Şimdi Ara

2si1 'Tartışması bol' Teknoloji ve Oyun Programı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
0
Favori
5.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

en sondaki videoyu bulan var mı?

şarkı için about u oku.. şarkısı süper, video da öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

EDIT: Ayrıca vistaya niye fail oldu diyorlar acaba bunu biliyor mu windows 8 e çöp aynı vista gibi diyen kullanıcları? Vista aşırı hantal, yavaş çalışan, tam bir başbelası sistemdi. Windows 8 öyle mi peki? Hayır tam tersi.

---
    Hadi benim ilk yorumumu eksiliyorsunuz belki sevmedniz win 8 metro arayüzünü tamam..

Peki yukarıda ki Mesut bey in yorumunu artılayan kişilerin kaçında o donanımlar var ve driver sıkıntısı çekiyor? İşe bak be.. +14 kişi. ve çoğalmakta. Adam 1 kelime yazıp atsa artılayacaksınız, seviyorum sizi.

Forum yalaka dolu. Mesut Çevik karaya ak dese alkışlayacak insanlar var. Bu Windows ve Windows Phone olayı da tam öyle.

Mesut Çevik de ısrarla insanları yanlış yönlendirmeye devam ediyor.

Aynen onu diyorum.. Herşeyi geçtim bak, Mesut beyi çok seviyorum, yaptığı işi takdir ediyorum, adamda baya bilgi var, zeka var herşey var.. Bazen yanlış şeyler söylebiliyor ama bak adamla tartıştım tatlıya bağladık durumu banada teşekkür etti zaten davranışımdan dolayı.

AMA bu forumun üyeleri bir acayip yahu.. tek kelime etse adam yanlış doğru +30 +50 ye kadar artılarla dolu oluyor yorumu.. Ben bir yorumumda sadece win8 in metro ui sini beğendim çok güzel dedim eksileşmişer beğenmeyenler TAMAM sorun yok ama diğer yorumlarda böyle bir şey yazmadım onlarında çoğunu eksileşmişler
    Birde Mesut bey yazmış bu bu şu donnaımların driverları uyumlu değil 8 e diye, baktım herkes artılamış yine.. Yahu allah aşkına kimde var o donanımlar? +10 kişide mi? Nasıl bir milletiz.. Herkes değil ama çoğunluk böyle.

• Ben kesinlikle Mesut Abi'me katılıyorum. "yeni oyunumuz geliyor, ekran kartlarınızı yenileyin..."!!! demek resmen saçmalık...
    şimdiye kadar çoğu oyunda efekt hataları problemi asla giderilememiştir. sebebi bana göre "yeni bir ekran kartı" satmak !!! piyasadaki en iyi ekran kartına sahipsindir, ama hala oyunda frame düşmeleri, kasmalar yaşarsın.
    Sebebi gerçekten işe yaramaz ve kan emici oyun yazılımcıları!!! yani son teknoloji herşey, oyunlar, donanımlar ama hala oyunlardaki optimizasyon sorununu gideremediler. Ben burada kötü niyet ararım arkadaş.
    Bende 770SLI war, daha Crysis3'de aa'yı 8xmsaa yapamıyorum 60karenin altına düşüyor.
    bence saçmalık.! ayrıca oyuna kattığı aman aman bi gelişmede olmuyor. bana göre "işte bizim oynumuz çok iyi grafiklere sahip, son çıkan ekran kartlarını bile zorluyor" gibi saçma yalanların arkasına saklanıp bizi resmen bu tuzağa itiyorlar!!!

tuzak = yeni ekran kartı alın !!!!!!!!!!!
    İ7 6700K // MSI Z170A M7 GAMING // GSKILL RIPJAWX 16 GB DDR4 2400MHZ // GIGABYTE GTX 980 Tİ XTREME EDİTİON RGB // ASUS ROG PG348Q 100hz // THERMALTAKE X31 KASA // CORSAIR BRONZE 80 750 WATT // LOGITECH G910 GAMING KLAVYE // LOGITECH G303 GAMING MOUSE // RAZER TİAMAT ELİTE 7.1 REAL // ASUS STRIX SOAR 7.1 SES KARTI // KINGSTON HYPER X SSD // WD BLACK 1TB

• Her zaman orta segment kartlar iyidir . GTX 790 alcak kişi eğer para bende , para çok 4K monitörümde var diyorsa 790 alsın ama 1920*1080 çözünürlük için GTX 790 gerçekten yüksek bir kart bu tıpkı şuna benziyor ; 10 tane çimentoyu bir yerden bir yere taşıyacak kişi küçük bir minibüs yetecekken o 10 çimentoyu tır tutup 3 te 1 boş bir şekilde taşımakla aşşağı yukarı aynı mantığa gelmekte . Bence orta segment bir kart alınıp eğer hakketen bilgisayar hastalığı varsa ilerde SLI yada CF yapılması en mantıklı olan . mesela 760 yada 770 alınıp yetersiz gelmeye başladığında bir tane daha alıp SLI yapılması daha mantıklı . Yada elden çıkarttığınız zararı göz önünde bulundurarak sıkıntı değil diyorsanız bence 780 alıp 880 serisini beklemek daha mantıklı sebebide elbette daha güncel sürücüler Directx desteği yenilikler ve daha iyi performans(fiyat ,watt performansı ).....
    Zaten 770 oc ile 780 e yetişmekte bence 770 yada 760 alın ilerde SLI yapın yada elden çıkartıp 870 yada 860 alın . Ben AMD ci olan birisi olarak hep orta segment AMD kartlar kullandım ve en üst kartlardan fazla bi fark olmadığını farkettim arada 10-15 fsb fark oluyo ve orta segment kartlar oyunları yüksek ayarlarda zaten 30 - 60 fsp arası rahatlıkla oynatabiliyor. Gerek yok arkadaşlar o kadar para harcamaya bi ekran kartı için he ihtiyacı olanlar diyecem ne ihtiyacı grafik çalışacaklar için zaten grafik kartları var piyasada bu oyun kartı ve buda oyun için fazla günümüz monitörlerine . Biz malesef şu halle geldik ; ihtiyacı olan birisine yardım edeceğimiz yerde para bulamazken böyle gereksiz şeylere karizma yada en iyisi olsun deyip dünyanın paralarını harcar olduk malesef .
    Birde windows 8 bence güzel tek eksiği eski standart başlangıç desteği ile yeni başlangıç menüsünü ayrı ayrı şeçenek sunmaması . İnsanlar alışkanlıklarından bir anda vazgeçemeyebiliyor . Eğer windows çalışanları bunu görerek hem eski başlatı hemde yeni başlatı sunsalardı bence başarılı olabilirlerdi . Windows7 başlangıcını sonradan yüklemesi her ne kadar bizim elimizde olsada ilk yüklemede insanı soğutmaya yetiyo win 8 . Ama tekrar söylüyorum ben win 8 i beğendim Eski Vistayıda beğenmiştim . Zaten şu var hala vistanın temalı versiyonlarını win 7 win 8 olarak kullanmaktayız . bence win 9 yenilik yapılmasının zamanı geldi .

Bu arada DH ' nin bu tarz videoları çok güzel oluyor yenilerini iple çekiyor insan . Teşekkürler DH .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djessiz -- 26 Ocak 2014; 19:05:32 >

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    O hangi kaynaktan türediği belirsiz, saçma sapan Windows 8 haberini programa dahil etmesi bile başlı başına bir basitlik. Tavrı tam da "bak ben windows 8 konusunda şunu demiştim, al haklıymışım" tarzında bir egosunu tatmin etme çabası. Burada forum üyelerine karşı takındığı "ben paramı buradan kazanıyorum, siz ne bilirsiniz?" tavrını bir an önce terketmesi gerekiyor. O zaman ben de "adamlar koskoca microsoft mühendisi. Sen onların yanında devenin yanındaki pire kadar küçük bir Mesut Çevik'sin. Sen ne bilirsin." diyorum. Mesut Çevik'in yanlı, yer yer de alaycı ve objektif olmayan tavrı bulunduğu konum için uygun değil. Bir an önce bulunduğu konumdan uzaklaştırılması dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: redbest

quote:

EDIT: Ayrıca vistaya niye fail oldu diyorlar acaba bunu biliyor mu windows 8 e çöp aynı vista gibi diyen kullanıcları? Vista aşırı hantal, yavaş çalışan, tam bir başbelası sistemdi. Windows 8 öyle mi peki? Hayır tam tersi.

---
    Hadi benim ilk yorumumu eksiliyorsunuz belki sevmedniz win 8 metro arayüzünü tamam..

Peki yukarıda ki Mesut bey in yorumunu artılayan kişilerin kaçında o donanımlar var ve driver sıkıntısı çekiyor? İşe bak be.. +14 kişi. ve çoğalmakta. Adam 1 kelime yazıp atsa artılayacaksınız, seviyorum sizi.

Forum yalaka dolu. Mesut Çevik karaya ak dese alkışlayacak insanlar var. Bu Windows ve Windows Phone olayı da tam öyle.

Mesut Çevik de ısrarla insanları yanlış yönlendirmeye devam ediyor.

Aynen onu diyorum.. Herşeyi geçtim bak, Mesut beyi çok seviyorum, yaptığı işi takdir ediyorum, adamda baya bilgi var, zeka var herşey var.. Bazen yanlış şeyler söylebiliyor ama bak adamla tartıştım tatlıya bağladık durumu banada teşekkür etti zaten davranışımdan dolayı.

AMA bu forumun üyeleri bir acayip yahu.. tek kelime etse adam yanlış doğru +30 +50 ye kadar artılarla dolu oluyor yorumu.. Ben bir yorumumda sadece win8 in metro ui sini beğendim çok güzel dedim eksileşmişer beğenmeyenler TAMAM sorun yok ama diğer yorumlarda böyle bir şey yazmadım onlarında çoğunu eksileşmişler
    Birde Mesut bey yazmış bu bu şu donnaımların driverları uyumlu değil 8 e diye, baktım herkes artılamış yine.. Yahu allah aşkına kimde var o donanımlar? +10 kişide mi? Nasıl bir milletiz.. Herkes değil ama çoğunluk böyle.

Genelde Doğru yorum yaptığımı düşünürüm ama her yorumum - leniyor.Aynı yorumu mesela mesut yassa artılar havada uçuşur adam güzel yazıyor çünkü ama benim yazdığım gibi yassa yine çok artısı olur.Bunu yapan ya ergen kişiliği oturmamış yalaka gençler.Yada bu sitede virüs yada bot var otomatik olarak eksiliyor bizi.Boş işler bunlar normal bir insan evladı böyle yapmaz.Bu eksileri basan bence neyi eksilediğinide bilmiyor çünkü buraya yazmıyor niye eksilediğini.

• 53:51 Ersin'e sen donanımcı ve pc oyuncusu değilsin demesi çok yanlış olmuş karşındaki kişi bölüm sonu canavarından 2 editör ve oyunları oynayıp bizim alıp almamamız için yorum ve puanlama sistemi ile yayınlayan Ersin'e bu laf çok yanlış olmuş Mesut abi kendini kaybetmiş ve programı kesmesen ile birlik te de de ayrı bir ayıp olmuş resmen programın sonu oldu bitti ye gelmiş.

Benim anladığım siz konsol oyuncuları (ben pc oyuncusuyum)önümüzdeki en az 5 sene satı almış olduğunuz Xbox ve ps4 ile idare eder iken biz the witcher 3 ile 2K veya 4K video oyunu oynayabileceğiz demek istenen bu !!!

• Windows 8 konusunda söylediklerinize katılıyorum Mesut bey.
    Ben de iyi olduğunu düşünmüyorum. Bence güncellendikçe daha da berbat bir hal aldı. Ben 8den 8.1'e geçmiştim geçtiğime pişman oldum stabilitesi yok kendi kendine sapıtıyor falan Koskoca yazılım devi Microsoft'un böyle şeyler yapması bence insanları kobay olarak kullanmasının kanıtıdır.

Bu yüzden iki gün önce maalesef Windows 7 ye geçtim.Şimdi gayet memnunum.
    NOT:Pcyi oyun için kullanmaktayım.

• knife130 kullanıcısına yanıt
    Dediğin problem herkeste olsaydı windows 8.1 batardı resmen.. Bende niye mis gibi çalışıyor.. Belki orijinal oldupu içnidir? Ya da sistemim kaya gibi stabil olduğu içnidir? Ya da gereksiz program driver service yüklemediğim içnidir? Ama kesinlikle windows 8 de problem yok olsaydı eğer bendede o "problem" den olurdu. software dediğimiz şeyde sorun ya vardır ya yoktur, araba gibi zamanla bozulmaz.

Madem oyun oynuyorsun sadece PC de windows 8.1 gerekli.

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Windows 8.1 kullanıyorum. Bilgisayarı sadece oyun için değil bilgisayar gibi kullanıyorum ve Canlı yayınlarda kullandığım Capture kartından, Logitech C920'e ve USB mikrofonuma kadar profesyonel donanımlarım ki hepsi dünyanın önde gelen üreticileri tarafından üretiliyor; Windows 7 ile şakır şakır çalışırken Windows 8'de sorun yaratıyorlar. Bu yüzden 2. sistem olarak hala Windows 7 kurulu.

Creative Soundblaster ZX'in kontrol paneli dahi sorunlu :)

Oyunlarda 3 FPS fazla veriyor diye bir işletim sistemi iyi olmaz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Dediklerinize katılmıyorum mesut dostum, burada komple Windows'u suçlamak çok fazla olmuş sağda,solda bilgisayar bakkallarında ve çoğunlukla İnternet kafelerde'ki her şeyi korsan kullanan kendini bilmiş tipler gibi "ya abi bırakk ya Windows 7-8 benim oyun crackleri'mi hileleri'mi çalıştırmıyor çöp en iyisi XP" diyenlere benzemiş yorumunuz.

Suçun büyük çoğunluğu açıkça üretici, elini çabuk tutmayıp umursamamazlık yapıp yeni yazılıma uyumlu güncel sürüm çıkarmıyorsa bende gider başka üreticiden alırım ürünümü.
    Buda onların kalitelerini gösterir Win 7 zamanında elime bir yerden geçen bir Creative ses kartı vardı düşük bir modeldi ve onu Win7 sisteme tanıtabilmek sürücü sıkıntısı yüzünden bin takla attırıyordu ve güncel olmadığı için stabillikten oldukça uzak idi Creative diğer ürünlerini bilmiyorum ancak ses kartı ve sürücü konusunda biraz ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 27 Ocak 2014; 2:37:24 >

• Dell Latitude D630 kullaniyorum; alet Windows 8 ile yeniden dogmus gibi oldu. Benim kac senelik laptopimi su anda rahatca kullanabilmemi saglamis bu isletim sistemi kotu mu simdi? Kullanim kolayligi konusunda da hicbir sey kaybetmis degil. Bu kotuyse bunun iyisini dusunemiyorum.

• Bir ara Ersin'e sen donanımcı değilsin pc oyunculuğundan gelmiyorsun demeniz gerçekten kabacaydı Mesut bey.Forum ahalisi dahil Ersin ve Talha da herkes gibi kendilerine pcler toplamışlardır.Az çok neyin ne olduğunu kestirebilir insanlar Forumunda zaten büyük bir kısmı pc oyunculuğundan geliyor.Aksi bir tavırla karşınızdaki insanı ezmeye çalışmanız size yakışmadı.

• Windows 8 i savunan insanlara şaşıyorum. Beyler istatistikler asla yalan söylemez. W8 şu anda gerçekten de Vistanın kaderini paylaşıyor. satış rakamı olarak ta müşteri memnuniyeti olarakta. Vista dan memnun olan insanlar yomuydu tabi ki vardı. ama memnun olan insanlar var diye bundan genel bir tablo ortaya koyamazsın. W8 bir sonra ki windows çıkana kadar tartışılmaya bir sonra ki windows çıktığında da unutulmaya mahkum bir sistemdir. 2+2=4 tür arkadaşlar. Bu kadar şikayeti negatif geri dönüşleri olan bir sistemden senin benim memnun olmamız bir şeyi değiştirmiyor. Windows 7 den sonra insanların geçiş yapacağı sistem muhtemelen W9 olacaktır ! budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

Windows 8 i savunan insanlara şaşıyorum. Beyler istatistikler asla yalan söylemez. W8 şu anda gerçekten de Vistanın kaderini paylaşıyor. satış rakamı olarak ta müşteri memnuniyeti olarakta. Vista dan memnun olan insanlar yomuydu tabi ki vardı. ama memnun olan insanlar var diye bundan genel bir tablo ortaya koyamazsın. W8 bir sonra ki windows çıkana kadar tartışılmaya bir sonra ki windows çıktığında da unutulmaya mahkum bir sistemdir. 2+2=4 tür arkadaşlar. Bu kadar şikayeti negatif geri dönüşleri olan bir sistemden senin benim memnun olmamız bir şeyi değiştirmiyor. Windows 7 den sonra insanların geçiş yapacağı sistem muhtemelen W9 olacaktır ! budur.

Tavra bak. Sen kimsin de "ben söyledim bitti" tavırlarına giriyorsun? Nedir bu özgüvenin kaynağı? Sen kimsin de memnun olanın memnuniyetini sorguluyorsun?

• Aşırı özgüvenin yarattığı kötü tablolardan birisi, bu programda yaşandı. Ben bilirimcilik malesef topluma işlemiş. Baştan belirteyim, haklı veya haksız olmak problem değil, oradaki tavır çok yanlıştı.

Mesut Çevik'in hareketi bu platforma yakışmadı. bizim bildiğimiz donanımhaber ailesi böyle değildi.
  • Eminim Mesut bey de Talha bey de Ersin bey de kendi aralarında daha çok tartışıyorlardır. Lakin binlerin izlediği bir program yayınında; "BEN" Pc altyapıdından geliyorum "SEN" konsol altyapısından na getirip, bu işlerden benim kadar anlamazsınıza getirmişsiniz. Bir yöneticiye yakışmayan bir uslup olmuş.
    Siz kendi fikrinizi söyleyip, Ersin beyin fikride bu yönde diyip topu seyircilere atmanız lazım.

Pc altyapısından geliyorum diyorsunuz ama XBOX ONE, PS4 incelemelerin de gamepadi kimseye kaptırmadığınız gibi, yorumlarıda siz yapıyorsunuz incelemeyide. Biz birşey diyormuyuz Mesut bey:)

Fikirlere saygı, haklıda olsanız.

Bilişim Teknolojileri bölümü okuyorum gereksiz program vs de deme bana. Özellikle'de driverlarını son versiyonuna güncellemiştim.
    8de de sorun yoktu diyorsun peki o zaman 8.1 neden çıktı? 3GB'a kadar yakın olan güncelleme sadece bir başlat menüsü için miydi? Firmalar sadece bir başlat menüsü yok diye mi Win 8i beğenmediler.
    Metro arayüz , iso dosyasını direkt okuması , kısayol tuşları vs güzel ama bence daha çooooook gelişmesi gerekecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hastasına... Ortamlara çok takılmayan, 1981 model, boyası veya değişeni olmayan, bakımsız, 25 beygirlik performansıyla şehir içinde çok yakmayan, keyfe keder kişiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Bende orjinal değil kusura bakma dostum işletim sistemine 400TL verecek para yok bende ama 8.1'e geçtikten sonra gelen güncellemeleri de almaya devam ettim.
    Sistemin kaya gibi stabil olduğu yok... Hızlı olması konusunda sana katılabilirim ama bana stabil deme lütfen.
    Bilişim Teknolojileri bölümü okuyorum gereksiz program vs de deme bana. Özellikle'de driverlarını son versiyonuna güncellemiştim.
    8de de sorun yoktu diyorsun peki o zaman 8.1 neden çıktı? 3GB'a kadar yakın olan güncelleme sadece bir başlat menüsü için miydi? Firmalar sadece bir başlat menüsü yok diye mi Win 8i beğenmediler.
    Metro arayüz , iso dosyasını direkt okuması , kısayol tuşları vs güzel ama bence daha çooooook gelişmesi gerekecek.

8.1'de başlat gelmedi ki. Güncellemelerin butun etkisini de her zaman goremezsin. Sadece kozmetik amaçlı olmaz güncelleme.

1. sınıf mı?

• pcsi alt seviyede olmayan insanlar mesut çevikin ne demek istediğini anlamaz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.