iyi forumlar arkadaşlar. linea 1.3 m.jet Emotion full aracım var. 2010 model. fakat otomatik araç almak istiyorum. arabanın çekişi filan gayet güzel fakat yol tutuş ve konfor biraz eksik. Maksimum 28bin TL param var.arabayı satsam bu kadar param olur.
1-) öncelikli tercihim Focus II 1.6 LPG otomatik.sizce nasıl ? daha önce kullandım fakat yokuşlarda ve eğimli yollarda araba çıkmıyordu hep en sağ şeritten gitmek zorunda kaldım.ama eminim benim kullandığım arzalıydı yoksa çekmesi lazım.
2-) Golf 5 lpg alsam nasıl olur kullananlar ?
3-) 1994-1996 model arası E200 lpg alsam nasıl olur ?
başka tavsiyeleriniz nelerdir ? LPG li olması öncelikli tercih / otomatik olursa iyi olur / son olarakta Çekişi sıkıntı yaratmasın yokuşlarda filan.
şimdiden teşekkür ederim.
kimse tavsiyede bulunmuyacakmı ??
degerli uye cagırdıgın için burdayım Mazda 6 lpg'li al 2003 ve yukarsı. Torununa bırakana kadar binersin. Torunun bile dua eder sana.
Size de iyi akşamlar,daha net öneriler gelmesi için bence öncelikle siz de bir konuda daha karar vermeniz gerekiyor
Kasa tercihinizi netleştirdiğinizde seçenekleriniz de azalacaktır.Hb mi Sedan mı istediğinize öncelikli olarak karar vermelisiniz.
golf 5 mantıklı tercih olur, yada skoda octavia bakın bagaj da lazımsa