Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
22.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaşlar benden de aynı monitör var ama ekran gidip gelmeye başladı kafasına göre takılıyor 3 yıl oldu garanti bitti ben içindeki elektrik arızası kondastörler falan diye şüphelendim
    ama servise götürmeye karar verdim derken ekran görüntü kartında arıza çıktı

tamam 350 tl aldım monitör arızasında içindeki kart ne kadar olabilir bir tahmin edin ben tahmin ederek götürdüm

en fazla 150 +50 sevis maksimum 200 vermek en en fazla yeni monitör 350 tl zaten

derken bildiğiniz kol gibi elimde kapıdı var 900 TL + KDV = 1.115 TL istediler ufak bir için 10 vida harcanan 20 dakika

ACER SERVİSİNİN BU kadar ONURLU olacağını bilirmiydiniz ben bu firmanın daha önce 2 laptop ve elimde şimdi de 1 laptop var .
    bir daha bu firmanın ürünlerini tercih etmemenizi öneririm veyagarantisi bittikten sonra çöpe atabileceğiniz ürünleri alın .

bu kadar onurlu bir firma arıza tespit için 45 TL verdim başta bak kart ta arıza olursa senin biz taaaa. ... diye söylemediler bir insananın
    1.115 TL bir monitör arızası için vermesi için DOUBLE GERİZAKALI olmasını gerektiğini öğrendim .

bana girenler
    monitör götür getir yakıt
    45 TL aaa bu monitör bozuk demeleri
    bir de bu monitörü naa... yaptırıısın ALLLL demeleri

ordaki insanlarla sırf çalışan oldukları için oratalığı dağıtmadım

ŞİKAYET VAR sitesinde firma hiçbir geri dönüş kimseye ye yapmamış
    müşteri servisleri olabildiğince berbat mail atabileceğiniz uluslar arası bir mail hesabı yok

şirket seo geçtiğimiz ay istifa etmiş

durum bu
    servise götürmeyi hiç istemiyordum şikayet var sitesinde yorumları okuyunca ama mecburen bunun bir kartı onlarda var
    bu kadar olabileceklerini düşünmemiştim
    herkesin bilgisine

bu firmaların ürünlerine dikkat edin ..

Kalın sağlıcakla

• bu arada bu monitörün elinde görüntü kartı olan varsa

veya yurtdışında bildiği bir site

olmassa ben bu monitör için başka bir kart getitiricem ekrana göre

bakalım atmak istemiyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.