Şimdi Ara

2si1: 'İzleyicisi ile birlikte coşan' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Talha bey sürekli programa katılıyorsa, Neden ismini 3ü1 olarak değişmiyorsunuz?

3ü1olursa 3ün1i gibi olur, programı kimse sallamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talha bey zayıflamış, birazda vücüt geliştirme yapsa süper olucak.

• Oynatıcınız berbat. Durup dururken kendi kendine kapanıyor. Sonra ileri alınca da bir saat açmaya çalışıyor. Yükleme hızı da berbat HD izleyeyim diyorum 10 dakika bekliyorum başlatıyorum gene de bir süre sonra takılıyor. Video izlemeyi bizim için çile haline getirdiğiniz için çok teşekkürler.

• quote:

Talha bey zayıflamış, birazda vücüt geliştirme yapsa süper olucak.

Bu mesajı iyi niyetle yazmışsın, eksi verenleri anlamadım. ( artı'da beklemiyordum)

Zamanında 110 kiloydum zayıfladım 75 ky oldum, body yaparak şimdi 84 kg'yim o kötü zamanlardan kurtuldum, taha beye iyi niyetle yazdım kesinlikle kötü niyetım yoktu.

Belki yerı degıl haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 22 Mart 2013; 23:17:11 >
  • Ya Allah için youtube'dan bir sayfa alın da videoları oraya atın.
    Videoları izlemek genelde sıkıntılı olabiliyor.Videoyu açmıyor,açsa yavaş doluyor.
    İnşallah izleyebileceğiz bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Ya Allah için youtubedan bir sayfa alın da videoları oraya atın.Videoları izlemek genelde sıkıntılı olabiliyor.Videoyu açmıyor,açsa yavaş doluyor.İnşallah izleyebileceğiz bugün.

Sorun internetinizden kaynaklanıyor, Geçenn hafta benım nette problem vardı servıs gelıp duzelttı.

suan HD ızlıyorum hıcbır sorun yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exp16Ya Allah için youtubedan bir sayfa alın da videoları oraya atın.Videoları izlemek genelde sıkıntılı olabiliyor.Videoyu açmıyor,açsa yavaş doluyor.İnşallah izleyebileceğiz bugün.
    Sorun internetinizden kaynaklanıyor, Geçenn hafta benım nette problem vardı servıs gelıp duzelttı.suan HD ızlıyorum hıcbır sorun yok.

Abi zaten benim internetimde sorunsuz gün yok ki!
    Youtube çözümünü de bu ve bunun gibi sorunlar için yazdım zaten.
    İnşallah dikkate alınır.

• Ooh valla gece gece çok iyi gider.Tam ne yapayım diye düşünürken çok iyi oldu bu 2si1 yeni bölüm :) Teşekkürler

• burdaki video görünmüyor,anasayfadaki çok yavaş
  • Kim bu eksileyen ? ShiftDelete mi burda ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exp16Ya Allah için youtubedan bir sayfa alın da videoları oraya atın.Videoları izlemek genelde sıkıntılı olabiliyor.Videoyu açmıyor,açsa yavaş doluyor.İnşallah izleyebileceğiz bugün.
    Sorun internetinizden kaynaklanıyor, Geçenn hafta benım nette problem vardı servıs gelıp duzelttı.suan HD ızlıyorum hıcbır sorun yok.

Tabii canım. 7/24 350'yle indirme yapıyoruz, DH'ye gelince internetimizde birdenbire problem oluşuyor! Sizde sorun yok diye herkesin iyi, bir yorum yazanlarda sorun var sanmayın!

Siz böyle yazıyorsunuz sonra DH yetkilileri de bizde sorun var sanıp umursamıyor. 3, 4 haftadır DH'de doğru düzgün video yüklenmiyor yahu, neden bahsediyorsunuz?! Eski oynatıcıda HD izlerdim artık HD izlemeyi aklımdan bile geçirmiyorum, düşünün...

• quote:

Talha bey sürekli programa katılıyorsa, Neden ismini 3ü1 olarak değişmiyorsunuz?

2si1 derken mesut ve ersin değil , oyun ve teknoloji yani BSC vs DH anlamında
  • 1 ay önce bf3 oynarken neden deniz savaşları yok zaten similasyon oyunu bir tek denizde savaşamıyoruz dedim beni duymuşlar bf4'te deniz savaşları geliyor.birde denizin dibine adamlar dala bilse böylelikle sessiz suikast dezenlenebilir ayrıca helikopterlerde kısıtlı hareket yapabiliyoruz umarım daha özgür bir oyun sunar

• S4 tanıtılcak car curt falan dedik sizleri 2si1 i özledik iyi mi.
    Gayet güzel eğlenceli , komik bir programdı muhabbetler gayet komikti. Açıkça söylemek gerekirse haberlerden çok sizin muhabbetleri dinlemek için izliyorum. Her bölüm böyle komik, eğlenceli olur umarım.
    Bir Modern Warfare aşığı olarak (konusuna) umarım Ghost tekrar geri döner bizi şaşırtır. Ghost ölünce bayağı üzülmüştüm , en iyi karakterlerden birisiydi bence. MW3 te bayağı dedikodu vardı büyük bir zevkle oynamıştım Ghost geri dönüyor diye. Oyun bittiydi Ghost yoktu ortada. Umarım tekrar hayal kırıklığına uğramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 23 Mart 2013; 0:59:06 >

• parçalara bölünüp yayınlansa daha iyi olur sanki
    izlemek istiyorum ama süreyi gorunce hewesim kırılıyo

• quote:

quote:

Talha bey zayıflamış, birazda vücüt geliştirme yapsa süper olucak.

Bu mesajı iyi niyetle yazmışsın, eksi verenleri anlamadım. ( artı'da beklemiyordum)

Zamanında 110 kiloydum zayıfladım 75 ky oldum, body yaparak şimdi 84 kg'yim o kötü zamanlardan kurtuldum, taha beye iyi niyetle yazdım kesinlikle kötü niyetım yoktu.

Belki yerı degıl haklısınız.

Yeri olmadığın değil , herkes istediği yorumu yapabilir. Bence milletin eksi vermesi başkasına göre Talhanın body yapacak kadar kilo vermemesidir bence. Talha hocam görüyorsan dalga geçmiyorum , alınma yani. Sen bizim gönlümüzün yakışıklısısın biliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

S4 tanıtılcak car curt falan dedik sizleri 2si1 i özledik iyi mi. Gayet güzel eğlenceli , komik bir programdı muhabbetler gayet komikti. Açıkça söylemek gerekirse haberlerden çok sizin muhabbetleri dinlemek için izliyorum. Her bölüm böyle komik, eğlenceli olur umarım. Bir Modern Warfare aşığı olarak (konusuna) umarım Ghost tekrar geri döner bizi şaşırtır. Ghost ölünce bayağı üzülmüştüm , en iyi karakterlerden birisiydi bence. MW3 te bayağı dedikodu vardı büyük bir zevkle oynamıştım Ghost geri dönüyor diye. Oyun bittiydi Ghost yoktu ortada. Umarım tekrar hayal kırıklığına uğramam.

Ghost geri dönmüyor. Ghost hakkında oyun yapılırsa bu Ghost'un geçmişini anlatacak bir oyun olacak.

• crysis gercekten sinirlerimi geren bi oyun tarzı var zaten ne zaman pc yi yenilesemde oyn gene kaldırmıyor cod ise aynı tarz oyun yaptılar bo1 süperdi ama bo2 hayatımın hatası diceğim bi oyun oldu keşke almasaydım btf 3 cok iyi ama araçlarla oyun işi rush da özellıkle araç işi işin bokunu cıkarıyor belkide araç camping yapanlar ıçin büyük bi ilac oluyor dürüst oyuncu cok az cod da ise camping yapma sansları pek yok oyuncular devamlı hareketli çünki

• mesut bey bu bildirim ışığı teknolojisi daha önce yapılmıştı buda linkihttp://www.urunsepeti.com.tr/usb-girisli-e-posta-uyarici-urun415.html

• videolar konusunda eski player evet güzel di ama yenisinde de pek fazla sorun çıkarmıyor tabi ki benim açımdan ama arkadaşın verdiği örnek te güzel mesela youtube

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.