Bildirim
2si1 'Gündemi Vergiler Olan'' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ülkemizde kutulu oyunlar bu kadar pahalıyken bize diğer ülkelere göre ucuz fiyatlarla oyun almamızı sağlayan steame helal olsun diyorum,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 4 Temmuz 2015; 0:52:01 >
-
Yaw hele şükür :D
-
birkaç sene elektronik eşya almayız ne yapalım.
-
Video açılmıyor hocam .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 4 Temmuz 2015; 1:10:56 >
-
alkan yerine gokhan olaydi iyiydi alkanin konusmasi gicigima gidiyor :(
-
videoda sıkıntı var gibi sanırım açılmadı bir türlü .. -
Video hata verip duruyor, Youtube'a yükleseniz ne olacak?
-
batman gerçekten satış rekorları kırıyorsa pc satışlarının bir önemi olmadığı açık demektir. -
düzenleme olarak yapabileceği tek şey
vatandaşın canını birazdaha acıtmaksa
hökümete ne gerek var otomatiğe bağlarız
olur biter ne diye biton maaş ödeniyor vekillere
haram olsun benden çıkan kısmı. vergi kaçıran
herkesinde bi tarafından çıksın.
-
Erdi bey 2 firma var x86 üreten dedide,via işi bıraktı mı yoksa diğerleri kadar pazar payı olmadığından mı yok sayıldı?
Zaten Amd'den önce vatandaş pc pazarı hatta elektronik pazarından elini çeker bu zamlardan sonra.
Donanımhaber'den vergi almasalar bari yav,zaten parasızlıktan dışarı çıkamıyoruz,bi eğlencemiz oyunlar,internet,forum onlarıda tek tek elimizden alıyolar.
Bişey değil heryerden insanları kısıtlıyorlar gittikçe,daha ne kadar dayanır insanlar bu gidişe bilinmez,onlar saraylarda yaşarken,kilosu 5binden beyaz çay hüpletirken,700 binlik saat takarken,çerez parası milyonluk araçlara binerken,milletin eğlencesine dokunmayın bari. -
güzel bir bölüm olmuş -
Kişiden kiye değişir ama konsolvari bilgisayar kasalarına pek sıcak bakmadığımı söylemek istiyorum. Yani tv yanına ya da masa altına da koyulabilir şık bir cube kasa. Veya yan tarafa bir fulltower. Zaten bilgisayar seven adam iç donanımı sergilemeyi de sever. Küçücük konsolvari kasada bu pek mümkün değil diye düşünüyorum, birkaç istisna sayılmazsa.
-
Ya siz de yerli işlemcileri, yerli ekran kartlarını, yerli monitörleri, yerli konsolları, klavyeleri, Mouse ları kullanın, batman oynayacağınıza tarkan oynayın.. Aaa bunlar yoktu değil mi? Neyse o zaman eğtimi düzeltelim yeterli insan oluşması hmmm 20 sene, onların bir araya gelip iş yapması 20 sene daha etti 40. Hmm dünya kalitesinde işler çıkarması bi 10 sene de oradan. Çok da kötü değilmiş 50 sene sonra filan sorun kalmıyor!!!
-
10:15 de xbox parçalama sahnesi ve ps 4'ü bacağına yapıştırıyor çok güldüm.
-
daha yeni 2750 tl ye tv aldım kdv 500tl yani toplam 3250 tl mal oldu.
kdv kazığı için başka söze gerek yok sanırım:::(((
-
Cok fiyasko ulkeyiz be birader.Hangi konuya girsek ulkemizde fos ustune fos
-
Bir ara elinde tabletle dolasiyordu, hansin, gratelin , marynin tableti varda benim aysemin, mehmedin, elifin niye tableti olmasin diye...
Nah alir ayse, mehmet, elif o tableti simdi. Avrupadakinin iki kati oduyorduk, yakinda uc katina cikacak. Biz avrupalilardan zenginiz ya..
Tekneloji yahu bu... Indirim yapip milletini tekneloji ile bulusturacagina ek kazik sokmanin derdindeler..
Size soyleyeyim yakinda internet kullanicilarinada ek kazik geliyordur.
Kazikli voyvoda bile bu kadar kazik kullanmamistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart tanıtımını yapan bayanmış.
-
Şu lanet oynatıcıdan vazgeçin, bugüne kadar sayenizde düzgün bir bölüm izleyemedik.
Benzer içerikler
- fotoğraftan instagram bulma
- whatsapp mavi tık kapatma
- ea play pro fiyat
- telefonu webcam olarak kullanma
- twitter"da film izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X