Şimdi Ara

2si1 'Bastımı gider' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple kullanıcıları saten bız bunu kullanıyoduk kıaa 1 saat guldum

• Mobil uzerinde Chrome ile vidyolar acilmiyor, kendi tarayicisi ile problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkan Adakaner'in video incelemelerini diğer editörlerinki kadar benimseyemedim ama 2'si 1'i hakkıyla yaptığını söylemem gerek. Bence Taha'nın yerini alması lazım yada 2'si 1 değişsin ve 3'ü 1 arada olsun :)
  • Çift taraflı usb haberi hoşuma gitti.

Hemde 100 watt aktarabilme olasılığı bile çok güzel.

En kısa zamanda çıkması dileği ile.

+ ve - çocuk oyuncağıdır.

Erdi Özüağ'ın bir haberinde sizin gibi teknolojiden anlamak isterdim yazdım.

Gereksizin biri sadece yalaka yazdı.

100 küsür kişi +ladı.

Çoğuda konudışından gelenler.

Ne yazdığının farkında olmayanlar.

Konuşma ile yazmayı ayırt edemeyenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 16 Ağustos 2014; 9:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Mobil uzerinde Chrome ile vidyolar acilmiyor, kendi tarayicisi ile problem yok.

Merhaba,

Biraz evvel OnePlus One üzerinde Chrome ile test ettim sorunsuz bir şekilde açıldı. Farklı bir problem yaşıyor olabilir misiniz?

Belki sunucularımızda anlık bir problem oluşmuş video o an açılmamış olabilir. Tekrar denerseniz iyi olur.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• BEYLER ERSİN KILIÇ EN SON ASKERE GİTMİŞTİ HALA DÖNMEDİ Mİ? Bİ BİLEN VAR MI ACEP ADAMA NE OLDU???

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuksert38

BEYLER ERSİN KILIÇ EN SON ASKERE GİTMİŞTİ HALA DÖNMEDİ Mİ? Bİ BİLEN VAR MI ACEP ADAMA NE OLDU???

Askerliği bitirdi.

• Umarım Directx 12 için yeni ekran kartı gerekmez ve dedikleri gibi olur. Tabi oyunların tam desteği biraz gecikecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam başlıyo videoda, reklamdan sonra video gelmiyo reklamı kapat seçeneği yok reklama basıyon birşey olmuyo hayret birşey
  • Ersin kılıç ı 2si1 de görebilecekmiyiz?

• güzel bir program olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Artık artı eksi yok zira varlığında fanatikler nedeniyle insanlar fikir paylaşmaya korkar hale geldiler. Karşı fikirlere tahammülü olmayanlar sadece karşıt görüş yer aldı diye düzgün bilgi paylaşımlarını eksiye boğar oldular.

Artık eskisi gibi konu hakkında fikri olan fikrini paylaşacak. Amacı en üste çıkayım başka bir şey olmasın diyenler ise bu sistemde yer bulamayacak.

Sevgiler,

Mesut Çevik

Söylediklerinizin öyle geniş bir zeminde geçerliliği yok. Çünkü bugüne kadar yüksek beğeni toplayan yorumların ezici çoğunluğu, aklı başında olan ve bilgi aktaranlardı. Ha sırf Mesut Çevik bir şey yazmış diye artı verenler de vardı ki bunu yapanlar konusunda haksız sayılmazsınız ancak forumun işe yarayan özelliklerinden birini çöpe atıyorsunuz... Hani başka bir arkadaşın dediği gibi pire - yorgan meselesi...

Forumun yüksek katılım alan ve beğenilmeyen yorumlarının ön plana çıkması, atıp tutmaktan, bilip bilmeden konuşmaktan başka işi olmayan tipler için korku veya endişe yaratıyordu ki bu iyi bir şeydi... Yani ağzı olanın konuştuğu, konuşmaya cesaret edeceği bir ortama dönüştüreceksiniz buraları. Yani amaç doğru düzgün şeyler konuşulması çok önemli değil, bol bol yorum girilmesini istemekse yaptığınız haklıdır.

Bu kararı kaç kişi ile aldınız, ne tür istatistiklerden yola çıktınız bilmiyorum ama varolan dokudaki işe yarayan, işleyen bir özelliği kaldırıp başlıklara ölü toprağı serptiniz.

• Bu last of us ile ilgili doğru söylemişler. Xbox 360 kullanıcısıydım. PS4'e geçtiğimde en çok istediğim şey Last Of Us'ın tekrar çıkartılmasıydı, çünkü oynamamıştım. Remastered çıktığı gibi aldım ve gerçekten hayatımda oynadığım en iyi oyun. Muhteşem bir şey...

• Fuarın en önemli haberlerinden biri olan MGS 5'in Pc ye duyurulması atlanmış.

• İlk 15 Dakikada canımı sıkan noktaları ve burada okuduklarıma göre paylaşmak istediğim düşünceleri şimdiden yazayım:
    - Şu artı eksi meselesinin kaldırılması uygun değil, düzenlemeye gidilmeliydi bence. Eksi kısmını kaldırıp artı kısmını bıraksanız ve değerli yorumlar böylece üste çıksa çok daha iyi olurdu zira çokça yorum geçiyor ama bu sayede değerli olabilenleri görebiliyorduk. Bilgi paylaşımının olduğu yorumlar fazlasıyla artı alabiliyor ve bu da tüm yorumlara göz gezdirmektense direkt bilgi dahiliyetli ya da katkı sağlamış yorumları görürdük.
    - Evet gtx280 ve 285 demek fiyasko olmuş maalesef zira ekrana bakmanıza rağmen geneli görmediniz herhalde, direkt okumak istediğiniz yere odaklanıp yanlışınızı fark etmediniz. Bunu söyleme nedenimse daha önceyi de düşünüp halinizi özetleyebilen bir durum olmasından ötürü, kusura bakmayın kişisel olarak laf atmak amaçlı değil ama durumunuzu gösterebilen bir örnek olduğu için not düşeyim dedim. Yani gtx280 demişsiniz ne yazar, olabilir hatadır sonuçta.
    - Xbox oyunları ile ilgili kısım ise ayrı bir olay. Ryse 900p çıktı, 720'den yine iyidir, bazı oyunların PS4'e de 900p gelebildiğini düşünürsek. PC de 4k desteği ise evet imkanlar dahiliyetinde olacak şeyler ve şu an bilgisayardaki noktayı güzel özetliyor. Diğer sıkıntı ise QB evet özel ama Dead Rising 3 ve Ryse PC'ye geliyor. Eh düşünürsek Titanfall çıkışından beri PC'de var. Xbox'ın bir anlamı yine kalmıyor önemli bir kitle için aslında. MGS bile geliyor hatta :) Üstüne düşünürsek Forza DX12 demosu PC'de yapıldı, eh daha önemlisi pek çok destekle birlikte Project Cars var ki Forza'dan daha iyi olabilir. Yani Xbox yine gariban kalan bir alet. Şu an etkileyici olan bir tek QB var, sadece özel görünen benim gözümde ama belli olmaz, PC'ye duyurulabilir her an.
    - AMD FreeSync ise zaten çok zaman olmadı mı duyurulalı, şimdi konuşulması 2015 başında monitörler çıkacak diye falan mı koyuldu? Firma kısmı falan değerlendirilmedi hiç direkt fsync dendi o şekilde geçildi bir nevi. Şu leş kelimesini kullanmanız da insanı bi soğutuyor sıcaklarda, hele Edirne sıcaklarında, teşekkürler.

• PS4'te Mantle desteği kafadan var demişssiniz. Söylemek istediğiniz Mantle'a benzer bir API olduğu mu yoksa Mantle'ın olduğu mu? Mantle PS4'te de var diyorsanız verdiğiniz bilgi yanlış. PS4 GNM ve GNMX isminde biri low level bir high level API. Mantle ve GNM'in ortak ve benzer noktaları var ancak "PS4'de Mantle var" demek oldukça yanıltıcı.

• Alkan da bu işi iyi yapıyor

• Carnage86 C kullanıcısına yanıt
    Mesela bu mesaja + veremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 2 gunden beri bu problem var tablet surumde yok,dolphin ve chrome

Tesekkurler

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut bey fanboylarin bir yorumu eksileyip en begenilmeyenlere sokmasi bile faydali.Onca yorum arasinda eksi almasi sebebiyle goze carpan yorum dogru yorum oluyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.