Şimdi Ara

29bine bu kadar donanıma alışık değiliz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bu sıralar sıfır araç fiyatları aldı başını gidior, dedim çinlerin fiyatları ne alemde bakayım. Geely amcamız baya baya donanımlı ve en çok aklıma yatan n-cap'ten 4 yıldızlı emgrand ec7 modelini 28.990 tl'ye veriyor!! özellikler arasında deri döşeme, elektrikli sürücü koltuğu gibi 60-70binlik arabada olmayan özelliklere şaştım kaldım... yorumlara açık bir durum siz ne dersiniz?

• Pahalı Çin Malı Bişeye Kim Para Verir :) Ayrıca Türkiyede Bu Aracın Yaygınlaşması İçin 20.000 Tl Gibi Bi Fiyata Satılması Lazım.
  • Piyasada geçmişi olmayan markalara dayanıklılık ve piyasada kalıcılık yönünden önyargılı yaklaşırım.
    Geçmişte proton örneğini yaşadık, mitsubishi teknolojisini kullanmasına rağmen piyasada yok.

Geely 3-5 sene sonra hala piyasada olacak mı? Distribütörlüğü uzun soluklu olacak mı?
    Kamikazelik yapmayı sevmem...
  • Alcantra var mı?
  • pahalı mı ? 20 bi'nin altında mı satacak, yok canım herşey 1 tl olan yerlerde satılsın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 27 Kasım 2011; 21:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

pahalı mı ? 20 bi'nin altında mı satacak, yok canım herşey 1 tl olan yerlerde satılsın isterseniz

Bu Cevap Bana İse Eğer,Tam Olarak Anlamamışsınız.

"Pahalı Çin Malı Bişeye Kim Para Verir :)"

Bu Cevabı,

"emgrand ec7 modelini 28.990 tl'ye veriyor!! özellikler arasında deri döşeme, elektrikli sürücü koltuğu gibi 60-70binlik arabada olmayan özelliklere şaştım kaldım..."

Buna Verdim.Yani Bu Emgrand Arabası Aynı Segmentteki,Konuyu Açan Arkadaşın Kıyasladığı 60-70bin Tl Lik Arabalar Gibi Fiyatı Olsa Kimse Almaz Anlamında :))

Ayrıca,20.binin Altında Satılsın Falan Diyen Olmuşmu Bi Oku Bakalım :) O Benim Görüşüm,Bi Çin Malı Arabanın Türkiyede Satması İçin Ucuz Olması Gerekir "BENCE".O Fiyata Opel Falan Almak Mümkünken Kimse Ne İdüğü Belirsiz Bi Çin Malına O Parayı Vermez "TÜRKİYEDE".Aksini Kanıtlayabileceksen,Yollarda Kaç Tane Geely Chery Vs. Gördüğünü Söyle :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 27 Kasım 2011; 22:33:16 >

• Unuttuğunuz bişey var. 4 yıldız alan araçta ESP var. Ancak Türkiyedekilerde nedense ESP yok. Deri koltuk oalcağına ESP olsaymışya. Yazmayacağım dedim ama yeni aveodaki güvenlik donanımlarına bir bakın. Fiyatı 28bin liradan başlıyor. Arka camlarım kollu ama her türlü güvenli aracım. rekor punla 5 yıldız. Marka ve sevis te sağlam ama yazınca fanatik oluyoruz. O yüzden yazmamış sayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.