Şimdi Ara

2k tyt 18 k ayt Tıp diş mezun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2k tyt 18 k say siralama tip olur mu olmazsa tyt puan koruması geyiği dönüyor onun yerine Marmara diş falan mı yapsam yoksa siktir edip mezun mu ? Sınavdan önce kafam daha netti bu nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoneble -- 4 Ağustos 2018; 15:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Mezuna kalabileceksen kal 2k tyt var madem tyt gibi bir derdin olmayacak kullanırsın onu bütün yıl sadece ayt çalışacaksın rahat 1k yaparsın
  • Sen uşak tıp ısparta tıp vs yaz 12-15 k bandında sonra tutmazsa mezun kalırsın diş filan yazma gerek yoj bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neredeyse aynı durumlar hocam tyt 7k ama aytm 19.5k tıp diş mezun arasında bi yerlerdeyim cok kararsızım tercih döneminin bu kadar zorlu oldugunu hic düşünmezdim
  • Rakip elemek istesem git dişe derdim de her türlü rahatsın istersen git dişe oku istersen seneue ayt kasıp 1k gel tek sorum seneye kalırsan ne istersin

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ders çalışmıyorum tyt geçmişten kalma şeylerle yaptım ayt yi de matematik kurtardı kendime güvenmiyorum o yüzden bi daha tyt Türkçe falan bu kadar olmaz diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 20k Arası Tıp Fakülteleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun olan kısım seneye ne yaparım 25 k olsam kesin mezun ama çok sınırda bi sıralama pişman olmak da istemiyorum

• Hocam benim de böyle geçen sene yerleşmiştim diş hekimliğine hamda tyt 2k say 7k geldi obp ile 16.7k ya düştü. Bir yandan yeniden denesem mi diyorum eğer denersem 3. sene olacak. Diğer yandan yazıp gitsem mi ama doğuya gitmek de istemiyorum pek çok kararsızım. Tabii sistem de değişebilir burası Türkiye sonuçta belli olmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3k tyt 19k ayt

KARDEŞİM BENİM GEL Bİ SARILALIM
  • Tytnin 2 sene kullanılabilme mevzusundan haberin yok gibi geldi bi araştır

• 18k dan mezuna bırakan arkadaşım 9k yaptı bu yıl. Bence mezuna kalmak mantıklı.

• Thoneble T kullanıcısına yanıt
    tyt puanını seneye kullanacaksın işte ayt matematik iyi o zaman zaten bi fen çalışırsın deneme çözersin
  • Kanka tyt siralamanı cöpe atma seneye 2 k 3k tyt ile tum sene ayt calisip 76+ yaparsan 1k dasin zaten ben olsam boyle yaparim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.