Şimdi Ara

2si1 '9,5G' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Kesinlikle ileri 2si1 lerde anket yapılmalı ve sunucuları biz belirleyebilmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 30 Ağustos 2015; 18:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATMA mesut çevik

• Rezalet 2 haftadır .Yeni arkadaş kusura bakmasın ama olmamış yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: killuminati25

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Talha daha önce de açıkladığı gibi başından beri programa gönül, hatır ve rica ile çıkıyordu. Her seferinde zorla stüdyoya sokuyorduk zira programda yer almak istemiyordu. Sonunda da kendi isteği ile ayrıldı ki o dönem de yine kendisine gelmesi konusunda istekte bulunduk.

Bu tip işler zorla hatırla yapıldığında tadı olmuyor. Şimdi ise sağ olsun Alkan'ın yokluğunda hiç bir mecburiyeti olmadığı halde yardımımıza koşan ve olayı sahiplenen Deniz ile yola devam ediyoruz.

Talha 2 kere açıklamasına rağmen bu tarafa takılıp kalmanıza anlam veremiyorum. Program bundan sonra bu şekilde devam edecek ki Deniz, oyun bilgisi konusunda oldukça yeterli ve donanımlı bir arkadaş zamanla çok daha iyi olacağına inanıyorum.

Tabi ki herkesi seveceksiniz diye bir durum söz konusu değil, Talha'yı sevmiş olmanızı ve yokluğunu yadırgamanızı da anlıyorum ama unutmayın ki 2si1 DH ve BSC ortak yapımı ve sadece 1 kişi artık çekmek istemiyor diye de son verecek değiliz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Milleti salak mı sanıyorsun?Şu mesajın üslubundan belli adamla takıştığın.Şimdiye kadar hiç böyle bir şeyden yakınmayan adam hop diye bıraktı öyle mi?

Buna inanan var demek ki işte Adam yıllardır bu programa çıkıyordu, Ersin zamanında bile vardı ama bak sen şu işe ki her hafta dil döküyorlarmış ah Talha ah. Mesut Bey, periscope yayınında dediğiniz gibi ''bana alınmış'' desenize? Şimdi bu yorumu da silersiniz ve banlarsınız beni, yapmadığınız şey mi? İşsizlikte üstünüze yok.

• benim köyümde bile 3g varsa. alt yapıya laf ettirmem. tabi bu türkcell liler için geçerl,.d

• yahu ben bu amerikalıyı görmek istemiyorum arkadaş mesut abi nerden buldun bu adamı. kaç yıldır takip ediyorum ilk defa bi videoyu ileri sarıp hemen kapattım adamın suratını görünce ayar oluyorum bidaha çıkmasın şu adam

• Eskhioyuncu trollerini banlayın artık. Xbone'a laf söyletmiyorlar. Amerikalılar kendi konsollarını bile bu kadar savunmuyor almıyorlar. "2014' te Xbone geçecek fark kalmayacak" "Tomb Raider PS4'e gelmeyecek" diye aylarca salladılar akıllanmadılar

• Bizi dikkate almayacaksanız eğer bize yönelik bir program nasıl yaparsınız.dh kimsenin tekelinde olmamalı kırıcı konuşmalar yakışmadı mesut, biz eski programı istiyoruz yeni simalar istemiyoruz

• Alınmasın ama yeni elemana çok alışamadım ben, eskilerden birini getirseydiniz güzel olurdu.

• yeni gelen arkadaşın ismi edward dı herhalde yanlış hatırlamıyorsam.Çok merak ediyorum amerika dada böyle insanların lafı bölünüp başka konuyamı giriliyor bir mevzunun ortasında lap die kendi haberlerine geçiyor çok saçma ve çok terbiyesizce bir davranış olarak düşünüyorum biraz daha uslup ve adab ögrenmesi gerekmekte özellikle konu geçişlerini iyi kestirmesi lazım.sanki kesip kesip yapıştırılmış farklı farklı videolar seyrediyormuş gibi hissediyor insan

• Bu forumun olayı bu hocam doğruyu dokuz köyden kovarlar yapacak bir şey yok.
  • Amerikalı arkadaş olaya direk dalıyor çoğu kez MÇ nin sözününü kesiyor üstüne böyle bir program için yeterli akıcılıkta Türkçesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killuminati25

Bu forumun olayı bu hocam doğruyu dokuz köyden kovarlar yapacak bir şey yok.

Gülüp geçmek lazım, sinirlenmeye değmeyecek birisidir kendisi.
  • Denizde voltaj düşmesi yaşanmıyor en azından , bence daha iyi oldu bu setup.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İmza.
  • Ulke genelinden bahsetmem dogru olmaz ama İzmir'de Turkcell'in 3G sinden cok memnunum. Kapali mekanda alisveris merkezinde 20 megabit gordugumu bilirim.

• Talha olmuyorsa Ersin gelseydi daha iyi olurdu. Edward, henüz Türkçeye çok hakim olamadığı için Mesut ile arasında bir paslaşma sorunu var. Bunun kolay kolay düzeleceğinide sanmıyorum. Program bu haliyle, en azından oyun haberleri kısmında kemikleşmiş seyirci kitlesini pek tatmin edemiyor. Umarım düzelir diyicem ama dediğim gibi, problemin Türkçe yetersizliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
  • Madem Talha Bey ile Mesut Bey in arası açılmış, o halde 1 hafta Mesut Bey seçtiği bir kişi ile diğer haftada Talha Bey kendi seçtiği bir arkadaşı ile 2si1 i yapsın. Hem renkli hemde rekabet dolu bir yayın akışı ortaya çıkabilir.
  • başka insan mı kalmadı edward kim yahu? ersin gelseydi ya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.