Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim. Yakın zamanda sistem toplayacağım. Aşağıdaki ürünleri uygun gördüm fakat gaming için kullanacağım ve forumda "9700X oyun performansında 9950X ile benzer performans verir" gibi bir ifade gördüğüm için 9800X3D + sıvı soğutma çok mu kaçar bilemedim, yine de ekledim. Sistemde fiyattan kırılabilecek veya uyumsuz parça olabilecek bir durum var mıdır? Monitörü daha sonra alacağım şimdilik evdeki televizyonda kullanacağım. PCI 5.0 olmasını ve wifi destekli olmasını istedim anakartın, tavsiyelere açığım. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html |
2K Gaming İçin Sistem Topluyorum / Uyumsuz Parça?

-
-
merhaba, online oyun olacak mı? 9070 serisine 2k'da 9800x3d çok fazla gelir online oyun merakı yoksa. 9700x yanına da 360 su soğutma düşünebilirsiniz. ben 9070'i 5700x3d ile kullanıyorum 2k'da ama sadece aaa oyun var.
anakart b850 güzel ama msi yerine asus strix de düşünülebilir sorunsuz bir kart. msi tomahawk x870'te sorun yaşayan bir arkadaş aldı buradan memnun kaldı her konuda. belki o msi fabrikasyon arızalıydı hakem heyetine gitti zaten durum.
-
Merhaba, öncelikle teşekkür ederim.
AAA oyunlar da olacak, online rekabetçi (CS, Dota, Fifa, Mortal Kombat 1) gibi oyunlar da olacak.
Sizde 9070 mi var 9070 xt mi? Ve sisteminizle 2k ultrada ortalama kaç fps alıyorsunuz AAA oyunlardan?
-
-
rica ederim.
online oyun olacaksa x3d işlemci iyi olur ve uzun süre kullanırsınız.
bende düz 9070 var ama nitro modeli biraz hileli. 2.7ghz olması lazım default ama 3060mhz yani xt hızında çalışıyor uv ile 3.3ghz bile oluyor. sınırlı sayıda geldi 31.5'a aldım ben ama bu durumu ortaya çıkınca son kalanlara 38 bin fiyat çektiler xt'si 40 bin iken. bence nitro xt alın en iyisi o. 2k'da oyuna göre değişir ama ana konuda ilk mesajda çeşitli oyun testleri yaptım karışık kartlar ve çözünürlüklerde. buradan bakabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/amd-radeon-rx-9000-serisi-ana-konu-fsr4-afmf2-1-pcie5--160831737
-
Değerli cevaplarınız için teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X