Şimdi Ara

2si1 'Evlere şenlik' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Uçaklarda bulunan saf oksijen fazla vücuda çekildiğinde rahatlatır ve gevşetir bu oksijenin içerisinde farklı bi gaz olduğundan değil saf oksijen olduğu için meydana gelir asıl amaçsa herhangi olumsuz bir durumda yolcuların panikleyip ayağa kalkmamaları uçak personeline veya bir başkasına saldırmamaları yada o tarz bir girişimde bulunmamaları için yolcuların sakin olması ve basınç seviyesininden etkilenilmemesi tek amaç

• milletin elinden düşürdüğü tele gülmek neyin kafası onu anlamadım.
  • abi ben discovery de mis gibi izliyorum siz nasıl izleyemiyosunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Mobilde yine izleyemedim. Hayır yani illahaki pc mi açmamız gerekiyor. Ios7 de aynı ios8 aynı, çerezleri siliyoruz aynı, ağ ayarlarını sıfırlıyoruz aynı, mobil şebekeden girmeye çalışıyoruz aynı, android telefonda bakıyoruz yine aynı. Mobilde neden izleyemediğimi birisi açıklayabilirmi?

Android telefon al ozaman :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Mobilde yine izleyemedim. Hayır yani illahaki pc mi açmamız gerekiyor. Ios7 de aynı ios8 aynı, çerezleri siliyoruz aynı, ağ ayarlarını sıfırlıyoruz aynı, mobil şebekeden girmeye çalışıyoruz aynı, android telefonda bakıyoruz yine aynı. Mobilde neden izleyemediğimi birisi açıklayabilirmi?

Mesajı sonuna kadar okumamışsın :) Androidtede aynı
  • şu reklamlaınızdan bıktık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Mesajı sonuna kadar okumamışsın :) Androidtede aynı

Ben niye sakir sakir izliyorum ozaman :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reklam konusunda BÜYÜK BUHRANLAR GEÇİRİYORUM!!!

• valla talha abi helal olsun hakkaten bulmaca öğelerinin azalması en sevindirici olay, vakit yetmiyo hiç bi şeye

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.