Evet ürün 302 TL olmuş..Arkadaşlar tek bir şey soruyorum o zaman yukarda belirttiğim gold taki acer lar aynı ürün mü veya farklı mı,farklıysa farkı ne? biri bana bunu izah edebilirmi?
Fark yok dostum eğer alıcaksan gözün kapalı al.Ben o 302 tllik HQ'ya DartY'de 420 tl verdim 2 ay önce
1 dk önce Gold u yine aradım,yine stokta yok .Gold için içimden iyi dilekler diliyorum. Tenekeyi altın rengine boyasanda yine tenekedir.Adını altın koysan da...
hosuma gitti
işte böyle olmayan ürüne uygun fiyat verip (üstelik ürün ellerinde varmış gibi birde zam yaparak) insanların midesini bulandırıyorlar, bunlar maksatlı konular olduğu açıkca ortada.
İnsanları neden zor durumda bırakır bunlar anlamak mümkün değil. Eğer stoğunda yoksa yok yaz. Neden sorunuz diye yazıyorsun.Tüm mağazaların stok listesi net üzerinde sende yok mu sanki..Adam akıllı bir tane iş yapan bir firma söyleyin ya...Biri der ki 'Ben aptal değilim', mağazasına gidersin en uçuk fiyatlar ondadır..Şöyle bir örnek vereyim malum markayla ilgi : şarzlı pil seti 187 tl iken bu mağazada, aynı ürün diğer bir mağazada 60 küsür tl idi... Evet ben aptal değilim. Aman uzak durun. Ya diğerlerine ne demeli...Arkadaşlar monitörü bulan olursa nerede olursa olsun farketmez mutlaka bize de haber versin...Saygılar...
Arkadaşlar monitör webdenal.com da var görünüyor 297 TL olarak... Ben mi yanlış görüyorum yoksa...Bu site güvenilir mi?
site güvenilirde,aynı monitör değil ki ? HQBB yazıyor sitedekinde ve bağlantı türü VGA
An itibariyle Gold'un herhangi bir mağazasında stokta yok.
Arkadaşlar bu ürün şu anda 1 tane İzmir Teknosa Agora da..Ben Manisa Teknosaya gittim..bana söylenen bu..getirtebiliriz dediler fakat teşhir ürünüymüş ayrıca ben vazgeçtim bu üründen paraya kıyıp LED alıcam..hatta o konuda da sorum var,beğendiğim model LG E2250V-PN..eksenbilgisayarda 412 TL,
Fakat ben görerek alma taraftarı olduğum için internetten almaya çekiniyorum,bir de LED monitörlerde ölü pixel olmuyo diyolar,doğruluk payı var mıdır..son olarak Eksen de alışveriş yapan arkadaş var mı,güvenilir mi?
Dostum o monitorün forumda konusuna bir uğra derim sanki renklerle alakalı bir porblem vardı öyle hatırlıyorum renk tonu maviye kaçıyor falan diyorlarda kalibre etmeniz gerek diyorlardı sen yine de bir bak.Hiç bir panelde ölü piksel olmaz diyemeyiz tn panellerde bu oran biraz daha yüksektir yani led olsun olmasın kullandığımız monitorlerde.Belki biraz daha dikkat ediliyor ve oran azalmış olabilir ama az da olsa risk vardır tabi.Eksen sağlam bir firmadır problem olmaz ama ben yine de monitorü görerek almaktan yanayım.
led lerde ölü pixel yok diye birşey sözkonusu olamaz,sonuçda sistem aynı,sadece arka ışıklandırma sistemi farklı,üstelik led lerde ekran görüntüsü daha mat diye bilinir,arada değecek bir teknoloji olmadığı için şahsen ben led tercih etmemiştim,ledlerde dinamik kontrast biraz daha yüksek ve biraz daha enerji sarfiyatı düşük olarak geçer,hani şarz sorunu olan dizüstü olsa neyse de pc de bu boy ekranlarda enerji tasarrufunun önemli olacağını sanmıyorum,benin netbookdeki led ekranda da ben bir artısını görmedim,zaten bunlar tam bir led de değil,üstelik bunların hepsi daha alt sınıfda olan TN paneller.
Sanırım ucuz olarakhiçbir yerde kalmadı alan aldı o ayrı tabi
suan hepsiburadada 350 lira havale ile 343
quote:
Orijinalden alıntı: SuPeRBeAsT
Arkadaşlar bu ürün şu anda 1 tane İzmir Teknosa Agora da..Ben Manisa Teknosaya gittim..bana söylenen bu..getirtebiliriz dediler fakat teşhir ürünüymüş ayrıca ben vazgeçtim bu üründen paraya kıyıp LED alıcam..hatta o konuda da sorum var,beğendiğim model LG E2250V-PN..eksenbilgisayarda 412 TL,
Fakat ben görerek alma taraftarı olduğum için internetten almaya çekiniyorum,bir de LED monitörlerde ölü pixel olmuyo diyolar,doğruluk payı var mıdır..son olarak Eksen de alışveriş yapan arkadaş var mı,güvenilir mi?
teknosada fiyat 285 tl mi ? yarın hemen gidiyorum öyleyse.geceden sıraya gireyim hatta
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
quote:
Orijinalden alıntı: SuPeRBeAsT
teknosada fiyat 285 tl mi ? yarın hemen gidiyorum öyleyse.geceden sıraya gireyim hatta
bende bugün uçarak gittim Elazığdaki Tekonosaya ama stokta hiç kalmamış 4-5 tane teşhir ürün varmış artık onlarda çizikmidir,bozukmudur ne olduğu belirsiz
Teknosadakiler teşhirdir büyük ihtimal alan aldı tabi Yine de temiz ise bakılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
Teknosadakiler teşhirdir büyük ihtimal alan aldı tabi Yine de temiz ise bakılabilir.
o fiyata denk getirsem teşhir falan dinlemezdim ben