Şimdi Ara

2si1 'Sevgi dolu' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Mesut bıkmadınmı siyasetten teknoloji ve bilim programında. Siyasetini farklı programlarda yap. Her hafta bıktırdın artık. Talhayı örnek al biraz. Ülke gündemini zaten herkes takip ediyor şuraya dünyada ne olmuş diye, teknoloji ve bilim merakımızdan giriyoruz ama sen her hafta siyaseti arttırarak programa dahil ediyorsun. Git milletvekilliğine aday ol çok seviyorsan siyaseti. Eleştirdiğin insanlardan farkın olsun biraz. Böyle konuları sosyal, şahsi hesaplarında tartış. 4k ile ilgili bitrate değerinden ''kasıtlı olarak bahsetmedin'' yeri geldiğinde hükümeti, ttneti yalamasınıda çok iyi biliyorsun yani senn güvenilirliğin sıfır o yüzden şu programda gereksiz şeyleri övmeyi veya eleştirmeyi bırak. programın izlenme amacı olan ''teknoloji ve bilim'' dışına çıkma.

Siz ilk önce hakaret iftira olmadan. Nedeni bir şekilde konuşmayı öğrenin sonra akıl verin.

Programı ben hazırlıyorum ve böyle sunuyorum. Zorla izleyin diye de başımızda sopa ile beklemiyorum.

Özgür iradenizle karar sizin ister izleyin ister izlemeyin.

seni değil talhayı izliyoruz zaten, konu sen değilsin bu kadar bencil olma. sanada arada katlanıyoruz işte. pilavlı sohbete çeviriyorsun programı. hakaret değil söylediklerim gerçek. ttnetin kurnazlıklarını görmezden gelip aksine öven adama dünyanın heryerinde yalaka denir çünkü en kibar tarifi budur. özgür irademle takılıyorum ben zaten işime gelenleri yalamadan, çarpıtmadan. rahat ol sen

arkadaş kendi adına konuş izliyoruz deme bu programı çoğu kişi mesut çevik için izliyor izliyorum de de tam olsun o kadar çok ekşi sözlükte takılmışsın ki gözlerin dönmüş hayata yanlış pencereden bakıyorsun tüm dindarları düşman olarak gören bir kafa yapasına sahip senin takıldığın o ortam biraz cogito sözlük oku da rahatla dindarların sizin gibilere ne kadar barışcıl yaklaştıklarını gör.pilavlıymış klasik ateist yapıştırmaları geçiniz bunları.

Dindarlar ateistlere barışçıl mı yaklaşıyormuş? Bırakın şu huzur ve barış dini ayaklarını. Çocuklar bile kanmıyor artık bunlara.
    Bir insanın kötü olmasının inancıyla en ufak bir alakası yok. Kötü birisi son derece dindar da din düşmanı da olabilir.
    Din kötü insanlar için bir çıkış kapısı, bahane, kılıf hazırlıyor. Yani kötü insanların işini kolaylaştırıyor. Bu yüzden de her zaman karşısında farklı kitleler olacaktır.

Saygılar...

Ateistlere barışçıl yaklaşmazlar tabi. Ateistler ben inanmıyorum diyip kenara çekilen tipler değil ki. Forumlarında vs. hep islam ile ( özellikle dikkat ettim başka dinler değil müslümanlarla ) dalga geçmeler, kutsal saydığımız şeylere hakaretler, müslümanların kendisine hakaretler. Karikateist denen aşağılık siteye bir bakın. Ben bir kere baktım kanım dondu hemen çıktım bir daha da bakmadım. Hakları var mı o hakaretlere, özgürlük mü bu ? Onlar o kadar saldırgan çirkin bir tavır sergilerlerse görecekleri saygıda dibe iner. Daha çok konuşurumda konu amacından sapmasın teknoloji ve oyun başlığı altındayız.

• dopdolu program olmuş, öncelikle şu oyuncu tasmasından başlayacağım, programda da tasma denmiş demek ki aynı fikirdeyiz, hangi idiot onu takacak merak ediyorum, iş olsun diye ürün çıkarmaya başladılar iyice
    otomobil genelin konularında markalar ne kadar tartışılsa da klavye başından yapılan eleştiriler piyasadan kopuk genelde, pek gerçeği yansıtmıyor
    futbolu takip etmeyi de iyi ki bırakmışım diyenlerdenim
  • mesut bey yaptığınız yorumların samimi olduğunu düşünüyorum ve söylediğiniz şeyler bence çok mantıklı. siz boş konuşanlara bakmayın.

• Mesut trollere kulak asma, gayet başarılı bir program olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Donanımlarda açık olduğunu ve bunun önüne geçilemez bir güvenlik sorunu olduğunu belirttiniz. Bazı şirket ve markaları da örnek gösterdiniz.

Güvenlilik ve gizlilik konusunda kendini ispatlamış ve ya aralarında "kötünün iyisi" diyebileceğimiz "her yönden dikkate alarak" marka ve ya şirket araştırması yapmak mümkün müdür ?

Mümkün değil,teknoloji dünyasında tüketici bazlı ürünlerde güvenlik olarak telefon pastasını kenara ayırıyoruz,nedeni bu ekosistemin her türlü dinleme,takip gibi operasyonlara maruz kalmasıdır.Bilgisayar kanadına geldiğimizde donanım örneğinde depolama birimlerinin daha ''üretim'' aşamasında istihbarat birimlerinin emellerine alet olması,işlemcilerde bulunan arka kapıların kullanılması (pc pazarında en çok kullanılan iki şirket AMD ve İntel) erişilen bilgisayara istenilen komutu verebilme anlamına geliyor.En güvenilir denilen MAC OS X bile thunderbolt kabloları ile yayılabilen ve BIOS içine yerleşen virüslerle ele geçirilebiliyor.Kısacası her türlü talip edilebiliyor ve hakkımızda karakter analizi yapılabiliyor,tek önlem bu konuda bilinçli olabilmektir.Teknolojide sır diye bir şey yoktur,en gizli devlet operasyonları bile açığa çıkabiliyor.

• İbm watson bildiğin samaritan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyasetin ne olduğundan haberi olmayan beyin özürlülerin yorumlarını dikkate almayın mesut hocam. yaptığınız programı destekliyor ve takdir ediyorum. sonuçta bilgi paylaşımı sadece teknoloji üzerinden olmaz. hepsi iç içedir. toplum, sosyal hayat, kültür gibi. tabi ki bunlardan bahsedilecek ve fikir alış verişi yapılacak. başka türlü nasıl kalkınacak bu insanlar. ülkenin yönetim şekli ve hukuk yapısı hakkında her konuşanı sanki beyin yıkıyormuş gibi ''siyaset yapıyorsunuz' adı altında karalamaya çalışıyorlar. yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 21 Şubat 2015; 22:53:05 >
  • Ünlü bir tarihçi deyince bomba geliyor dedim ya olmadı

2si1 'Sevgi dolu' Teknoloji ve Oyun Programı
  • Atatürk ve diğer değerler konusunda söylenen sözü anlıyorum, ama tarih ve nedensellik gözden kaçmış sanırım. Osmanlı'da okuma yazma oranı %1'in altındaydı; bilgi, sayısı toplasan herhalde 1000'i geçmeyecek aydındaydı. Bugünkü %95 oranı Atatürk'ün başlattığı atılıma ve aydınlanmayı batıdan ithal etmesine borçluyuz. Yani bugün Atatürk'e ihtiyaç duymayacak bilgiye sahip olmanızı büyük oranda Atatürk'e borçlu olmanız ironinin en hası oluyor. Dolayısıyla Atatürk'e ihtiyaç olmadığını söylemek profesör de olsa tahminen gereksiz bir yandaş veya liberal olan kişinin işidir. Boşuna Başöğretmen denmedi, eğitim alanında her zaman Atatürkçü düşünceye ve bilimin yol göstericiliğine ihtiyaç olacaktır.

• ya bu eğitimi sürekli dile getirip niye bir eğitim aranıyor kuran okuyun çocuklarınıza kuran eğitimi verin neyin arayışı bu ben anlamıyom o genç nufus boş nufus doru okuyan yok okuyan kuran okuyun orda herşey yazıyor hadisler var demek istiyomki beden ve ruhunuzu geliştire bilirsiniz kuran okuyarak

• Güzel bir bölüm olmuş, neredeyse tamamını izledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanada'nın Atatürk'e ihtiyacı yok doğru ama o adamın bu ülkede yaptıklarını o ülkede onlarca insan(bilim adamları,siyasetçiler,eğitimciler,din adamları vs) el ele vererek zamana yaya yaya yapmış. Bu ülkenin de o ''Atatürk'e ihtiyacı olmayan'' ülkeler arasına girmesi için peşpeşe 50 tane Atatürk gelmesi lazım. 1 tane gelmiş sorun orada. Bir de o toplumların 400 yılda yürüyerek/sürünerek aldığı yolu sen 10 yılda koşturarak aldırmaya kalkarsan herkes koşamaz birilerinin dalağı şişer tabi. ama o devrimler bu kadar kısa zamanda yapılmasaydı ülkenin daha iyi durumda olacağını söylemek kimse kusura bakmasın saçmalık! Mesut Bey ben yine de bunları yazarken sizin Atatürk'e(veya temsil ettiği Dünya görüşüne,inkılaplara) düşmanlık beslediğinizi sanmıyorum ama eğer bir daha dinlerseniz kendinizi zaten Atatürk'e sataşmanın moda olduğu ve bunun da garip bir şekilde dobralık,cesaret gibi algılandığı bu günlerde yaşı genç insanları yanlış yönlendirebileceğinizi görürsünüz.
    Son olarak program için bir iki şey daha yazmak istiyorum. Mesut bey siz programın formatı içine istediğiniz gibi siyaseti,geyik muhabbetini,esprileri sokabilirsiniz bu sizin bileceğiniz iş. Bunlardan birini ya da tamamını programın içinde istememek de bizim bileceğimiz iş. Bir arkadaşa ''beğenmiyorsanız izlemezsiniz'' minvalinde bir şeyler yazmışsınız. Beğenen izler; beğenmeyen izlemez zaten bu bilinen bir şey kurulacak cümle değil.. Gün içinde insanlardan,siyasetten,üzücü haberlerden zaten bıkıyoruz. Ben zaten bunlardan bunaldığım için televizyonu açmayıp bilgisayarda vakit geçiriyorum. Bunun gibi bir programda siyasi görüşü bana yakın veya zıt kimsenin empozelerine maruz kalmak istemiyorum. Ha siz isterseniz programın %50'sini siyasete ayırırsınız birilerin Dünya görüşünü,yaşam tarzını ister taşlar atar ister iğnelersiniz.. Ben tepkimi bir-iki gösteririm üçüncüye aynı sizin dediğiniz gibi ''beğenmeyip izlemem''. Saygılar.

• buz dağının görünen yüzündeki bu muhteşem teknolojiyle bile bunlar yapılırken kimse artık birbirine komplo teorisi üretiyorsun diyemez. Teknolojiyi üreten kuralları koyar. Biz Yazılım yazılım derken bir israil şirketi olan İntelin mobil pazarı domine etme isteği şirketsel olduğu kadar mobil izleme ve dinlemeyi sınırsız hale getirmek. Şu anda bu konuda Arm ın yani ingilizlerin borusu ötüyor. Yani dünyanın 3. süper gücü hala hayatta. Şimdi kimse de komplo teorisi üretiyorsun diyemez heralde. Hepimiz bir truman showdayız !!!

• Herkesin fikrini özgürce açıklama hakkı vardır.. Fikre katılmayanın tahammül edemeyeninde programı izleme zorunluluğu yoktur..saygı duymak bu kadar zor olmamalı.. Herkes kendi düşündüklerinin doğru olduğunu ve kendi düşüncesinden başka bir düşüncenin var dahi olmaması gerektiğini düşünüyor.. Yanlış..

• Mesut abiyi twitter dan takibi bırakmıştım şimdi duyduklarımlada bu kararda ne kadar haklı olduğumu görmüş oldum vay be sırf +1 takipçi olsun diye susturmak ha bütün olay bu mudur yani ayıp benim gibi düşünen arkadaşlarıda davet ediyorum bu tür bir eyleme ki görsün takipçisi olmadan kendisinin bi hiç olduğunu.

• Bu siteye 2007 de üye oldum ama 2006 dan beri takipteyim yani Mesut abinin elinde ekrankartıyla çıkıp merhaba ben Mesut Çevik bugün size gtxxx yada hdxxx i tanıtacağız dediği günlerdi. Bilgisayar bilgimdeki o zamanlar ki açığının tamamını bu siteden öğrendim o zamanlar şu beni ilgilendirir şu ilgilendirmez demez hep sini okurdum dikkatlice bazı sevmediğim haberler olurdu ama sizin gibi böyle ya mesut işine bak demezdik. Saygı vardı abi kardeş gibi herkes birbirine yardım ederdi. Beğenmiyen gitsin arkadaşlar arkanıza bile bakmayın siz yokken buralar o kadar kaliteliydi ki geldiniz burayıda şu ıvır zıvır sitelere benzettiniz gidin sözlüklerde küfür yazın burası size göre değil sizi aşıyor yani burda çok sırıtıyorsunuz ait değilsiniz....

• atatürk benzetmesini de anlayamadan yorum yapanlar kullandığınız telefon, tablet yada pc sizden daha zeki emin olun yani...

• crysisle ilgili konuşurken çalışmayan oyun daha değerli oluyor dediniz ya, psikolojide zeigarnik etkisi deniyor ona, yarım kalan işlerin daha fazla akılda kalması
  • son haberdeki yorumlarınıza çok güldüm vallahi

adam hakaret edenleri susturmuş sana biri hakaret etse sataşsa sen engellemez misin?
    @berkaytunali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 22 Şubat 2015; 22:44:37 >
  • Lenovo R500 ve Lenovo T500 laptopları adalet bakanlığı tarafından savcı ve hakimlere dağıtılıyor bu modellerde de superfish var mı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.