Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
21.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cegzm

Arkadaşlar Hepsi Burada dan Yada Webden Al dan Bu Monitöre Ölü Piksel Garantisi Veriyorlar mı Birde Ben Bişey merak Ettim webden al da 320 TL (World Card) Hepsi Burada da 358 TL (World Card) Ama Tepki Süreleri Farklı ? Acaba Kullanımda Sorun yaratırmı?Birisi 22 inç iken diğeri 21,5 inc diğer farkda bu tabi Birde Fiyat Farkları Var. Ne Dersiniz Kullananlar Alanlar Cevaplarsa Sevinirim.Benim Aklıma Takılan Esas Soruda Netten Aldığımızda Ölü Piksel Durumu ??

vatan computer hariç hiçbir yerin ölü piksel garantisi verdiğini görmedim. orada da yok bu üründen.
    yani vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegzm

Arkadaşlar Hepsi Burada dan Yada Webden Al dan Bu Monitöre Ölü Piksel Garantisi Veriyorlar mı Birde Ben Bişey merak Ettim webden al da 320 TL (World Card) Hepsi Burada da 358 TL (World Card) Ama Tepki Süreleri Farklı ? Acaba Kullanımda Sorun yaratırmı?Birisi 22 inç iken diğeri 21,5 inc diğer farkda bu tabi Birde Fiyat Farkları Var. Ne Dersiniz Kullananlar Alanlar Cevaplarsa Sevinirim.Benim Aklıma Takılan Esas Soruda Netten Aldığımızda Ölü Piksel Durumu ??

Valla yukarda yazdım 2 ms 5 ms olayını bir fark yok bu üründe. Bu ürünlerin hepsi 22" diye satılır ama görülebilir alanı 21,5 inctir. 22" olabilmesi için 1920*1200 gibi çözünürlüğün olması gerekir ki artık böyle çözünürlük üretilmiyor nerdeyse. Dediğim gibi ürünler FullhD çözünürlük olduğu için alttan yukardan biraz daha ince.Mesela 24" diye satılanlar artık 23,6 in. oluyor ki öyle de satılıyorlar. Bütün ürünler böyle problem yok

• O halde söylediğiniz üzere ölü piksel garantisi yok.. Dua Etcez O zaman Çıkarsa :) Çıkmasın Diye.
  • Webdenal'a ürünün HDMI girişi olup olmadığına dair sorduğum soruya aldığım yanıt:

Sayın X,

Bu monitörde HDMI girişi yoktur. Vga ve DVI girişleri mevcuttur.

Yardımcı olmamızı istediğiniz başka bir konu varsa info@webdenal.com adresine yazabilir ya da (0212) 284 84 33 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
    İyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Webdenal'a ürünün HDMI girişi olup olmadığına dair sorduğum soruya aldığım yanıt:

Sayın X,

Yardımcı olmamızı istediğiniz başka bir konu varsa info@webdenal.com adresine yazabilir ya da (0212) 284 84 33 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
    İyi günler dileriz.

Valla yukardaki arkadaş almış.HDMI da var demiş. Kesin o yetkili yine kendi siteden girip özelliklere bakmıştır Yani gidip kutusuna bakmamıştır.

• quote:

Webdenal'a ürünün HDMI girişi olup olmadığına dair sorduğum soruya aldığım yanıt:

Sayın X,

İyi günler dileriz.

Webdenal'dan aldığım ürünün kutusu aynen sn. frelancer'in eklediği fotoğrafta görüldüğü gibi ve üründe kesinlikle HDMI mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxy

quote:

Sayın X,

İyi günler dileriz.

Webdenal'dan aldığım ürünün kutusu aynen sn. frelancer'in eklediği fotoğrafta görüldüğü gibi ve üründe kesinlikle HDMI mevcut.

O halde size yanlış ürün göndermişler ya da 2. mailimi cevaplayan webdenal çalışanı yalan söylüyor:

2. mailim:

Tekrar merhabalar,

Dün size aşağıdaki linkteki Acer monitörde HDMI girişi olup olmadığını sormuştum. (Ürün yorumlarında olduğundan bahsediliyor, ürün bilgisi kısmındaysa söz edilmiyordu.)

http://www.webdenal.com/acer-22-lcd-full-hd-dvi-5ms-genis-parlak-siyah-mon_156925.html

Siz de HDMI girişi bulunmadığını belirtmeiştiniz ancak DonanımHaber forumlarında bu monitöre ait konuda ürünü sizden aldığını ve kesinlikle HDMI girişi olduğunu belirten arkadaşlar var.

http://forum.donanimhaber.com/m_40004322/mpage_3/key_H223HQABMID/tm.htm

Ayrıca Acer'ın resmi sitesinde bu monitörün HDMI'sız bir modeli görünmüyor.

http://www.acer.com.tr/acer/product.do?link=oln85e.redirect&changedAlts=&kcond48e.c2att101=-1&CRC=2759084358#wrAjaxHistory=0

Acaba ürünü tekrar kontrol etmeniz mümkün müdür? Çünkü ortada ciddi bir bilgi karmaşası var. Bunu aydınlatmamız lazım.

Teşekkürler

X

Gelen cevap:

Sayın X,

İsteğiniz üzerine gerekn kontrolleri yaptık , ancak daha öncede belirttiğimiz üzere üründe HDMI girişi mevcut değil sadece DVI var. Ve tepkime süresi 5ms. Yani sitemizde yazan bilgiler aynen geçerlidir.

İyi günler dileriz.

• Hem laptop hem PS3 bağlayabileceğim uygun fiyatlı HDMI + Full HD monitör arıyodum. Budur sanırım? :)

300-350 TL ye bundan daha iyisi var diyen var mı ya da biraz daha ver Samsung P2250 al diyen ki onda da HDMI yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]aint -- 1 Eylül 2010; 16:34:32 >
  • Acer H223HQABMID monitörü parlak ekran mı yoksa mat mı? Ayrıca hepsiburadanın 358 tl lik fiyatını önerirmisiniz.
  • bu monitöre sahibim hdmı çıkışı ile dvı çıkışı arasında fark varmıdır ben dvı kullanıyorum hdmı kullansam daha iyi görüntü alır mıyım
  • Benimde bu ACER H223HQ 21,5 HD mönitorüne kafam yattı yalnız ACER dir diye bi önyargım var bu monitörü uzun süre kullanan ve sorun yaşamayan varsa veya sorun yaşayıpta buraya yazarsanız alacağım monitörde beni yönlendirebilirler cevaplarınızı bekliyorum. Acer markasını çok kaliteli bir marka olarak görmüyorum en azından LG Samsung gibi ama bu özellikte ve bu fiyatta monitör yok acaba kalitesiz malzemeler mi kullanıldı ?? bu ürünü almak çok istiyorum ama aynı zamandada korkuyorum samsung veya LG den daha dayanıksızdır diye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordon95

Benimde bu ACER H223HQ 21,5 HD mönitorüne kafam yattı yalnız ACER dir diye bi önyargım var bu monitörü uzun süre kullanan ve sorun yaşamayan varsa veya sorun yaşayıpta buraya yazarsanız alacağım monitörde beni yönlendirebilirler cevaplarınızı bekliyorum. Acer markasını çok kaliteli bir marka olarak görmüyorum en azından LG Samsung gibi ama bu özellikte ve bu fiyatta monitör yok acaba kalitesiz malzemeler mi kullanıldı ?? bu ürünü almak çok istiyorum ama aynı zamandada korkuyorum samsung veya LG den daha dayanıksızdır diye ...

ben bir kaç aydır kullanıyorum bu mönitörü ve aynı anda digiplus , ps3 ve bilgisayar kasasına bağlı. ve hiçbirinde performans konusunda bir sıkıntı görmedim.

• Acer dizüstü bilgisayarım var ve 4 senedir sıkıntısız kullanıyorum. fiyat performans açısından her zaman acer dan memnun kaldım. Bu monitörü almaya karar verdim fakat parlak ekran mı bilmiyorum. Başka 22' modelleri parlak ekrandı ve görüntü kalitesi çok güzeldi. bende parlak ekran almak istiyorum. Bu model parlak ekran mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

bu monitöre sahibim hdmı çıkışı ile dvı çıkışı arasında fark varmıdır ben dvı kullanıyorum hdmı kullansam daha iyi görüntü alır mıyım

DVI ile HDMI arasındaki tek fark HDMI monitördeki hoparlörün sesini HD iletmesidir eğer Monitördeki hoparlörü kullanmıyorsanız hiçbir fark yoktur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata2147

Acer dizüstü bilgisayarım var ve 4 senedir sıkıntısız kullanıyorum. fiyat performans açısından her zaman acer dan memnun kaldım. Bu monitörü almaya karar verdim fakat parlak ekran mı bilmiyorum. Başka 22' modelleri parlak ekrandı ve görüntü kalitesi çok güzeldi. bende parlak ekran almak istiyorum. Bu model parlak ekran mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mat ekrana sahiptir monitör.
  • cevap için teşekkürler
  • bende bu monitörden aldım xbox ve pcde kullanıyorum ama çok gözlerimi yoruyo uygun bi ayarları söylermisiniz gözlerimi ağrıtıyor ekran :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 3 Eylül 2010; 3:08:52 >
  • Bende dün bu monitörü izmir/çiğli teknosadan teşhir den hediye çeki ile 289tl na aldım .Fazla aktif bir mağza değildi oyüzden ürün temiz ve sorunsuz. Şuan kullanıyorum ve çok mennunum.300 liralık hediye çekim vardı ve 22-24 ' monitör almak istiyordum ancak teknosa monitörleri piyasaya göre 60-70 lira daha fazla fiyata satıyordu .Bu ürün çok iyi denk geldi .Telefonda stok sormak için bana daha yakın olan mağzayı aradığım da karşıdaki kişi beni güldürdü baya :D H223HQ elinizde varmı diye sorduğumda ne yapıcakson o ürünü philips in xxx modelini alsana (azarlar şekilde ) E dedim o monitör nasıl özellikte .? Hdim varmı ? --yok dvi varmı ? yok .. e dedim ne yapıcam ben o monıtörü işime yaramaz sen bilirsin dedi kapadı .Hem fiyatlar olsun hem ilgi alaka olsun (bilmiyorum bana denk geldi herhalde ) Allah hiç kimseyi teknosaya muhtaç etmesin. Çiğlideki mağzada ki bayan arkadaşta çok ilgisizdi .Monitörde dalgalanmalar vardı dedim bu neden olur başka bi yerde deniyebilirmiyiz yandaki vga girişine taktı kısmen azaldı ama dvm ediyordu .Uyuz oldum biraz vga dan yaptığını tahmin ediyordum ama içimde kuşku vardı alırken .Ama bu paraya başka ürün yoktu ve hediye çeki nedeni ile teknosaya muhtaçtım .DVl a takınca düzeleceğini ümitle aldım .Dedim bi sorun olursa geri getirebilirmiyim ? -İade almıyoruz dedi servise gider .Baya hevesim kırılmış şekilde aldım monitörü eve geldim dvı dan taktım sorun yok.Şuan cam gibi cihaz bi sorun yok kasasında 1-2 ufak çizik harici temiz ürün. İlk defa teşhir ürünü aldım ve sorun çıkarmıcağını umuyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozlowski -- 3 Eylül 2010; 20:13:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kozlowski

Bende dün bu monitörü izmir/çiğli teknosadan teşhir den hediye çeki ile 289tl na aldım .Fazla aktif bir mağza değildi oyüzden ürün temiz ve sorunsuz. Şuan kullanıyorum ve çok mennunum.300 liralık hediye çekim vardı ve 22-24 ' monitör almak istiyordum ancak teknosa monitörleri piyasaya göre 60-70 lira daha fazla fiyata satıyordu .Bu ürün çok iyi denk geldi .Telefonda stok sormak için bana daha yakın olan mağzayı aradığım da karşıdaki kişi beni güldürdü baya :D H223HQ elinizde varmı diye sorduğumda ne yapıcakson o ürünü philips in xxx modelini alsana (azarlar şekilde ) E dedim o monitör nasıl özellikte .? Hdim varmı ? --yok dvi varmı ? yok .. e dedim ne yapıcam ben o monıtörü işime yaramaz sen bilirsin dedi kapadı .Hem fiyatlar olsun hem ilgi alaka olsun (bilmiyorum bana denk geldi herhalde ) Allah hiç kimseyi teknosaya muhtaç etmesin. Çiğlideki mağzada ki bayan arkadaşta çok ilgisizdi .Monitörde dalgalanmalar vardı dedim bu neden olur başka bi yerde deniyebilirmiyiz yandaki vga girişine taktı kısmen azaldı ama dvm ediyordu .Uyuz oldum biraz vga dan yaptığını tahmin ediyordum ama içimde kuşku vardı alırken .Ama bu paraya başka ürün yoktu ve hediye çeki nedeni ile teknosaya muhtaçtım .DVl a takınca düzeleceğini ümitle aldım .Dedim bi sorun olursa geri getirebilirmiyim ? -İade almıyoruz dedi servise gider .Baya hevesim kırılmış şekilde aldım monitörü eve geldim dvı dan taktım sorun yok.Şuan cam gibi cihaz bi sorun yok kasasında 1-2 ufak çizik harici temiz ürün. İlk defa teşhir ürünü aldım ve sorun çıkarmıcağını umuyorum .

hayırlı olsun monitörün çok ucuza denk getirmişsin @Formel bildiğim kadarıyla 400 civarı bi fiyata almıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: kozlowski

Bende dün bu monitörü izmir/çiğli teknosadan teşhir den hediye çeki ile 289tl na aldım .Fazla aktif bir mağza değildi oyüzden ürün temiz ve sorunsuz. Şuan kullanıyorum ve çok mennunum.300 liralık hediye çekim vardı ve 22-24 ' monitör almak istiyordum ancak teknosa monitörleri piyasaya göre 60-70 lira daha fazla fiyata satıyordu .Bu ürün çok iyi denk geldi .Telefonda stok sormak için bana daha yakın olan mağzayı aradığım da karşıdaki kişi beni güldürdü baya :D H223HQ elinizde varmı diye sorduğumda ne yapıcakson o ürünü philips in xxx modelini alsana (azarlar şekilde ) E dedim o monitör nasıl özellikte .? Hdim varmı ? --yok dvi varmı ? yok .. e dedim ne yapıcam ben o monıtörü işime yaramaz sen bilirsin dedi kapadı .Hem fiyatlar olsun hem ilgi alaka olsun (bilmiyorum bana denk geldi herhalde ) Allah hiç kimseyi teknosaya muhtaç etmesin. Çiğlideki mağzada ki bayan arkadaşta çok ilgisizdi .Monitörde dalgalanmalar vardı dedim bu neden olur başka bi yerde deniyebilirmiyiz yandaki vga girişine taktı kısmen azaldı ama dvm ediyordu .Uyuz oldum biraz vga dan yaptığını tahmin ediyordum ama içimde kuşku vardı alırken .Ama bu paraya başka ürün yoktu ve hediye çeki nedeni ile teknosaya muhtaçtım .DVl a takınca düzeleceğini ümitle aldım .Dedim bi sorun olursa geri getirebilirmiyim ? -İade almıyoruz dedi servise gider .Baya hevesim kırılmış şekilde aldım monitörü eve geldim dvı dan taktım sorun yok.Şuan cam gibi cihaz bi sorun yok kasasında 1-2 ufak çizik harici temiz ürün. İlk defa teşhir ürünü aldım ve sorun çıkarmıcağını umuyorum .

Valla dostum iyi almışsın güle güle kullan diyorum Fazla da teşhir kalmadı sanırım Teknosa'da. Ordaki çalışan eldekini tabiri cayizse stoktakini müşteriye dayamaya odaklanıyor Yahu adam özellikle o modeli arıyor demek ki bir bildiği var değil mi? Sen kalk özelliğini bilmeden alakasız bir modeli öner Hani fazla bilgisi olmayan bir müşteri gelir beni idare eden bir monitor istiyorum fazla da özellik bilmiyorum der o zaman eldekini dayarsın da Böyle önermek komik oluyor tabi. Teknoloji markette etrafta bir çok alet edevat olduğu ve çok fazla elektromanyetik kirlilik olduğu için vga'dan takınca etkileniyor tabi sinyal.Şimdi evde taksan vga'dan tamiz bir görüntü alırsınız Hayırlısı olsun.Teknosadakilerin tüm engellemelerine rağmen almışsınız monitorü Teşhir ürünlerde maalesef hemen iade almıyor monitorü teknosa servise yolluyor dedikleri gibi. Bence teşhir ürünleri daha ucuza satmaları lazım ki albenileri artsın. Kolay kolay bozulacağını sanmam monitorün uzun yıllar rahat kullanırsınız.Genelde ilk takıldığında arıza varsa vardır sonra çok çok düşer arıza oranı ki zaten teşhir zamanı boyunca monitor kanıtlamış sorunsuz olduğunu.Bu fiyata bu özellikte gerçekten yok.
    Ben @42_SeNTeZ_42 'in dediği gibi 420 tl'ye aldım Acım hala derin. Mayıs ayıydı galiba. Yanlız fiyatı ile özellikleri tezat oluşturmadığı için verdim o kadar yani piyasaya göre hakkıydı. Bir de benden evvel kimse alan görmedim ben.Yoksa nerden bileyim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.