Şimdi Ara

2si1 'Bedava' Oyun ve Teknoloji programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine bir E3 fuarı bitti cokta heyecanlandıran. BIr FUAR deyildi .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2. bir televizyon almak zorunda olmasam hiç düşünmeden playstation 4 alırdım.
    Lanet olsun vga çıkışlı monitör aldığım güne
  • Yakın zamanda Wii almayı düşünüyorum açıkçası. Artık yeni çıkan AAA yapımlar çok çabuk sıkıyor. Yaşlandık mı ne :D.

• Şu 2si1'de uzun zamandır PC VS Konsol olayına el atmıyorsunuz bi konuşsanız iyi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

devre arası izlerim, ispanya hollanda maçı izleyelim şimdi.

Bastım eksiyi

+1

• Myo Armband sadece komut değil sanal gerçeklik de sunuyor. Bu videohttp://www.youtube.com/watch?v=1f_bAXHckUY

• Mesut beyin abudig gubidig sitelere girmezsen bişey olmaz dediğinde Talha beyin verdiği tepki
    2si1 'Bedava' Oyun ve Teknoloji programı

Hunharca güldü talha bey

2si1 'Bedava' Oyun ve Teknoloji programı

Not:Tamamen şaka amaçlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_master -- 14 Haziran 2014; 10:23:29 >

• Çok iyi bir program olmuş. Param olsa hiç düşünmez PS4 alırdım bu tanıtımlardan sonra.

• Homefront hakkında yorum yapılsaydı keşke.

• Yakın zamanda evimizin banyosunu yenilemeyi düşünmüyorum. İllallah yahu!!

• Mortal Kombat sonra konuşcaz dediniz konuşmadınız?Ayrıca witcher 3 tende bahsedilmedi
  • Talha Aynacı arkadaşımız, bir oyun habericisi olduğu halde, Playstation dünyasına gerçekten çok yabancı
    Hayatı Nintendo ve PC arasında geçmiş, birazcıkta Xbox 360 la vakit geçirmiş

Bunları neden yazıyorum biliyor musunuz? Talha arkadaşımızın bir konuda ki yanlışını düzeltmek için;

Talha Aynacı, geçen haftaki ve bu haftaki 2si1 programında PAYDAY sadece PC platformuna çıkmış bir oyun dedi. Sadece PC platformuna çıktığı halde bu başarıyı yakaladı dedi.

Arkadaşlar, PAYDAY oyununun hem ilki hemde ikincisi çıktığı hafta PSN Store' a düştü. Ben, PAYDAY 1' i PSN den aldım oynadım, PAYDAY 2' nin de PSN den demosunu indirip oynadım. Yani bu oyun her zaman Playstation' a çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. PC ye özgü bir oyun falan değil.

Mesleği oyun haberciliği ve oyun incelemesi olan Talha arkadaşımız, iki hafta üst üste bu yanlış bilgiyi vererek beni çok şaşırttı. Tabi ki insan oğlu hata yapabilir ama Talha Aynacının Playstation 3 ve Playstation 4' e yani Playstation dünyasına uzak olduğunu, mesafeli durduğunu, onu yakından takip ettiğim için iyi biliyorum. O yüzden de Playstation' ın oyun mağazasını sıcağı sıcağına takip edemiyor ve bu tür hatalar yapıp yanlış bilgiler verebiliyor.

Kendisine tavsiyem, bir an önce bir Playstation sahibi olması yada en azından PSN Store' un internet versiyonunu gününü gününe takip etmesi

Tekrar yazıyorum. PAYDAY 1 ve PAYDAY 2 sadece PC ye değil Playstation' a da çıkmıştır.

Sony Entertainment Network (Nam-ı diğer PSN Store)
    http://www.sonyentertainmentnetwork.com/regions/

PAYDAY
    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/ara/q=payday

Not: Talha Aynacı' yı çok severim, oyun yorumlarına saygı duyarım ve yakından takip ederim. Bu mesajı kötüleme amaçlı değil, hatasını giderme amaçlı yazdım ama PSN dünyasına gerçekten çok yabancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 14 Haziran 2014; 13:19:26 >

• Video güzelmi? benim gibi oyun tutkunlaryna gelsin o zaman ;)
  • "Yolda yürürken donumuzu da çalacaklar sanki."

• her zamanki gibi güzel bölümdü
    scalesound videodaki ne yakın çıkar baya ii olacak gibi

• mesut abi ne kadar kolay demişsin ya 600 tl koy kenara gitsin diye o para için kaç tane işçi ölüyor
  • o değil de Mesut abi Homofobik çıktı.

• Elinize sağlık sezon finali değildir inşallah yazın devam eder :)

• Taha bey; "Challenge" dedigimiz!!!

nezaman dan beri Turkcede kullanilmaya baslandi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

devre arası izlerim, ispanya hollanda maçı izleyelim şimdi.

Bastım eksiyi

Bu yorum birkaç saat önce +60 küsür oy almıştı, şimdi ise -80 küsür olmuş, ne ayak?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.