Şimdi Ara

2si1 '9,5G' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• otobüslerde klimalar açıkken aynı zamanda insanların pencereleri açmasından dolayı klimalar bir işe yaramaz sadece motora yük olur o yüzden kapalıdır genellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobu -- 29 Ağustos 2015; 0:57:47 >
  • program yine güzel, edwardda gayet iyi idare ediyor fakat alkan askerden döndüğünde edwardla birlikte 3 kişi sunulsa çok güzel olur
  • iyi olmuş program azcık oh yea sı eksik olmuş

• gözüm alıştı edward a adanalıyada başta alışamadım adanalı iyi cıktı :p

• Kullanımına başlanmasından kısa bir süre geçmesine rağmen insanlık 3D yazıcılardan baya ekmek yedi. Gerçekten de 3. sanayi devrimi. Umarım biyonik el gibi gelişmeler kısa sürede halka arz edilir.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Ersin niye gelmiyor ilk 2si1 lerde o vardı ?
    Ersin'e bakıyorum ne canlı yayında var ne incelemelerde biraz gelsin ekranlara.
  • Talha kesinlikle devam etmeli, Edward'ta sempatik ve bilgili ama Talha'ya da alistik. 3 kisi yapilsa daha eglenceli olacagi kesin.

Bu arada Mesut Çevik'in ozurlu insanlar konusundaki duyarliligi da tebrik edilecek bir davranis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 29 Ağustos 2015; 2:47:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talhaya alismistik oldumu ya bide benim abime benziodu:D
  • 4.5 G hakkında çok cevaplanması beklenen soru var.

• OoooOoooO

• BU ARKADAŞ SUNMASIN

• edward' ın fifa yorumunu dinliyordum .. abicim hiçbirşey anlatmıyor çok müthiş olmuş demekten başka.. ne olmuş? hızlanmışmı ? yavaşlamışmı ? 2015 in defansı falan kötüydü ? 2016 nın nasıl ? senin feedbackler diyorsunda onlar neler ? biz senin geridönüşlerini bilmiyoruz ki :D
    ben keyifle izliyorum senide.. böyle şeylere dikkat lütfen..

talha ,ersin gelsinde demiyicem.. edward iyi, ben sevdim.. edward bazı troll yorumlarıda çok ciddiye alıyor.. gerçekten troller yani.. pek ciddiye alınıcak yorumlar gelmıyor bazen..

• Guze konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeze alıştığımız gibi Denizede alışacağız ve millet hastası olcak ondan sonrada yeni biri gelince ya Deniz nerde dencek Zamanında Gökhanda Talhada ilk katıldıklarında alışamamıştık bu kim ya dediğimiz oldu ama zamanla onların bağımlısı olduk :)

• "oyunlar hep en gücsüz konsola göre yapildigindan ancak bu gelir.Eger daha güclü olan konsolun potansiyelini kullansalardi,arada saniye/kare farki olurdu".

Mesut Cevik galiba oyunlarla pek ilgilenmiyor bisey diyemem.Amma velakin PS4'ün kendi özel oyunlari dahi 1080p/30fps degerini asamamis üstüne üstük birde büyük performans sorunlari ysarken,bu aciklama biraz talihsiz olmus
  • Talha'yı beğenmiyordum zaten iyi olmuş böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 3G hizmetini aldıkları paranın hakkını vererek sunamayan sözde müşteri dostu şirketlerin şimdi de bizleri 4.5G adı altında kandırıyor olması ne kadar acı bir durum. En büyük sıkıntımız öyle görünmek, öyle olmaktan daha önemli. Misal 3G var ama 2 adımda bir şebeke değiştiriyor. Bi E oluyor bi H oluyor. Ama reklamında 4 kıtada 4 çeker hatta üstüne de ABD deki Emily den daha hızlı bağlanabilirsin der. Dünya 7 kıta belki de biz çekmeyen 3 kıtanın birinde yaşıyor olabiliriz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: nobu

otobüslerde klimalar açıkken aynı zamanda insanların pencereleri açmasından dolayı klimalar bir işe yaramaz sadece motora yük olur o yüzden kapalıdır genellikle

Mersindeyim, pencereler şoför rica ettiği her zaman kapatıldı ama birçok dolmuşta gördüm ilk fırsatta klimayı kapatıyorlar, olmadı açıkmış izlenimi vermek için sadece havalandırmayı açanlarda var, merkezi azıcık geçince sigara yakanlar da cabası.

• quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Talha daha önce de açıkladığı gibi başından beri programa gönül, hatır ve rica ile çıkıyordu. Her seferinde zorla stüdyoya sokuyorduk zira programda yer almak istemiyordu. Sonunda da kendi isteği ile ayrıldı ki o dönem de yine kendisine gelmesi konusunda istekte bulunduk.

Bu tip işler zorla hatırla yapıldığında tadı olmuyor. Şimdi ise sağ olsun Alkan'ın yokluğunda hiç bir mecburiyeti olmadığı halde yardımımıza koşan ve olayı sahiplenen Deniz ile yola devam ediyoruz.

Talha 2 kere açıklamasına rağmen bu tarafa takılıp kalmanıza anlam veremiyorum. Program bundan sonra bu şekilde devam edecek ki Deniz, oyun bilgisi konusunda oldukça yeterli ve donanımlı bir arkadaş zamanla çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Tabi ki herkesi seveceksiniz diye bir durum söz konusu değil, Talha'yı sevmiş olmanızı ve yokluğunu yadırgamanızı da anlıyorum ama unutmayın ki 2si1 DH ve BSC ortak yapımı ve sadece 1 kişi artık çekmek istemiyor diye de son verecek değiliz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Milleti salak mı sanıyorsun?Şu mesajın üslubundan belli adamla takıştığın.Şimdiye kadar hiç böyle bir şeyden yakınmayan adam hop diye bıraktı öyle mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.