Şimdi Ara

2si1 'Organik tavuk gibi leziz, yararlı' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izledim güneş doğana kadar . :) teşekkürler.

• Oyunlarin turkce olmamasinin nedeni bence turk yapimcilar ( cevirmenler vb vb degil..oyunlarin korsan olarak kullanilmasi halk tarafindan ..bu oranda turkiye 90% simdi bu yapimcilarida suçlamamak gerek adamlar zarar etceklerini biliyolar ... Ve ister istemez cekiniyolar .. ( onlari benden daha iyi tanirsiniz :)

• bu steve ballmer denen adam barzonun önde gideni microsoftuda kendine benzetmiş.

• basliklarda yakiyo :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır AMD kullandım oyun firmaları Nvidia'yı destekledi.Ben Nvidia aldım şimdide AMD ortalığı süpürüyor bu nedir arkadaş ya :D

• humble bundle'a weekly gelmiş tam bugün :d keşke dün gelseydi de bir yorumda ona alsaydık :D öte yandan izlediğim en güzel 2si1lerden biriydi. DH & BSC iyisiniz güzelsiniz severek takip ediyoruz :D

• Microsofttan daha microsoft. :))))

• 7990dan gelen oyun kuponlarını nasıl kullanıyoruz?

içinden çıkan kuponlarda şifreler yazıyodur buraya kadar tmm.?

peki oyunu nerden indiricez? steam yada origin den olmaz sanırım?

bi bilgi paylaşın :D

• gta v konusunda haklısınız bence çok sinir oldum ben Türkçe dil olmamasına. programı izledikten sonra rockstara ve arala mail yolladım. ne kadar yararı olur orası tartışılır ama en azından elimden geleni yaptım ben.

• Haberinden başlığına kadar güzeldi.Zevkle izledim emeğinize sağlık.

• Haber başlığı kesin Talha´dan çıkmıştır

• Son Zamanlardaki En Fazla Güldüğüm ve Keyif Aldığım 2si1 Oldu Teşekkürler :)
  • bu google hiç güven olmaz chrome yüklüyorsun firefoxa plugin atıyor hiç birşeyi kullanmamak gerek hele dns(8.8.8.8-8.8.4.4) bütün girdiğin adresleri kayıt altında tutuyor.youtube girmeme rağmen gezi parkı olayları ile gmaile büssürü mail attı ama mısırla ilgili bir tane video bile gelmedi nereye hizmet ettikleri belli
  • html5 destekli player koymayı kim düşündüyse Allah razı olsun ondan. Flash player artık kullanmıyorum lanet gitsin.
  • umarim bu icten ve sicak sohbetiniz hic bozulmaz. Boyle gayet iyisiniz, bu iyiliginiz de bozulmasin. cogu arkadasin dedigi gibi bu program gerceteb en iyisi denebilir. tesekkurler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni player için teşekkürler öbürü bağzen kasıyordu çok yi bi bölüm olmuş...
  • Çok eğlenceli bir program olmuş..Talha hocam ayrı bir renk katıyor.Bence Programın adı 2-si bir arada yerine 3-ü bir arada olsun :) Kulağa Nescafe reklamı gibi gelio ama olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Akil Adam

bu google hiç güven olmaz chrome yüklüyorsun firefoxa plugin atıyor hiç birşeyi kullanmamak gerek hele dns(8.8.8.8-8.8.4.4) bütün girdiğin adresleri kayıt altında tutuyor.youtube girmeme rağmen gezi parkı olayları ile gmaile büssürü mail attı ama mısırla ilgili bir tane video bile gelmedi nereye hizmet ettikleri belli

aynen twitter, youtube baya uğraştı hükümeti düşürmek için youtube hala ilk sayfadan gezi parkı lehine yayınlar veriyor aleyhine yayınlara rastlayamazsın bir yaralanma olduğunda günlerce ana sayfadan verdi ama mısır da yüzlerce insan öldü bir tane video yok sanki dünyada öyle bir olay yaşanmamış batılı güçlerin menfaatine nasıl geliyorsa öyle yayın yapıyorlar traji komik

• "Sanki firma bize yalvarıyor Mesut nolur incele diyor, biz de haydi lan ordan diyoruz."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli ve güzel bir bölümdü, espriler ve şakalar yine havada uçuşmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.