|
[29.90] Sinbo Türk Kahvesi Makinesi

-
-
Bu plastik sevdasını anlamıyorum. Çaydanlık ve cezveden sonra yakında çay bardakları da plastiğe geçer. Sıcak suyla temas eden her şeyi plastikle kullanmak şart mı? Sağlık hiçbir şey mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bilen BiriBu plastik sevdasını anlamıyorum. Çaydanlık ve cezveden sonra yakında çay bardakları da plastiğe geçer. Sıcak suyla temas eden her şeyi plastikle kullanmak şart mı? Sağlık hiçbir şey mi?
Elektrikli su ısıtıcının metalini almayın! Kaçak olursa, valla bilemedim!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu mantıkla uçağa da binmeyelim o zaman düşerse valla bilemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwiredhocam bu mantıkla uçağa da binmeyelim o zaman düşerse valla bilemedim...
metal koltuk veriyorlarsa binmeyin! İlla da birşeyleri sorgulamak isterseniz, neden, "cihazı sadece kulpundan/sapından tutun" diye uyardıklarını aorgulayabilirsiniz.
Yuzyilin en sacma icati Turk kahvesi makinesi.La bildigin kettle isde hafif kopurmeye baslayinca kaynamadan kapat.ne gerek boyle sacma sapan urunlere para veriyorsunuz
Çünkü cihaz sıcak. Askerde çay içenler ne demek istediğimi çok iyi anlar.
-
Kahve makinesi diyor ama bununla yapılan kahve yerine sallama kahve yap iç daha iyi. Ancak kettle görevi görür.
-
Kaçak akım rölesi
quote:
Orijinalden alıntı: KerrosKahve makinesi diyor ama bununla yapılan kahve yerine sallama kahve yap iç daha iyi. Ancak kettle görevi görür.
Niye bu kadar gömdünüz cihazı merak ettim
Bizim evde de var çok pratik hemen kahve yapıyosun
Siz kahveyi nerde yapıyosunuz mesela cezvede uzun süre mi mraktan soruyorum
-
Hocam ben Türk Kahvesi tiryakisiyim.
Eğer dışarda kahve içerseniz, kumda kahve en pahalısı, zahmetlisi ve tatlısı olur. Sırf bunun için özel kahvehaneler açılır.
Mangalda kahve deriz mesela, en son köz sönmeye yakın yapılır.
Sonuç olarak, kahve ağır ağır, çok yüksek olmayan bir ısı ile pişmelidir. Aksi halde sıcak suya neskafe denilen garnilü atmaktan farkı kalmaz.
Kahve yapısı gereği suyu hemen tutmaz, bütünleşmez. Bu yavaşlık onların kaynaşmasını, her zerreciğin yeterli ısı alıp dağılmasını sağlar.
Bu tür ürünleri ben de yazlıkta kullanıyorum. Ama bir fincan kahve yaparken, aç kapa, aç kapa yapa yapa bir hal oluyorum. Aksi halde bu ürün suyu 30 saniyeye bile kalmadan kaynatıyor.
Lafın kısası, tiryakilere göre değil. Kahveden tad alayım, kahveyi çöp etmeyeyim diyorsanız bu ürün yaramaz. Cezveyle yapın, kısık ateşte yapın, bir fincana dolu dolu bir tatlı kaşığı kahve atın, soğuk su kullanın, ısı vermeden önce güzel bir karıştırıp, sonra hiç karıştırmayın. Orta için 1 küp, şekerli için 2 küp. Hadi afiyet olsun.
-
Teşekkürler cevap için
Evde pratik olduğu için 1 2 dakikada pişirip kullnıyorum ne yalan söliyim tadında fena olmuyor
Bi gün cezvede ağır ağır yapıp farkına bakıcam bakalım.. -
Bizde metali var yüz yıldır kullanıyoruz, kahve de harika oluyor, hem Türk hem Amerikan..
-
quote:
Orijinalden alıntı: DogecoinKaçak akım rölesi
Risk alıyorsunuz. Ama röle röle diye cızır cızır pişersiniz. Değmez yapmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54Çünkü cihaz sıcak. Askerde çay içenler ne demek istediğimi çok iyi anlar.
2011 de Askerde, beni elektrik çarprsa tüm hata bende diye kağıt imzalatıyorlardı!
quote:
Orijinalden alıntı: aksinaletinsan2011 de Askerde, beni elektrik çarprsa tüm hata bende diye kağıt imzalatıyorlardı!
Alıntıları GösterAskerde metal bardaktan çay içilirdi. Metal ısıyı ilettiğinden sıcak çay dolu metal bardağı tutamazdık. Arkadaşı onu örnek vermeye çalışmış, metal yerlerinden tutmayın eliniz yanabilir diyor yani.
-
Bildiğim kadarıyla kadınlar özellikle simbo alıyor köpüğü çok iyi oluyormuş , ancak bende hayatta kullanmam çok eskiden elimizde patlamıştı
Bende fiyat 46 TL çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: sarkat
Bende fiyat 46 TL çıkıyorBitmiş. Başka satıcıya geçmiş. Satıcı hb idi.
Türk kahve makinası mı? Bu makina mı şimdi? Su ısıtıcı bu bildiğin başka bir işe yaramaz :) 50 tl çok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam bu mantıkla uçağa da binmeyelim o zaman düşerse valla bilemedim... |
Bu plastik sevdasını anlamıyorum. Çaydanlık ve cezveden sonra yakında çay bardakları da plastiğe geçer. Sıcak suyla temas eden her şeyi plastikle kullanmak şart mı? Sağlık hiçbir şey mi? |
Benzer içerikler
- qnb maaş kampanyası
- ccleaner pro key
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- tcl 65c755 yorum
- kim gb ister puan hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X