Şimdi Ara

2si1: 'İzleyicisi ile birlikte coşan' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• mesut çevik konusu olunca aklıma tek video gelir, gifler hikaye kalıyor yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

S4 tanıtılcak car curt falan dedik sizleri 2si1 i özledik iyi mi. Gayet güzel eğlenceli , komik bir programdı muhabbetler gayet komikti. Açıkça söylemek gerekirse haberlerden çok sizin muhabbetleri dinlemek için izliyorum. Her bölüm böyle komik, eğlenceli olur umarım. Bir Modern Warfare aşığı olarak (konusuna) umarım Ghost tekrar geri döner bizi şaşırtır. Ghost ölünce bayağı üzülmüştüm , en iyi karakterlerden birisiydi bence. MW3 te bayağı dedikodu vardı büyük bir zevkle oynamıştım Ghost geri dönüyor diye. Oyun bittiydi Ghost yoktu ortada. Umarım tekrar hayal kırıklığına uğramam.

Ghost geri dönmüyor. Ghost hakkında oyun yapılırsa bu Ghost'un geçmişini anlatacak bir oyun olacak.

Hiç fark etmez Ghost gelsin de . GHOOOOST

• Video oynatıcısı OP.Şimdi başlatayım sabah olunca izlerim.
  • Su videoyu adam gibi youtube üzerinden versenize

• sohbet ederken kamera açık kalmış heralde aşırı boş sohbete kaçmış sıkıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men
    quote:

Orijinalden alıntı: exp16Ya Allah için youtubedan bir sayfa alın da videoları oraya atın.Videoları izlemek genelde sıkıntılı olabiliyor.Videoyu açmıyor,açsa yavaş doluyor.İnşallah izleyebileceğiz bugün.
    Sorun internetinizden kaynaklanıyor, Geçenn hafta benım nette problem vardı servıs gelıp duzelttı.suan HD ızlıyorum hıcbır sorun yok.
    Tabii canım. 7/24 350yle indirme yapıyoruz, DHye gelince internetimizde birdenbire problem oluşuyor! Sizde sorun yok diye herkesin iyi, bir yorum yazanlarda sorun var sanmayın!Siz böyle yazıyorsunuz sonra DH yetkilileri de bizde sorun var sanıp umursamıyor. 3, 4 haftadır DHde doğru düzgün video yüklenmiyor yahu, neden bahsediyorsunuz?! Eski oynatıcıda HD izlerdim artık HD izlemeyi aklımdan bile geçirmiyorum, düşünün...

DH sitesi kasıyor tamam ama, videoda sorun olsa herkesde olurdu?

belli kişilerde sorun var bizde yok, sana ne oluyor anlamadım.

• şu videoları izleyemeyenleri anlamıyorum sürekli burdayım her videoyu sorunsuz izleyebiliyorum ttnet standart paketini kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orain

2 si 1 den kasıt 2 insan değil. Bir tarafta donanım bir tarafta oyun .

2 si BSC den , 1 i DH den işte ismi normal

• "Phontom Pain" oyunu, sanki efsane "Sanitarium" oyunun hikayesinden esinlenilmiş gibi duruyor.

Araba kazası, hastahanede uyanma, hafıza kaybı, gibi...

• Ses ve görüntü Net Teşekkürler.
  • Güzel bölüm olmuş. Bence doğal sohbet etmeleri programa renk katmış.

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

mesut çevik konusu olunca aklıma tek video gelir, gifler hikaye kalıyor yanında

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 23 Mart 2013; 11:20:44 >

• battlefield 4 bana bir asus g75vx aldıracak gibi...

• kısaca bizim icin zor olsada kişisel güvenliğimize dikkat etmeliyiz. malum internet güvenli bir ortam değil. bu yazıyı yazdım çünkü Ersin Kılıç ın kullanıcıların çoğu bilinçsiz diye doğru bir tespitte bulundu en basitinden foruma bakarakta bunu anlayabiliriz. Ayrıca zeus ve zitmo ve buna benzer durumdan mağdur olanlara geçmiş olsun.

• 1e1 ile fazla karşılaştırmak istemiyorum ama anket olayı güzeldi. Her videonun başında anketleri değerlendirmeniz vs. Bence anket olayını sürdürmelisiniz...

• 20 dk izledim acıktım dışarı çıkıyorum ama süper teknoparodi eğlenceli bir program oluyor.talha nın mimikleri konuşmasındaki samimiyet süper.sanki samimi 4 arkadaşız da teknoloji muhabbeti yapıyormuşuz gibi.tabi ben teknolojiden çok bişe anlamayan sadece dinleyici konumunda olan arkadaşım :))

• Truva atı virüsü diye bir şey yok truva atı=truva atıdır yani trojan.

• videolar acılmıyor daha önce acılırdı şuan acılmıyor arkadaş bizde sorun yok sitede sorun var daha önce sorunsuz girerdim acıırdı bu sorun herkezde var demekki sitede sıkıntı var daha önce videolar acılmasa suc bizde sitede sorun var acıtıgım video daha önce şuan tıklıyorum acılmıyor bizi eleşticeginize siteyi düzeltin herşey süper tek ara sıra videolar acılmıyor ..video bulunamadı...diyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.