Şimdi Ara

2si1 'Esnek' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ağır bir yükten kurtulmuşlar gibi ersin gitti biz rahat rahat devam ederiz dedi ya la, ben ersinin yerinde olsam daha dönmem
  • yaa gördük dürüst,oyuncu dostu firma rockstar'ı!
    paragöz adamlar,hem x1eps4epcye çıkaracaklar,ama önceden diğer firmaların yaptığı gibi,yapmıyorlar.
  • ps4 alırken ögrencileri düşünerek alın lütfen :p

  • Emeği Geçen Herkese Teşekkürler , Keyifle İzledim.
  • sondaki half-life videosunu bi an sci sandım gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu.. :(

  • Küfür olayına takılmayın . Açık beta olduğu için ipini kıran giriyor . Orjinal de bu kadar küfüre denk gelmessiniz . Zaten serverlar otomatik banlıyacak küfür edenleri..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 12 Ekim 2013; 14:09:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takıldığım konu kimsenin sürücü kodlarını önemsemediği gibi bir kanıya varmanız.http://www.youtube.com/watch?v=IVpOyKCNZYw

  • Talha:"Türkiye sunucuları var arkadaşlar.Pinler çok düşük,mermiler çok hızlı geliyor küfürler de bir okadar hızlı geliyor,2 gündür oynuyorum ne anamız kaldı ne şeyimiz kaldı." gülmekten yarıldım

  • kendimi 18:00'e ayarlamıştım ne güzel ailecek izliyorduk (: umarım gzel videolarla telafi edersiniz

  • bozok_53_45

    Battı mı?
  • amd driver konusundaki başarısızlığı yüzünden nvidiaya geçtim.gerçekten sürücüleri çok iyi ve sorunsuz.dünya varmış diyor insan.sırf bu yüzden bile performans gözardı edilebiliyor gerçekten.kapalı kaynak açık kaynak ilişkisinide çok iyi açıklamışsınız.

    diğer yandan bu steam os hakkında o geçen programlardaki abartılıyı söyleyişlerin yerinde kavak yelleri estiğini görüyorum.hatta ciddi iddalar bile vardı.bu programda doğru yolu bulduğunuza sevindim..

    esnek ekranlar hakkında nokianın hakkını yememek lazım.siz burada samsung lg ile esnek kasadan söz edemiyorken nokia bunu çoktan yaptı bile...



    microsoftun çift işletim sistemi fikri yada isteği bence mantıklı.eğer böyle birşey olursa bu kesinlikle microsoftun işine yarar.siz market fiyatlarını bahane ede durun stabil bir os fikri çok daha cazip gelecektir eminim...diğer yandan microsoftun kendi cihazlarına çift işletim sistemi koyması bişeyi değiştirmez çünkü windows phone kullananlar genelde andoridden kaçanlar oluyor :)

    bu düşünce microsoftun kendine olan güvenini de ortaya çıkarıyor.bi kaç eksiklik giderildikten ve artık üzerine konulmaya başlandığında windows phone platformu tercih etmemek için bir neden olmayacak.




  • Ersin hayırlısıyla gitsin gelsin de program önemli değil

  • Küfür konusuna %100 katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsınız !

  • ''Mesut Çevik'le Kurban Kesimi''
  • Talha kardeşim, benden sana hediye olsun. Haber yapmanı bekliyorum.

    Yılın Bug' ı

    Dün GTA online da bir bug denk geldi ve saatlerce deniz altında yürüyerek, fotoğraf çekerek dolaştım. Denizin 5 de 1 ni ölmeden yürüyerek ve fotoğraf çekerek keşfettim. Enteresan batıklar ve canlılar var. Yalnız single modda ki gibi batıkların yanında para falan yok. Denizin altında silah dahi kullanabildim ama hiç ses çıkmıyor. Derinler zifiri karanlık ve bir hayli ürkütücü, arkadaşa kafa ödül koymasını söyledim ve herkes peşime düştü, üşenmeyip jetski ile denizin açıklarına beni öldürmeye gelenler oldu. Tabi benim denizin altında olduğumu görünce hiç bir şey yapmadılar ve şaşkınlıkla sms atmaya başladılar. Özellikle yabancılar sen nasıl yaptın falan diye soruyorlardı. Tepemde dolaşıp durdular. Kafamı kaldırıp baktığımda isimleri gözüküyordu. 3 saate yakın aynı freerom da bu şekilde dolaştım. En son dayanamayıp beni kicklediler. Halbuki benim onlara hiç bir zararım yoktu, denizin dibini keşfettim.

    Bug öyle bir şekilde oluşuyor ki, kıyıdan denize yürüdüğünüzde yüzme pozisyonuna geçmeden doğrudan yürümeye devam ediyor. Ama hep zeminde yürüyorsunuz, yukarı doğru yüzmek yok, istediğiniz kadar derine gidin ölmüyorsunuz. Gerçi belli bir derinlikten sonra güneş ışığı az geldiği için çok karanlık oluyor. Bu bug' ın oluştuğunu anlamanızın diğer bir yolu da, yüksek bir yerden atlamak, mesela ben iskeleden suya atladığımda bug varsa adam doğrudan kafa üstü suyun dibine çakılıyor ve ölüyor. Derinlik ne kadar çok olursa olsun, suya atlayış yaptığınızda sanki dağdan atlamış gibi süratle dibe kadar iniyor ve çakılıp ölüyor. Aynı şekilde yüksek bir binadan atladığınız da da ayakları üstüne doğrudan karnı üstüne düşüyor.

    Bence bir gamer' ın başına gelebilecek en güzel bug, inşallah sizinde başınıza gelir ve denizler altında yürüyüş yapabilirsiniz. Zaten socialclub da baya beğenen olmuş ve yabancılar yorum yazmışlar. Bende "walking under the sea :)" yazdım.


    İşte denizin altında yürüyerek çektiğim fotoğraflar, makinemde yer olsa daha fazla çekecektim.

    2si1 'Esnek' Teknoloji ve Oyun Programı
    2si1 'Esnek' Teknoloji ve Oyun Programı
    2si1 'Esnek' Teknoloji ve Oyun Programı


    yorum yazmanız için linkleri

    http://rsg.ms/19G9aa1
    http://rsg.ms/19G9ju8
    http://rsg.ms/19G9l5l

    http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/5947/laP4pn-_y0-RKTcVYcssHA/0_0.jpg
    http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/1848/Xz4D3Q6ac0O_y7zuasagkg/0_0.jpg
    http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/3717/VcjeqM9xfUaMu6cp3L2Z0w/0_0.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 14 Ekim 2013; 15:19:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rsgt2d

    Talha:Türkiye sunucuları var arkadaşlar.Pinler çok düşük,mermiler çok hızlı geliyor küfürler de bir okadar hızlı geliyor,2 gündür oynuyorum ne anamız kaldı ne şeyimiz kaldı. gülmekten yarıldım


    Bana nedense o kadarda komik gelmedi. Mesut abinin dediği gibi iptal ediceksin bunların oyununu gidicek. Hatta çakacaksın komple ip ban'ı.

  • mesut abi bende sana katılıyom assassin's creed son çıkanı bence korsanlar yerine japonyada yada çinde olmalıydı çok farklı bir dünyada olurdu samuraylar falan süper olurdu yeni zırhlar silahlar falan olurdu konu olarakta gerçektende keyif vereceği kesin olurdu gerçi satış ve gelir mantığı bakımından amerikan tarihi falan onlar için daha kazançlı olucaktır ve küfür olayına gelirsek futbolda tvdeki maçta gol atana bile küfür yağıyor sen onu öldürene neler der birde onu düşün abi türkiyede özel kurumlar harici denetim yok (dürüst ve doğru) sen küfüre çözüm için en az 40 yıl var bu ülke için

  • Videoda bi ara mesut çevik "meslek liseleri kapatılsın, bir işe yaramıyorlar" mı dedi, bana mı öyle geldi. Çünkü en cahil insan bile bilir ki ülkemizde binlerce fabrikada çalışan ve üreten insanların yüzde 90ı meslek lisesi mezunu işçi, tekniker, teknisyen v.s. dir. Üniversitelerdeki eğitim belli, oradan çıkan mesela mühendislerin hiç bir iş yaptığı görülmemiştir, sadece imza atarlar. Ülkemizde üretilen, ülkemize ait kaç tane proje var, bunun ispatıdır. Bu ülkedeki ekonomiyi ve sanayiyi ayakta tutan o beğenmediğiniz meslek lisesi mezunlarıdır. O beğenmediğiniz meslek liseleri kapatılırsa bu ülkede biraz türkçe, biraz matematik ve biraz domates, patetes, pirincin nereden çıktığını bilen insanlar topluluğu kalır elimizde. Bu videoyu çeken insanlar da bugün başka ülkelerin ürettiği playstation dan, battlefiled 4 ten bahsedeceği yerde, çiftçilik yapmak zorunda kalır.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.