Şimdi Ara

2si1 'Yasah' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Arkadaşım güdük siyaseti bırakıp işimize bakalım, ayrıca savaşların kazananı olmaz derler, illa gene savaşacaksanız kaybedeceğinizi gördüğünüz için bağırdığınızı duymuyor değiliz.

Su akar yolunu bulur, sizinki taşıma suyla değirmen işletmekti bir nevi, artık devriniz bitti.

İyi geceler, Allah ısta rahat versin....

Allah ıslah etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayguncifci

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Ya mesut çevik şu programda siyaset yapma. Milleti birbirine düşürmek hoşunamı gidiyo arkadaşım. Ortalığı kızıştırıp daha fazla yorum almak istiyosun tabi anlıyorum ama yapma arkadaş. Sen işine bak haberlerinimi sunacaksın ne yapacaksan yap ve git.
    Adı üstünde teknoloji ve oyun haberleri. Yeter artık siyaset geyikleri. Milleti biebirine düşürme yeter da.

Katıksız bilgi ve haber almak isteyenler için Ana Sayfa Haberleri bölümü var zaten. Yorum görmek istemiyorsanız orayı kullanabilirsiniz. Bu insanlar yayınladıkları, hazırladıkları programda yorum yapmayacaklarsa neden varlar ki? Ben bu yorumlar, görüşler ve samimiyet için izliyorum programı. Hala gelmiş haddiniz olmayan bir şekilde direktif verme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

Programın içeriği ve yapısı belli. Beğenmiyor musunuz? İzlemezsiniz olur biter. Ancak programı hazırlayanlara ve her hafta bu programı bekleyen izleyicilere biraz saygınız olsun.

İyi günler dilerim.

Ya pardon valla özürdilerim. Bu program teknoloji oyun ve siyasetin içinden programıydı dimi pardon ya. Arkadaş sen neyin kafasını yaşıyosun. Burası donanım haber. Bilgisayar, teknoloji, cep telefonu ekran kartı falan filan haberlerinin olduğu (yada olması gerektiği) bir yer. Bana git katıksız haber için ana sayfaya bak diyo. Kafayı yemiş millet. Hazırladıkları program teknoloji ve oyun programı yazıyo okuma biliyosun dimi. Siyaset meydanı falan yazmıyo. Sen siyaset tartışmak istiyosan git televizyonda bi çok kanalda var ordan izle. kirletme burayı. İşte mesut çevik. istediğin olmuş bak. adam ne diyor "ben sadece bu tartışmalar için için izliyorum bu programı" diyor. başarmışsın yani.

Merhaba,

Programda siyaset yok siz yapılan bazı teknolojik uygulamalara ve müdahalelere yorum yapmamızı siyaset olarak tanımlıyorsanız dil bilginizi gözden geçirin derim zira siyaset ne demek gram bilginiz yok.

Program teknoloji ve oyun teması taşıyor ve TRT'nin yayın politikasından tutun da dağıtılan tabletlere kadar konuşulan her konu bu temanın içinde yer alıyor.

Eğer bunları dahi duymaya dayanamıyorsanız izlemeyin en azından yorumlarınız ile rahatsızlık vermezsiniz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ya mesut çevik şu programda siyaset yapma. Milleti birbirine düşürmek hoşunamı gidiyo arkadaşım. Ortalığı kızıştırıp daha fazla yorum almak istiyosun tabi anlıyorum ama yapma arkadaş. Sen işine bak haberlerinimi sunacaksın ne yapacaksan yap ve git.
    Adı üstünde teknoloji ve oyun haberleri. Yeter artık siyaset geyikleri. Milleti biebirine düşürme yeter da.

Katıksız bilgi ve haber almak isteyenler için Ana Sayfa Haberleri bölümü var zaten. Yorum görmek istemiyorsanız orayı kullanabilirsiniz. Bu insanlar yayınladıkları, hazırladıkları programda yorum yapmayacaklarsa neden varlar ki? Ben bu yorumlar, görüşler ve samimiyet için izliyorum programı. Hala gelmiş haddiniz olmayan bir şekilde direktif verme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

Programın içeriği ve yapısı belli. Beğenmiyor musunuz? İzlemezsiniz olur biter. Ancak programı hazırlayanlara ve her hafta bu programı bekleyen izleyicilere biraz saygınız olsun.

İyi günler dilerim.

Ya pardon valla özürdilerim. Bu program teknoloji oyun ve siyasetin içinden programıydı dimi pardon ya. Arkadaş sen neyin kafasını yaşıyosun. Burası donanım haber. Bilgisayar, teknoloji, cep telefonu ekran kartı falan filan haberlerinin olduğu (yada olması gerektiği) bir yer. Bana git katıksız haber için ana sayfaya bak diyo. Kafayı yemiş millet. Hazırladıkları program teknoloji ve oyun programı yazıyo okuma biliyosun dimi. Siyaset meydanı falan yazmıyo. Sen siyaset tartışmak istiyosan git televizyonda bi çok kanalda var ordan izle. kirletme burayı. İşte mesut çevik. istediğin olmuş bak. adam ne diyor "ben sadece bu tartışmalar için için izliyorum bu programı" diyor. başarmışsın yani.

"Ben sadece bu tartışmalar için izliyorum" gibi hayali cümleler ile konuyu çarpıtmayın, benim ne söylediğim gayet nettir. Herhangi bir şeyin de kafasını yaşamıyorum, insanlarla konuşurken seviyeyi düşürmeyin lütfen.

"Teknoloji ve oyun" konusuna siyaseti bizler karıştırmıyoruz, siyasetçiler karıştırıyor. Şu an attığımız her adımın içinde (ne yazık ki) artık siyaset var, bunları istesek de istemesek de dile getirmek durumundayız. Keşke ülke siyaseti, ülke yöneticileri her konuya karışmayı kendilerinde hak görmese, ya da karışıyorsa bile 50 kere düşünüp bunları yapsalar da bizler de kirli siyaseti teknoloji ve oyunda bile dilimize almasak. Ancak ülke gerçekleri ortada iken sadece "şu şöyle oldu, bu böyle oldu" deyip haberleri geçiştirmek, gerçekler karşısında göz yummaktır.

Ayrıca konu içerisindeki siyasi durumu dile getirmek, siyaset yapmak değildir. O yüzden program içeriği zaten olması gerektiği gibi gitmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 14 Mart 2015; 14:46:15 >

• Anlamadığım iyi bir şey olunca kişi kendi yaptı iyi bir şey olmayınca yada kötü olunca hükümet suçlu yazılımı birey kendisi öğretmeli yada özel şirketler öğretmeli hangi devlet bireye yazılım öğretiyor bence çok fantastik düşüncelerle hükümet kötülüyorsunuz inan yapacak olan bilgisayar bulur bir şeydan anlamayan çocuğa bilgisayarda versen tablette versen ne fark edecek önemli olan istek çaba inanın tabletler çok şey kazandıracak en azından çocukların yaratıcılığını geliştirecek emekleyen kişiyi siz maratona sokuyorsunuz sonra neden birinci gelmedi diye eleştiriyorsunuz biz teknoloji konusunda çok geriyiz tabletlerle topyekün ileri atılmaya çalışıyoruz yoksa amaç yazılım değil o ayrı bir kısım çocuklarla alakası yok o uzmanlık gerekir ve bu kısım çok önemli bilgisayarı ver öğretmen ver yazılım öğret böyle öğreneceğini sanmak zaten baştan bitiriyor bizi.
    Bu ülkenin en büyük sorunu nedir?
    Bu ülkenin en büyük sorunu zamanında iyi eğitim almadan yetişmiş insanların fazlalığı ve kendilerini bilir kişi sanıp her konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaları.
    Bu yüzden her şey yarım kalıyor bırakın yapsınlar karışmayın sanki uzmansınız.
    Yapanlar bir zamanda hemen yapmadı belli birikim gerekir zamanında ağır sanayi yaptıkları için şimdi çok daha geliştiler çünkü bunlar onların beyinlerini eğitti bilgi birikimi kazandılar maalesef yetişmiş insan açığımız öyle böyle değil çok fazla.
    En kötüsü de kendilerini bilgili sanan kör cahil entel kesimimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 14 Mart 2015; 13:20:18 >

• soralalp S kullanıcısına yanıt
    O tetiklemedi bile! Yeni yeni ortaya çıkıyor yasaklı kitaplar. Kazım Karabekir tetikledi ve kitapların da yazar okuyorum. Yorumuna M. Kemal tetikledi hariç katılıyorum

• Bu arada keşke her eleştiren mesut çevik gibi olsa partizanlık yapmadan nasıl eleştirilir iyi bir örnek yanlış yanlıştır.Ortada yanlış varsa partinin önemi yoktur.
    Bazıları bir eleştiriyor sanırsın ülkede her şey yanlış kendinin her şeyi doğru nasıl saçmaladığını bir bilse nasıl gülünç duruma düştüğünü bir bilse böyle insan çok bu forumda.
    Bir de bu aralar sürekli iktidarda ki partiyi kötüleyen konular açılıyor ve bunlara müdahale edilmiyor herkes yalan bilgiler kullanarak kötülüyor ve forum yöneticilerin hoşuna gider gibi bunları korurcasına hiçbir şey yapmıyorlar.
    Burası eskiden bunu açık yapmıyordu şimdi ne değişti açık açık yapmaya başladınız sadece merak ettim.

• Bazı arkadaşlar utanmasalar bu programı yasaklatacaklar galiba... Makarna isteyen?
  • Yani bide atatürkü suçluyanlar var böle mesut abi bişey söylesin siyasi direk atatürke yok atatürk naptı diyorlar bide sanki google gibi şirket kurdunuzda yardım etmiyorlar diyosunuz.İlk önce bu ülkede herkez istediği gibi yaşayamadığı için[Katillerinde 1 2 yıl sonra af ile cıkması] çoğu zaman mecliste ağız burun tekme girilmesi böyle bir ülkemi yardım edicek yazılımcı olduğumuzda güldürmeyin allah aşkına düşününde yazın.
  • Speed-Step Mesut bey. Ağır Sanayi hamlesi diyenlere ne oldu bilirsiniz..
    Üzerler.. Kızarlar..

Aga he he de geç.. Yok üretim yok kendimizi geliştirelim felan... Gereksiz hocam.

Teknolojiye fazla kafa takmayacaksın.. Mazallah kafayı üşütürsün. Nimetlerinden faydalan, tamam!!

• Mesut Reyiz her zamanki gibi bomba gibisin arkandayız.

Talha Reyiz bazı konularda sus pus oluyorsun senide sahalarda görmek istiyoruz.
  • minecraft olayını çok güzel özetlediler
  • Oyunlarla ilgili olan soruşturmadan bir şey çıkmaz gibi geliyor bana. Aksine vergi falan derken oyun oynamak iyice lüks hale gelir.

• bana xbox one için 300 tl indirm geldi teknosa.com için. keşke playstation 4 için gelseydi..

• Valla bir bu programı birde walking dead i her hafta hecanla bekliyorum :)

soruşturma olayınım arkasında Bilkom olduğunu düşünüyorum... Bölge yöneticisiyle konuşmuştum çok heyecanlılar oyun sektörü açısından... süreç sonunda ne çıkacak göreceğiz en azından rekabetin önü açılsın böylece bilkom steam derken kazanan kesinlikle biz olacağız...

• Mesut bey çok güzel konuşmuş şu minecraft ve türkiye hakkında açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

quote:

quote:

İyi günler dilerim.

Merhaba,

Programda siyaset yok siz yapılan bazı teknolojik uygulamalara ve müdahalelere yorum yapmamızı siyaset olarak tanımlıyorsanız dil bilginizi gözden geçirin derim zira siyaset ne demek gram bilginiz yok.

Program teknoloji ve oyun teması taşıyor ve TRT'nin yayın politikasından tutun da dağıtılan tabletlere kadar konuşulan her konu bu temanın içinde yer alıyor.

Eğer bunları dahi duymaya dayanamıyorsanız izlemeyin en azından yorumlarınız ile rahatsızlık vermezsiniz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sevgili mesut çevik. Seni ve donanım haberi yıllardır takip ediyorum. Bazı insanlar bazı sözleri duymak ister bazıları istemez. Siyaset yapıyosun demiyoruz zaten. Siyasi söylemler yapıyosun. Tutuyosun atatürk bilmem ne diyosun. Niye demiyosun'ki ya bu sözümden birileri alınır. yada tartışma çıkar yine forumda. niye demiyosun. Sen siyasi söylemler yapmıyoruz diyosun'da bi mesajlara bak allah aşkına. Ne yapmış olabilirsinki bu insanlar birbilerine giriyo burda. bi düşün bakalım. Yada ne gerek var böyle söylemlere.
    Ülke gündemi zaten sıkıcı, bunaltıcı, bide siz yapmayın ya. Siz bizi bilgilendirin haberdar edin. yeni teknolojiler oyunlar vs. yorumlara bak allah aşkına. birisi atatürke laf atıyo. diğeri şeriat istiyo. madem yapmıyosunuz niye bu tartışmlar çıkıyor. bana bunu bi anlat ya.

• Türkiye'de yazılım öğreten Üniversitelerde büyük değişim gerek bunlar için tavsiyelerim şöyle;

• Bölümlere mutlaka mülakatla öğrenci alınmalı, rastgele sınıfı aşağı çekecek kişiler olmamalı
    • Yurt dışı ortak eğitim programları ile yöneticiler bir süreliğine tamamen yabancı başarılı Üniversitelerden Olmalı.
    • Öğrenciler devamlı pratik ödevler ve prolüjeler ile kendi kendine araştırmayı ve öğrenmeyi teşvik edilmeli.
    • Teknokent'ler yaygınlaştırılmalı ve oralarda çalışan yazılım Öğrencilerine teşvikler arttırılmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Katılıyorum bir izleyici olarak Taygun bey. Zira bende kafa dağıtmak veya teknoloji merakımı giderirken tatmin olma duygusu ile izliyorum bu programı ancak bu Tür iç karartıcı söylemleri istemiyoruz çünkü her yerde bunlar yapılıyor zaten. Varsa mesela tek konu olmak üzere kısa bir video sonrada altında herkes görüşlerini yazar.

Bunlar nedeniyle izlememe noktasına geldim ayrıca bunlar çıkartılırsa program 5-10 dk kısaltılır buda daha akıcı hale getirir. Anlıyorum çok dolusunuz ama fikirleriniz için başka bir program çekilebilir Türkiye ve teknoloji Politikaları gibi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

quote:

quote:

İyi günler dilerim.

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Sevgili mesut çevik. Seni ve donanım haberi yıllardır takip ediyorum. Bazı insanlar bazı sözleri duymak ister bazıları istemez. Siyaset yapıyosun demiyoruz zaten. Siyasi söylemler yapıyosun. Tutuyosun atatürk bilmem ne diyosun. Niye demiyosun'ki ya bu sözümden birileri alınır. yada tartışma çıkar yine forumda. niye demiyosun. Sen siyasi söylemler yapmıyoruz diyosun'da bi mesajlara bak allah aşkına. Ne yapmış olabilirsinki bu insanlar birbilerine giriyo burda. bi düşün bakalım. Yada ne gerek var böyle söylemlere.
    Ülke gündemi zaten sıkıcı, bunaltıcı, bide siz yapmayın ya. Siz bizi bilgilendirin haberdar edin. yeni teknolojiler oyunlar vs. yorumlara bak allah aşkına. birisi atatürke laf atıyo. diğeri şeriat istiyo. madem yapmıyosunuz niye bu tartışmlar çıkıyor. bana bunu bi anlat ya.

Ağzına sağlık kardeşim. Severek izlediğim programı canimi sıktığı için kapattım.

Şu hayatta yapabildiği bir is var, onu yaparken bile Atatürk'çülere laf giydirme gayretinde beyefendi. Senin siyasi fikrini soran olmadı Sn Mesut Çevik. Teknoloji anlat bize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocukların eline oyuncak silah verip, MineCraft'ı almak...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.