günlük işlerim için notebook almayı düşünüyorum. Bu saatten sonra almışken Intel 5.nesil işlemcili alayım diyorum. Sizce, Intel 5.nesil işlemcili notebooklar ne zaman piyasaya çıkar? Bilhassa Türkiye pazarında? Bu işlemcili notebookların çıkış tarihleriyle ilgili, distribütörler den bir duyum aldınız mı? Teşekkür ederim.
  • Mesut Çevik kardeşim ufacık çocuklara dagıtılan tablete kabahat bulmuşsun ilginç gerçekten... Nasıl program yazıcaklar,vs... diyorsun? O yaştaki çocuklar mühendis degil program yazmayla niye ugraşacak? Tablet ile o noktaya gelene kadar geçiş dönemini tamamlıyor bir nevi... Teknolojiyi tanıyor,vs...
    Ben ilk bilgisayarımı aldıgımda program yazmayı bırakın kullanamyı ögrenmem, programları tanımam yıllarımı aldı... Ancak üniversiteye gittigimde dogru düzgün anladım...
    Hem bu çocukların ilerde bilgisayarı olmayacak mı ne bu telaşınız ömürlerinde ki tek cihaz dagıtılan bu tablet olacakmış gibi konuşuyorsunuz... Belli bir niyetiniz mi var anlamadım.?
    Kalkmış Osmnalıca dilini C# ile kıyaslıyorsunuz komik gerçekten... Toplumları ayakta tutan C# mıdır yada teknoloji midir yoksa yüzlerce yıllık tarihi kültürlerimi? Çince, japonca, ibranice kullanan ülkeler geri kalmış ülkeler mi oluyor size göre merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 14 Mart 2015; 19:07:00 >

• Bir de kusura bakma da senin gibiler devlet her zaman 18 yaşında bir gençtir demez,hasta adam der.
  • astralll kullanıcısına yanıt
    Evet Osmanlı'ya dokundırmayı unutmamış.Nasıl bir nefretse..
  • bu minecraft yasağı örnek alınan ülkeyi belli etmiş... ایران بت ما

• astralll kullanıcısına yanıt
    Mesut bey %100 haklı sen ne saçmalıyorsun troll efendi... başka kapıya yallah...

• Mesut Çevik yine cılkını çıkarmış anlaşılan, en son yanlış hatırlamıyorsam canlı yayında yine siyasetin dibine vurmuştu. Olacağı bu zaten. Ne diyelim, izleyici kitlesi belli. Beğenmeyen izlemesin kafasındalar. İzlemeden yorumlara bakıyım dedim, doğru yapmışım demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Mesut Çevik kardeşim ufacık çocuklara dagıtılan tablete kabahat bulmuşsun ilginç gerçekten... Nasıl program yazıcaklar,vs... diyorsun? O yaştaki çocuklar mühendis degil program yazmayla niye ugraşacak? Tablet ile o noktaya gelene kadar geçiş dönemini tamamlıyor bir nevi... Teknolojiyi tanıyor,vs...
    Ben ilk bilgisayarımı aldıgımda program yazmayı bırakın kullanamyı ögrenmem, programları tanımam yıllarımı aldı... Ancak üniversiteye gittigimde dogru düzgün anladım...
    Hem bu çocukların ilerde bilgisayarı olmayacak mı ne bu telaşınız ömürlerinde ki tek cihaz dagıtılan bu tablet olacakmış gibi konuşuyorsunuz... Belli bir niyetiniz mi var anlamadım.?
    Kalkmış Osmnalıca dilini C# ile kıyaslıyorsunuz komik gerçekten... Toplumları ayakta tutan C# mıdır yada teknoloji midir yoksa yüzlerce yıllık tarihi kültürlerimi? Çince, japonca, ibranice kullanan ülkeler geri kalmış ülkeler mi oluyor size göre merak ettim.

Merhaba,

Ben PC ile orta okulda tanıştım ilk programı 2 sene sonra yazdım. Çok şükür çevremde yön gösterenler vardı merak da olunca hızlı oldu.

Kod yazmaya başlamak için üniversiteye kadar beklemeye gerek yok kaldı ki tableti alan gençlerin bir çoğunun tablet alacak parası yok PC'i nereden alsınlar :)

Tarih öğrenmek için eski dilleri bilmeye gerek yok zira öğrenmek isteyen için Türkçe kitap çok.

Siz okumak isteyip de Osmanlıca bilmediğiniz için okuyamadığınız kaç eser oldu yazsanız da biz de öğrensek :)

Ek olarak öğrenmek isteyen öğrensin hatta bence önce Kürtçe öğretilsin ama öncelik farklı olmalı diyorum tabi kime diyorum :) herkes olayı işine geldiği gibi ön yargılarıyla yorumluyor.

Zaten konuya bakınca biri Atatürk diğeri Osmanlı düşmanı ilan etmiş :D Allah sizi bildiği gibi yapsın umarım ömür boyu benden uzakta kalırsınız.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Herkes senin peşinde ya, hayranın ya "inşallah benden uzak olursunuz" diyorsun.Eğer ufak kardeşlerimiz okuyorsa size söylüyorum ego kötü bir şey sakın örnek almayın Mesut Çevik'i.Zira konuşma diliyle programlama dilini bir tutan birinin peşinden gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Ya mesut çevik şu programda siyaset yapma. Milleti birbirine düşürmek hoşunamı gidiyo arkadaşım. Ortalığı kızıştırıp daha fazla yorum almak istiyosun tabi anlıyorum ama yapma arkadaş. Sen işine bak haberlerinimi sunacaksın ne yapacaksan yap ve git.
    Adı üstünde teknoloji ve oyun haberleri. Yeter artık siyaset geyikleri. Milleti biebirine düşürme yeter da.

Katıksız bilgi ve haber almak isteyenler için Ana Sayfa Haberleri bölümü var zaten. Yorum görmek istemiyorsanız orayı kullanabilirsiniz. Bu insanlar yayınladıkları, hazırladıkları programda yorum yapmayacaklarsa neden varlar ki? Ben bu yorumlar, görüşler ve samimiyet için izliyorum programı. Hala gelmiş haddiniz olmayan bir şekilde direktif verme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

Programın içeriği ve yapısı belli. Beğenmiyor musunuz? İzlemezsiniz olur biter. Ancak programı hazırlayanlara ve her hafta bu programı bekleyen izleyicilere biraz saygınız olsun.

İyi günler dilerim.

Ya pardon valla özürdilerim. Bu program teknoloji oyun ve siyasetin içinden programıydı dimi pardon ya. Arkadaş sen neyin kafasını yaşıyosun. Burası donanım haber. Bilgisayar, teknoloji, cep telefonu ekran kartı falan filan haberlerinin olduğu (yada olması gerektiği) bir yer. Bana git katıksız haber için ana sayfaya bak diyo. Kafayı yemiş millet. Hazırladıkları program teknoloji ve oyun programı yazıyo okuma biliyosun dimi. Siyaset meydanı falan yazmıyo. Sen siyaset tartışmak istiyosan git televizyonda bi çok kanalda var ordan izle. kirletme burayı. İşte mesut çevik. istediğin olmuş bak. adam ne diyor "ben sadece bu tartışmalar için için izliyorum bu programı" diyor. başarmışsın yani.

Merhaba,

Programda siyaset yok siz yapılan bazı teknolojik uygulamalara ve müdahalelere yorum yapmamızı siyaset olarak tanımlıyorsanız dil bilginizi gözden geçirin derim zira siyaset ne demek gram bilginiz yok.

Program teknoloji ve oyun teması taşıyor ve TRT'nin yayın politikasından tutun da dağıtılan tabletlere kadar konuşulan her konu bu temanın içinde yer alıyor.

Eğer bunları dahi duymaya dayanamıyorsanız izlemeyin en azından yorumlarınız ile rahatsızlık vermezsiniz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sevgili mesut çevik. Seni ve donanım haberi yıllardır takip ediyorum. Bazı insanlar bazı sözleri duymak ister bazıları istemez. Siyaset yapıyosun demiyoruz zaten. Siyasi söylemler yapıyosun. Tutuyosun atatürk bilmem ne diyosun. Niye demiyosun'ki ya bu sözümden birileri alınır. yada tartışma çıkar yine forumda. niye demiyosun. Sen siyasi söylemler yapmıyoruz diyosun'da bi mesajlara bak allah aşkına. Ne yapmış olabilirsinki bu insanlar birbilerine giriyo burda. bi düşün bakalım. Yada ne gerek var böyle söylemlere.
    Ülke gündemi zaten sıkıcı, bunaltıcı, bide siz yapmayın ya. Siz bizi bilgilendirin haberdar edin. yeni teknolojiler oyunlar vs. yorumlara bak allah aşkına. birisi atatürke laf atıyo. diğeri şeriat istiyo. madem yapmıyosunuz niye bu tartışmlar çıkıyor. bana bunu bi anlat ya.

Ağzına sağlık kardeşim. Severek izlediğim programı canimi sıktığı için kapattım.

Şu hayatta yapabildiği bir is var, onu yaparken bile Atatürk'çülere laf giydirme gayretinde beyefendi. Senin siyasi fikrini soran olmadı Sn Mesut Çevik. Teknoloji anlat bize.

doğru

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Mesut Çevik kardeşim ufacık çocuklara dagıtılan tablete kabahat bulmuşsun ilginç gerçekten... Nasıl program yazıcaklar,vs... diyorsun? O yaştaki çocuklar mühendis degil program yazmayla niye ugraşacak? Tablet ile o noktaya gelene kadar geçiş dönemini tamamlıyor bir nevi... Teknolojiyi tanıyor,vs...

Merhaba,

Ben PC ile orta okulda tanıştım ilk programı 2 sene sonra yazdım. Çok şükür çevremde yön gösterenler vardı merak da olunca hızlı oldu.

Kod yazmaya başlamak için üniversiteye kadar beklemeye gerek yok kaldı ki tableti alan gençlerin bir çoğunun tablet alacak parası yok PC'i nereden alsınlar :)

Tarih öğrenmek için eski dilleri bilmeye gerek yok zira öğrenmek isteyen için Türkçe kitap çok.

Siz okumak isteyip de Osmanlıca bilmediğiniz için okuyamadığınız kaç eser oldu yazsanız da biz de öğrensek :)

Ek olarak öğrenmek isteyen öğrensin hatta bence önce Kürtçe öğretilsin ama öncelik farklı olmalı diyorum tabi kime diyorum :) herkes olayı işine geldiği gibi ön yargılarıyla yorumluyor.

Zaten konuya bakınca biri Atatürk diğeri Osmanlı düşmanı ilan etmiş :D Allah sizi bildiği gibi yapsın umarım ömür boyu benden uzakta kalırsınız.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Ben söze kardeşim diyerek başladım çünkü ara sırada olsa sizi severek takip ediyorum uslubunuz hoşuma gidiyor. Siyasi olmanız beni rahatsız etmez yanlış anlamayın sonuçta sizde bir insansınız fikriniz var... O yüzden Allah sizi uzak etsin demeniz beni üzdü gerçekten. Ben size sempati duydugum için bunları yazdım...

Tabletle ilgli olarak insanların durumu yok diyorsunuz olabilir bizim de durumuz yoktu ancak 1-2 seneye yeni bir bilgisayar da aldık herşeyimiz de fazlasıyla oldu... Ama siz daha reşit olmayan ufacık çocukara bu sorgulamayı yapmadan önce üniversite ögrencisi olupta yazılım geliştirmeyi bırakın dogru düzgün bilgisayar kullanmayı bilmeyen genç ögrencilere aynı şeyleri söyleseniz keşke...

Osmanlıcayla ilgili olarak da şunu söyliyeyim insanlara zorla ögretilmek istenen bir şey degil bu. Tarih ögrenme amacını da taşımıyor zaten tarih türkçe olarakta ögrenilebiliyor. Burda ki amaç kısaca kültürdür... Bu derin bir konudur... Çevirmenin çevirisiyle degil o zamanı o günün cümleleriyle izah eden bir kelime ile anlamak arasında daglar kadar fark var... Bu, anlatılmaz ingilizce türkçe çeviri yapanlar az çok anlarlar ne demek istedigimi... Aslında biz dilin ne demek oldugunu ve önemini millet olarak bilsek kimsenin bu konuda bir itirazı olmaz ama işte biz dilin ne anlam ifade ettigini bilmiyoruz.... Millet kazılardan çıkan kalıntılarda atalarının eski yazılarını anlamak için yıllarını verir biz elimizde ki hazır yazıları anlamayı gereksiz görürüz. Az buz degil 600 yıllık tarih... Avrupa yada Amerika bizim çocugumuzdan daha küçük yaştalar 200 yıllık tarihleri bile yok ama onlar kendi vahşet dolu tarihleriyle övünüp insanların gözüne sokarlar,vs... Bizm bazı insanlarımızda kendi tarihine düşman olur ilginç gerçekten.
    Daha fazla uzatmıyayım umarım anlamışsınızdır ne demek istedigimi...

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Topluma hitap ederken İnsanları ayrımcılığa götüren konularda yorum yapmaktan kaçınmak gerek, özelliklede bizim ülkedeyseniz, çünkü konuştuklarınızı herkez kendi penceresinden yorumluyor ve bu durum sıkıntı yaratabiliyor, Sonrasında sonuç olarak Biri sana sağcı der, diğeri solcu, başka biriside ateist, Bence en güzeli haklıda olsan bu tür konularda kişisel yorum yapma reyiz, tabi bu benim düşüncem yanlış veya eksik olabilir, sadece fikrimi belirtmek istedim.
  • Çok merak ediyorum acaba kişiye özel bir video mu yayınlanıyor?
    Mesut Çevik bir yorumda Atatürk Düşmanı ilan ediliyor
    Bir başka yorum da ise Osmanlı Düşmanı.
    Siz nerenizle görmek ve duymak istediğiniz için Bir Mesut Çevik değilsiniz.
    Allah ıslah etsin.
    Bir ben mi rahatsız olmadım tarafsız adil ve eğlenceli bir yayın olduğu için?
    Yanlış anlamayın da İdeolojik saplantılı bireyler ve Ergenler şu siteden başka bir siteye kaysalar. Yemin ediyorum reklam için her yere tıklarım o derece.
    Mesut Çevik kimsenin adamı değil. En azından ben öyle bir durum hiç sezmiyorum.
    Siz kimin adamısınız? Tasmanız ipiniz kimde onu sorgulayıp Mesut Çevik'i eleştirin derim.
    Size Mesut Çevik bile fazla da neyse...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.