Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
0
Favori
22.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim merak ettiğim bunu xbox la kullanmayı düşünüyorum...acaba full hd yi seçtiğimde ekranın altından ve üstündn siyah şeritler çıkıyor mu?
  • Başta formel olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim .Monitör den çok mennunum çok uzun süre 24 ' araştırmıştım laptop ıcın ama elimdeki nakitle kasa alınca monitörü 2. plana attım ama oda içime sinen bi cihaz oldu gerek fiyatı gerek performansı 400 lirada bu monıtor için çok deıl zamanında novadan peşin samsung 971p pva panel 19 lcd i 600 liraya almıştım .TN panel olmasına rağmen 289 liraya h223hq inanılmaz bir F/p cihazı .Çok mutluyum
    GIGABYTE GA-EP45-UD3P - INTELQuad Core Q9400 - HIS HD4850 IceQ 4 Turbo - Corsair Dominator 4GB (2x2GB) 1066Mhz Fanlı 5-5-5-15 - SAMSUNG250 GB sata 2 -LGDVD-RW - ACERH223HQ - Thermaltake VH9000BWS XaserVI Mid Tower - OCZStealhtXStream 600W - LOGITECHx-530 - LOGITECHInternet PRO - LOGITECHMX518@Razer Diamondback@G3 - PLANTRONICSgamecom1 - STEELqck+ mouse pad - ZOOMX4-
    izmir_coast
  • Herkese Yardımları İçin Teşekkür ederim... bende en yakın zamandan vatandan veya hepsiburada.comdan ACER H223HQ 21.5 LCD alıcam umarım kalitesi daha önce kullandığım samsung ve philips monitörler gibi olur son olarak bir sorum var ! Hepsiburada.com dan alsam sizce ölü piksel çıkabilir mi ??
    GIGABYTE GA-EP45-UD3P - INTELQuad Core Q9400 - HIS HD4850 IceQ 4 Turbo - Corsair Dominator 4GB (2x2GB) 1066Mhz Fanlı 5-5-5-15 - SAMSUNG250 GB sata 2 -LGDVD-RW - ACERH223HQ - Thermaltake VH9000BWS XaserVI Mid Tower - OCZStealhtXStream 600W - LOGITECHx-530 - LOGITECHInternet PRO - LOGITECHMX518@Razer Diamondback@G3 - PLANTRONICSgamecom1 - STEELqck+ mouse pad - ZOOMX4-
    izmir_coast
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozlowski

en ucuz nerdeyse ordan al .Ölü pikseli takma kafana .

Nereyi tavsiye edersiniz internetten ve kapıda ödeme istiyorumda ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiegro -- 4 Eylül 2010; 19:49:33 >

Madem marka takıntın var bu forumda işin ne kendince en iyi "marka" yı eksisini artısını bilmeden gözü kapalı al otur aşağıya! Bilip bilmeden araştırmadan etmeden ağzından sözcük çıkmasın.Forumlar bu yüzden var.Yanlış forumdasın markacı tikilerin yeri yok bu forumda bildiğin yorumun tecrübelerin önerilerin bir paylaşımın varsa buyur yaz aksi halde biraz büyü olgunlaş öyle gel!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 4 Eylül 2010; 22:21:47 >
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

acer marka mı be

o fiyata bulsan kaçırmazsın büyük ihtimal ama burda böyle şeyler diyorsun markaya körü körüne para vermek yanlıştır mesela ben samsung p2250 kullanıyorum ama o acer i denk getirsem onu alırdım çünkü özellikleri çok iyi p2250 ye göre hdmi +sı var ve iyi bir f/p ürünü vatan satsa markası için şu an kullandığımı değil başlıktaki monitörü alırdım çok kazıklarlar seni marka takıntın yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

@makavel1

Madem marka takıntın var bu forumda işin ne kendince en iyi "marka" yı eksisini artısını bilmeden gözü kapalı al otur aşağıya! Bilip bilmeden araştırmadan etmeden ağzından sözcük çıkmasın.Forumlar bu yüzden var.Yanlış forumdasın markacı tikilerin yeri yok bu forumda bildiğin yorumun tecrübelerin önerilerin bir paylaşımın varsa buyur yaz aksi halde biraz büyü olgunlaş öyle gel!

önce tabiki tecrübem varsa markaya sonra özelliklere sonra modellere göre değerlendirir alırım bilinçsiz kullanıcı değilim ama yabancı devletle alakam olduğu için markalar hakkında bilgim var biraz

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

acer marka mı be

o fiyata bulsan kaçırmazsın büyük ihtimal ama burda böyle şeyler diyorsun markaya körü körüne para vermek yanlıştır mesela ben samsung p2250 kullanıyorum ama o acer i denk getirsem onu alırdım çünkü özellikleri çok iyi p2250 ye göre hdmi +sı var ve iyi bir f/p ürünü vatan satsa markası için şu an kullandığımı değil başlıktaki monitörü alırdım çok kazıklarlar seni marka takıntın yüzünden

kazıklanmam marka için olcaksa varsın gelsin olsun :D

• EE tabi baba parasıyla gelsin varsın olsun Neyse fazla uzatmıyorum. Mantıklı ve olgun birisi ile konuşmuyorum sonuçta.Zerre kadar bilinçli bir kullanıcı işareti yok yazdığında.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • quote:

EE tabi baba parasıyla gelsin varsın olsun Neyse fazla uzatmıyorum. Mantıklı ve olgun birisi ile konuşmuyorum sonuçta.Zerre kadar bilinçli bir kullanıcı işareti yok yazdığında.

iyi dedin formel.

EE tabi baba parasıyla gelsin varsın olsun Neyse fazla uzatmıyorum. Mantıklı ve olgun birisi ile konuşmuyorum sonuçta.Zerre kadar bilinçli bir kullanıcı işareti yok yazdığında.

Formel bende sana hak veriyorumda bide bana bi yardım etseniz çok mutlu olucam!!
    Sizce ben nerden almalıyım??
    Kapıda ödeme seçeneği olan bir site istiyorum eğer kafanızda böle bi site varsa yardımcı olanı alnından öpücem
    tabi bazı siteler gidip 430tl satıyorlar hepsiburada 350tldi tam alıcakken akşam baktım ki bitmiş buda benim şansızlığım
    350tl civarında satan bi site bulursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gordon95

quote:

http://www.teknofiyat.com/?search=h223hq&altlimit=&ustlimit=
    izmir_coast
  • quote:

quote:

quote:

http://www.teknofiyat.com/?search=h223hq&altlimit=&ustlimit=

Teşekkür ederim dostum gerçekten çok yardımcı oldun...

• quote:

Formel bende sana hak veriyorumda bide bana bi yardım etseniz çok mutlu olucam!!
    Kapıda ödeme seçeneği olan bir site istiyorum eğer kafanızda böle bi site varsa yardımcı olanı alnından öpücem
    tabi bazı siteler gidip 430tl satıyorlar hepsiburada 350tldi tam alıcakken akşam baktım ki bitmiş buda benim şansızlığım

Kusura bakma dostum Ereyon ve sanalmarketim'de fiyatlar uygun umarım stoklarda vardır.Teknosada ve Golda olduğunu artık sanmıyorum ama arayıp sormak lazım da çalışanlar kendilerinden bihaber gerçi. Ölü piksel ihtimali az olsada her üründe ihtimal vardır. O konuda net birşey söyleyemİyeceğim. Ama bu üründe oldukça az rastlanıyor. İnternetten alan bir iki arkadaşta ölü piksel çıkmadı.Ben mağazadan aldım ilk açtırdığım kutuydu sorun yoktu yani bu üründe nadir bir durum diyebiliriz. Bu da şansını arttırıyor. Fiyat olarark gerçekten uygun ben bu fiyatalara böyle özellikleri olan kaliteli bir monitor göremiyorum şu an.Hem bilinen bir marka hem kaliteli ürün hem özellikleri iyi hem çok uygun fiyat.

• acer ama hiçde değil acar
  • quote:

acer ama hiçde değil acar

marka takıntın yüzünden neden konuyu kirletiyorsun? alma olsun bitsin?

quote:

Kusura bakma dostum Ereyon ve sanalmarketim'de fiyatlar uygun umarım stoklarda vardır.Teknosada ve Golda olduğunu artık sanmıyorum ama arayıp sormak lazım da çalışanlar kendilerinden bihaber gerçi. Ölü piksel ihtimali az olsada her üründe ihtimal vardır. O konuda net birşey söyleyemİyeceğim. Ama bu üründe oldukça az rastlanıyor. İnternetten alan bir iki arkadaşta ölü piksel çıkmadı.Ben mağazadan aldım ilk açtırdığım kutuydu sorun yoktu yani bu üründe nadir bir durum diyebiliriz. Bu da şansını arttırıyor. Fiyat olarark gerçekten uygun ben bu fiyatalara böyle özellikleri olan kaliteli bir monitor göremiyorum şu an.Hem bilinen bir marka hem kaliteli ürün hem özellikleri iyi hem çok uygun fiyat.

Yardımların için teşekkür ederim ama erayon.com baktım orda bu monitöre benzer başka bir monitör var ve o 5ms HDMI girişi de yok ve hoparlörüde yokhttp://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productID=212141 anlamış deilim?!

• konuyu kirletmedim aga sadece kendi görüşümü söyledim
  • quote:

konuyu kirletmedim aga sadece kendi görüşümü söyledim

sürekli acer ı kötüleyen şeyler söylüyorsun ondan dedim 1 kere dedin tamam öğrenmiş olduk beğenmeyen almaz güzel kardeşim tamam mı acer kullanmamama rağmen ben uyuz oldum tamam öğrendik sevmiyorsun devamlı acer kaka diyerek post kasma tamam kötü kaka pis acer almayın yuppi heyyo tamam bak dikkatte çektin hadi kib
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.