Şimdi Ara

2si1 'Evlere şenlik' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçakların seyir irtifasında O2 yoğunluğu solunum için yeterli olmadığı için kabin basıncı düştüğünde otomatik olarak maskeler düşer. Vücudumuz 0'dan 2500-3000 m civarına kadar olan ani yükselişleri kompanze edebilir. Uçaklarda maskelerin verdiği O2 de bu seviyeye inişe yetecek kadar doldurulur.

Bu arada iphonenu düşüren kişi İskoçya da Amerika değil.

• rezerwed

• Fanboylar ortalıkta yok sony iki yılda bir çıkarsın her iki yılda bir alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden büyük firmalar çok fazla model çıkartıyorlar? sony veya samsung başta olmak üzere her teknolojik üründe her kitleye hitap eden birden fazla modelleri var. neden bunu yapıyorlar, satıyor mu bunlar gerçekten, açıklayan olursa öğrenmek isterim.
  • Mesut abi iyice cıvıttın artık yemin ederim. Ne lan bu ? kız arkadaşımla açtık izliyoruz yok kızlık bozma bilmem ne. Hasbinallaah.

• mesut abi oksijenle alakalı bilnmeyen şey aslında depolanmıs bir oksijen yok uçakta tam tepenizde 2 farklı kimyasl tepkimeye girip ortaya oksijen salıyor aslında bildiğimiz oksijen kimse içine bişey katmıyor bu arada bilerek yazıyorum uçak teknisyeniyim

• senede 1 telefon çıkarmalı ve suya toza işini derhal bırakmalı daha sonrada kaliteli stereo hoparlör koymalı birde çıkaracağı yılın en üst malzemeleri ve özelliklerini kullanmalı yeter çok mu zor

• babasinin firmasi gibi ovuyor diyor kendiside dusmani gibi durmadan gomuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimmiş o 5 mbps up yapanlar merak ettim benim down hızım 3mbps mesut sen nerde yaşıyorsun merak ettim ülkemizdeki dandik interneti öve öve bitiremiyorsunda.. anladık ttnet besliyor sizide bari bizi aptal yerine koymayın.

• eglenceli videolarin basta olmasini cok basarili buldum

• Bence 2si1 serisinin en güzel bölümlerinden biriydi nedenini bilmiyorum ama zaten samimidir dh ve bsc editörleri ama bu bölümde daha bir samimilik hissettim.

• sony televizyonda bittiler telefonda kendi ayağına sıktılar ellerinde kaldı ps4 falan tabi film işi vs var yine.............. iyi oldu düzgün iş yapsınlar diğer firmalar ne yapıyor at gözlüğünü çıkarsın baksın nerde hata yapıyoruz kullanıcılar ne istiyor düşünsünler nvidia baktı sony gibi hata yerine adamlar düşünmeye başladılar (gerçi boş konuşmayı seven bir firma ama şaşırttı)gtx 980 fiyat idare eder ama gtx 970 alacak kullanıcılar fiyatından dolayı kesinlikle tavsiye ederim sli bile yapmak için fiyatı uygun 330 usd oluşu gayet iyi düşünce olmuş çünkü baktılar oyucular pc yerine konsola yöneldiler yeni yapımlar daha önce geliyor lag düzgün port edilmeme gibi sıkıntılar yok nvidia çözüm olarak daha alınabilir çözümler sunma yoluna gitti Mesut abi emin olun kullancının (pc oyuncularının çoğu sadece windows 9 (blue) geçiş nedeni directx 12 olucaktır ) yeni başlat menüsünden uygulamalar tam ekran değil dahası belki daha stabil işletim sistemi olma vaatlarıdır xbox one çıkan oyunlar daha iyi ps4 ile kıyasla titanfall ryse of son of the rome (kimi oyunlar belki sonra pcye çıkıyor ama iyi yanı konsolda grafikler yetersiz kalabilir ör:battlefiled ps4 900p xbox one 720p assasins creed 4 aynı durum parası çok olan adam pc de 4k oynar gerçi ben orta sistemi olan biriyim ama gerçekler bunlar) destiny ben videolara grafiklere bakınca resmen call of duty üstüne mass effect ve halo serinin çakamsı gibi duruyor bence o parayı hak etmiyor(gerçi yayıncı firma aynı ne bekliyon ki 500 milyon dolar gibi yapım bütçesi falan diyor ama daha önce call of duty black ops2 de satış rakamlarında aynı yalanlar söyledi hatırlıyalım ) pc oyuncularına orgin şuan titanfall oyununu 20 euro ya veriyor multiplayer gerçekten tam anlamıyla farkını gösterir destiny grafikler de öyle abartıldığı gibi değil alana yinede hayırlı olsun ama psn plus aylardır söylüyoz verdikleri oyunlar dandik çöp vs diyorduk en son mesut abide bakmış görmüş ne halde sözde bağımsız yapımlara destek diyor ama oyunlar mobil oyun gibi bazıları oraya bile yetersiz gelir sony bence sözde bunu kendi çıkarına kullanıyor xbox one microsoftun elinde patlayınca baktılar insanları nasıl çekeriz diye ea vault gibi uygulamalar ile destek vermeye başladı xbox live da sonydeki psn plustan çok farklı değil hepsi sonuçta ticari firma

• mesut bey 5 mbit uploadı hangi fibernet görmüş şuan sizin adınıza şaşırmaktayım sizin gibi birinin bu hataya düşmesi bence iyi değil bi aknyi bile aştığınızda download hızınız 3 mbit olarak güncelleniyor siz hangi neti kullanıyosanız söyleyeyin direk oraya geçelim

• quote:

Orijinalden alıntı: altan20a

mesut bey 5 mbit uploadı hangi fibernet görmüş şuan sizin adınıza şaşırmaktayım sizin gibi birinin bu hataya düşmesi bence iyi değil bi aknyi bile aştığınızda download hızınız 3 mbit olarak güncelleniyor siz hangi neti kullanıyosanız söyleyeyin direk oraya geçelim

SuperOnline fiber kullanıyorken 50mbit 250gb AKK pakette 5mbit ila 7mbit arası upload hızı alıyordum. Ancak ttnetin fiberinde durum nedir bilemiyorum.
  • Şu salak salak yorumlardan vazgeçin artık; nerede 5mbps upload varmış falan filan aç bak süperonlinefiber ne kadarmış? Adamın anlattığı konu türkiyede upload hızı değil ilk önce bunu anla en ufak hata bulun (ne kadar göreceli olsada) sona hurra başlayın taşlamaya. Beğenmiyorsan izleme. Mesut Bey için bunu söylemek biraz zor olabilir ama ben rahatlıkla diyebilirim.

Beğenmiyorsan izleme daha bilgili daha sofistike program uzayda sunulan teknoloji programı bul git onu izle.

Ban yiyeceksemde umrumda değil.

• ttnet , reklam , anket, edilen bi laf ...

arkadasim bu adamlar devam edebilmeleri icin reklama ihtiyaclari var para kazanicak bu adamlar babalarinin hayrina yapmiyorlar bu isi .

ankette izleyici kitlesi hakkinda bilgi toplayip onlara daha ilgi cekici icerik hazirlamak icin var .

kızlik bozulmus lafindan da alinan arkadaslar ,adam ülkemizde gereksiz derece de önemli olan bisey üzerinden espri yapti iste ,bu lafa takilcaginiza programdan ne sonuc cikartirim ne kaparım diye bakin.

Yazmasaydım icimde kalirdi .saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

quote:

Orijinalden alıntı: altan20a

mesut bey 5 mbit uploadı hangi fibernet görmüş şuan sizin adınıza şaşırmaktayım sizin gibi birinin bu hataya düşmesi bence iyi değil bi aknyi bile aştığınızda download hızınız 3 mbit olarak güncelleniyor siz hangi neti kullanıyosanız söyleyeyin direk oraya geçelim

SuperOnline fiber kullanıyorken 50mbit 250gb AKK pakette 5mbit ila 7mbit arası upload hızı alıyordum. Ancak ttnetin fiberinde durum nedir bilemiyorum.

hocam ne kadar ödüyorsunuz
  • Güzel bölümdü teşekkürler.

• Ben olsam videonun başlığını şöyle atardım...

"2Sİ1 %3 Teknoloji %97 Oyun Programı"

• elinize emeğinize sağlık, çok güzel bi bölümdü yine.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.