Şimdi Ara

290K SP OLAN CHARA BLADE MI SS NUKER MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar charımı sp farmdan çkarmayı düşünüyorum 290k sp var ve statları verilmemiş. Gerçekten gidip geliyorum bu 2 char arasında sizinde fikirlerinizi almak istedim.yorum yapan herkese şimdiden teşk. ederim

• lvli kaç düşükse S/S yüksekse blade ama ben ne olursa olsun S/S giderdim bic/cold/light ver S/S için
  • eğer charın lvli 51'i geçtiyse kesinlikle blade.

blade yavaş kasılır derler ama 51deki combolardan sonra biraz daha rahat kasılır...ve ayrıca sağlam chardır.

sana tavsiyem 90 bicheon 90 fire 70 cold 50 lighting gibi bir char.gercekten güzel olur.zaten coldun 68deki defans skillini actıktan sonra str charlara karsı epey avantajlı olursun.
  • o sp blade ve nukera yetmez ama blade kas
  • Boşver sp kasmaya devam et.
  • Up.

Spyi 440k olmuştur hala kararsızlık devam etmektedir. SS Nuker veya Blader. Level kasma problemi olmayacaktır belli bi levele kadar 2 tane 68level charla kasılacaktır sonrasında da pre plus+botla devam edilecektir. Blader olrsa bow olarak kasılacaktır ss nuker zaten seri kasmaktadır.

Durum bundan ibaret fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • SS Derim Hem Hızlı Kasarsın Hemde Bicheon Açar Pvpde İyi Bir Silah ve Setle Kapışabilirsin. Tavsiyem 90Bicheon/90Lightning/90Cold
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Blade Derim o Sp'yi 700k Yapıp Harika Bir Blade Yaparsın Benden Öneri Blade. FF Blade Harika Bir Char.
  • Blade yap derim bende ama o sp yetmez...
  • birleştir ikisini
    ama sp yetmez
  • 4ever blade pvp kralı =)
  • kesinlikle blade. ama biraz daha sp ye ihtiyacın olacak. 750k en az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.