Şimdi Ara

[29.90] Sinbo Türk Kahvesi Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sinbo SCM 2951 Elektrikli Kahve Makinesi Cezve - Bejhttps://www.hepsiburada.com/sinbo-scm-2951-elektrikli-kahve-makinesi-cezve---bej-p-HBV00000I1W4W?magaza=Hepsiburada

Kargosuda var başka bişiler daha alıp kargoyu ücretsiz yapabilirsiniz

• Bu plastik sevdasını anlamıyorum. Çaydanlık ve cezveden sonra yakında çay bardakları da plastiğe geçer. Sıcak suyla temas eden her şeyi plastikle kullanmak şart mı? Sağlık hiçbir şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Bu plastik sevdasını anlamıyorum. Çaydanlık ve cezveden sonra yakında çay bardakları da plastiğe geçer. Sıcak suyla temas eden her şeyi plastikle kullanmak şart mı? Sağlık hiçbir şey mi?

Elektrikli su ısıtıcının metalini almayın! Kaçak olursa, valla bilemedim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

hocam bu mantıkla uçağa da binmeyelim o zaman düşerse valla bilemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

hocam bu mantıkla uçağa da binmeyelim o zaman düşerse valla bilemedim...

metal koltuk veriyorlarsa binmeyin! İlla da birşeyleri sorgulamak isterseniz, neden, "cihazı sadece kulpundan/sapından tutun" diye uyardıklarını aorgulayabilirsiniz.

• Yuzyilin en sacma icati Turk kahvesi makinesi.La bildigin kettle isde hafif kopurmeye baslayinca kaynamadan kapat.ne gerek boyle sacma sapan urunlere para veriyorsunuz

Çünkü cihaz sıcak. Askerde çay içenler ne demek istediğimi çok iyi anlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kahvesi makinesi tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kahve makinesi diyor ama bununla yapılan kahve yerine sallama kahve yap iç daha iyi. Ancak kettle görevi görür.

Kaçak akım rölesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Kahve makinesi diyor ama bununla yapılan kahve yerine sallama kahve yap iç daha iyi. Ancak kettle görevi görür.

Niye bu kadar gömdünüz cihazı merak ettim

Bizim evde de var çok pratik hemen kahve yapıyosun

Siz kahveyi nerde yapıyosunuz mesela cezvede uzun süre mi mraktan soruyorum

• galaxyg kullanıcısına yanıt

Hocam ben Türk Kahvesi tiryakisiyim.

Eğer dışarda kahve içerseniz, kumda kahve en pahalısı, zahmetlisi ve tatlısı olur. Sırf bunun için özel kahvehaneler açılır.

Mangalda kahve deriz mesela, en son köz sönmeye yakın yapılır.

Sonuç olarak, kahve ağır ağır, çok yüksek olmayan bir ısı ile pişmelidir. Aksi halde sıcak suya neskafe denilen garnilü atmaktan farkı kalmaz.

Kahve yapısı gereği suyu hemen tutmaz, bütünleşmez. Bu yavaşlık onların kaynaşmasını, her zerreciğin yeterli ısı alıp dağılmasını sağlar.

Bu tür ürünleri ben de yazlıkta kullanıyorum. Ama bir fincan kahve yaparken, aç kapa, aç kapa yapa yapa bir hal oluyorum. Aksi halde bu ürün suyu 30 saniyeye bile kalmadan kaynatıyor.

Lafın kısası, tiryakilere göre değil. Kahveden tad alayım, kahveyi çöp etmeyeyim diyorsanız bu ürün yaramaz. Cezveyle yapın, kısık ateşte yapın, bir fincana dolu dolu bir tatlı kaşığı kahve atın, soğuk su kullanın, ısı vermeden önce güzel bir karıştırıp, sonra hiç karıştırmayın. Orta için 1 küp, şekerli için 2 küp. Hadi afiyet olsun.

• Kerros kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için
    Evde pratik olduğu için 1 2 dakikada pişirip kullnıyorum ne yalan söliyim tadında fena olmuyor
    Bi gün cezvede ağır ağır yapıp farkına bakıcam bakalım..
  • Bizde metali var yüz yıldır kullanıyoruz, kahve de harika oluyor, hem Türk hem Amerikan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

Kaçak akım rölesi

Risk alıyorsunuz. Ama röle röle diye cızır cızır pişersiniz. Değmez yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Çünkü cihaz sıcak. Askerde çay içenler ne demek istediğimi çok iyi anlar.

2011 de Askerde, beni elektrik çarprsa tüm hata bende diye kağıt imzalatıyorlardı!

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

2011 de Askerde, beni elektrik çarprsa tüm hata bende diye kağıt imzalatıyorlardı!

Alıntıları Göster

Askerde metal bardaktan çay içilirdi. Metal ısıyı ilettiğinden sıcak çay dolu metal bardağı tutamazdık. Arkadaşı onu örnek vermeye çalışmış, metal yerlerinden tutmayın eliniz yanabilir diyor yani.

• Bildiğim kadarıyla kadınlar özellikle simbo alıyor köpüğü çok iyi oluyormuş , ancak bende hayatta kullanmam çok eskiden elimizde patlamıştı

• Bende fiyat 46 TL çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Bende fiyat 46 TL çıkıyor

Bitmiş. Başka satıcıya geçmiş. Satıcı hb idi.

• Türk kahve makinası mı? Bu makina mı şimdi? Su ısıtıcı bu bildiğin başka bir işe yaramaz :) 50 tl çok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.