Şimdi Ara

2si1 'Organik tavuk gibi leziz, yararlı' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH'nin en sevdiğim yanıda Türkçe veya Türkçeleştirilmiş terimlerin kullanılması, lütfen buna hep dikkat edelim, tabiki biz kullanıcalarda.Gameplay multiplayer software vb vb

• 23 dk da yıkıldım gülmekten ya Mesut cevik müthis

• Yine Bakıyorum ilk 20 mesaj da kayda değer bir yorum yok .. Hepsi "izleyelim bakalım" ile alakalı

İzleyip öyle yorum yapsak daha iyi tartışma ortamı olmaz mı?
  • Dur duraksız izledim. Gayet güzel olmuş.

• Oracle yanlış yazılmış videoda Ağzınıza sağlık, keyifle izledim.
  • Mesut çevik çok enerjikti bu programda. Eğlencenin dozunu en yukarıda tutmuş program boyunca.

• olleeeeyyy sevdiğim kişiyi iszleyebiliyoorumm :)

• ÖNLERDEN KOLA+CİPS :)

• Şu zamana kadar izlediğim en iyi 2si1'lerden biriydi sanırım.Gerçekten çok eğlendim.Fakat sormak istediğim bişey var.İndirimli olarak bf3ü alsam denilen yerden, ek pakete ihtiyaç duymadan rahatça multiplayer oynayabilir miyim ?
  • Mesut abi saygılar

"kontak sağlamak" yerine "iletişime geçme"yi kullansan be mesut abi lütfen yanlış anlama mesut abi

• Bazı arkadaşlar var microsofttan daha microsoft :)

• bu haftaki bölümü başından sonuna kadar keyifle izledim bunda yeni masa düzenininde etkisi vardır herhalde. Konuşmalarda samimi ve çeşitli konulara daha detaylı değinilince daha leziz olmuş. Gerçekten organik tavuk tadında çıtır çıtır leziz bir tat bıraktı.

• ben C dilini öğrendimde ibm in çıkardığı dili öğrencem :S

• Çok güzel bölüm olmuş; mesut bey her zamanki gibi çok iyiydi, talha bey ise teknolojik haberleri takip etmiş çalışmış ayrıca bir artı olmuş velhasıl ikisi de güzeldi tabi.Zevkle izledim, teşekkürler.

• Oooo uzun geldi bu defa. İzlerim bi ara.

• Talha abinin Xbox yorumu kopardı beni Aynen abi bu Microsoft neyin kafasında
  • mesut abi ne yaptin sen ya :)

http://www.youtube.com/watch?v=lePRx86aOY0&feature

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 17 Ağustos 2013; 0:24:48 >

• Biride cikip demiyorki aga bu basliklar ne .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir sunum ve seyir zevki yüksek bir program olmuş. İzlerken hiç sıkılmadım :)
  • teknolojiden siyasete siyasetten oyuna oyundan biyoljiye ve son olarakta microsoftun korkusu :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.