Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
21.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsi buradan önerirmisiniz, ölü pixsel varmıdır ?
  • Öncelikle yapılan paylaşımlara çok teşekkür ediyorum.Sayenizde bu monitörü daha yakından tanıdım.Çarşamba günü WEBDENAL'dan siparişimi verdim, bugün elime geçti.Gerçekten çok güzel bir monitör.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.Fiyat ödeme şeklinize göre değişiyor tabi ama ben maximum 6 taksitle 314 liraya aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxy

Öncelikle yapılan paylaşımlara çok teşekkür ediyorum.Sayenizde bu monitörü daha yakından tanıdım.Çarşamba günü WEBDENAL'dan siparişimi verdim, bugün elime geçti.Gerçekten çok güzel bir monitör.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.Fiyat ödeme şeklinize göre değişiyor tabi ama ben maximum 6 taksitle 314 liraya aldım.

Memnun kadılığınıza sevindim.Uygun bir fiyata güzel bir ürün aldınız gerçekten iyi günlerde kullanın.
  • Beyler o menü tuşlarının rengi sürekli yanıyor mu?
    Göze batmaz mı yav?
  • yakında alacağım xbox 360 için monitör arayışları içindeydim galiba alacağım monitörü buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Tensa Zangetsu -- 28 Ağustos 2010; 11:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious67

yakında alacağım xbox 360 için monitör arayışları içindeydim galiba alacağım monitörü buldum

kesinlikle almam gereken bir monitör.ps3 te son derece kaliteli görüntüler alıyorum ki xbox 360 ın görüntü kalitesi ps3 ten daha iyi olduğuna göre bu monitör çok hoşuna gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

yakında alacağım xbox 360 için monitör arayışları içindeydim galiba alacağım monitörü buldum

kesinlikle almam gereken bir monitör.ps3 te son derece kaliteli görüntüler alıyorum ki xbox 360 ın görüntü kalitesi ps3 ten daha iyi olduğuna göre bu monitör çok hoşuna gidecek

inş. alsam şu xbox ı direk alıcam bu monitörüde işte xbox ı almak zor olan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: husnuweb

Beyler o menü tuşlarının rengi sürekli yanıyor mu?
    Göze batmaz mı yav?

Merak etmeyin sürekli yanıyor ama göz alıcı asla değiller .Dokununca bir iki kademe daha parlak oluyor sonra ışık şiddeti azalıyor.Dikkat çekmeyecek kadar sönük oluyor tam kıvamında yani.
  • quote:

quote:

quote:

inşallah yakın zamanda alırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah yakın zamanda alırsın

inş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mxy

Öncelikle yapılan paylaşımlara çok teşekkür ediyorum.Sayenizde bu monitörü daha yakından tanıdım.Çarşamba günü WEBDENAL'dan siparişimi verdim, bugün elime geçti.Gerçekten çok güzel bir monitör.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.Fiyat ödeme şeklinize göre değişiyor tabi ama ben maximum 6 taksitle 314 liraya aldım.

hocam bulamadım orada, link verir misin?
  • Ben vereyim linkini
    http://www.webdenal.com/acer-22-lcd-full-hd-dvi-5ms-genis-parlak-siyah-mon_156925.html

Yanlız ürünün özelliklerinde hdmi giriiş yazmıyor ve 5ms olarak belirtilmiş ama ben eminim ki hdmi var ve ürün 2ms. mxy arkadaş söylesin üründe hdmi var değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Ben vereyim linkini
    http://www.webdenal.com/acer-22-lcd-full-hd-dvi-5ms-genis-parlak-siyah-mon_156925.html

Yanlız ürünün özelliklerinde hdmi giriiş yazmıyor ve 5ms olarak belirtilmiş ama ben eminim ki hdmi var ve ürün 2ms. mxy arkadaş söylesin üründe hdmi var değil mi?

hacı daha ürün ulaşmadı mı eline :)
    bende buldum bunu tipi aynı ama özellikleri adam gibi yazmıyor, tasarımı ne kıyrıtık siteymiş.

• http://www.webdenal.com/acer-22-lcd-full-hd-dvi-5ms-genis-parlak-siyah-mon_156925.html

Biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Üründe D-sub, Dvi ve Hdmi girişleri mevcut.Ayrıca hoparlör için ses girişi var.Kılavuzunda özelliklerini verirken tepkime süresini 5ms olarak belirtiyor.
  • quote:

quote:

Ben vereyim linkini

bende buldum bunu tipi aynı ama özellikleri adam gibi yazmıyor, tasarımı ne kıyrıtık siteymiş.

aynı değil o. bende ilk alırken karıştırıyordum . evet tip aynı ama bunda hdmi yok ve yarım inç daha büyük bu. dikkat edin

• ben gittigidiyordan almıştım. tam adı bu Acer H223HQABMID 21.5" 2ms (analog+dvi+hdmi) Multimedya 1080p Full HD Wide Screen LCD Monitör.
  • Tamam işte mxy nickli arkadaş alımış ve de söylemiş üründe hdmi var. Yani benim 400tl ye aldığım ürünle arkadaşın aldığı ürün aynı.Bazı sitelerde hdmi yazmıyor ve ms değeri 5ms olarak yazıyor ve model numarasında değişiklik var ama ürünler aynı. HDMI olmayan ürüne rastlamadım alanda görmedim duymadım.400'e alanda aynı ürün 280'e alan da aynı ürün.Hepsinde hdmi var bazı yerlerde 5ms ve 2ms yazıyor ki.Bu şundan kaynaklanmış oalabilir. 2ms GTG süresidir 5ms ise on/off süresidir temelde farklıılık olmadığı için aynı ürün için farklı kutulama yapmış olabilir ACER. Mesela benim kutuda H223HQ 2MS yazıyordu. H223HQABMID yazmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 29 Ağustos 2010; 18:21:40 >
  • eğer 285 tl ise bedava demektir ki hala bana imkansız geliyor. çünkü harika bir monitör.
  • Arkadaşlar Hepsi Burada dan Yada Webden Al dan Bu Monitöre Ölü Piksel Garantisi Veriyorlar mı Birde Ben Bişey merak Ettim webden al da 320 TL (World Card) Hepsi Burada da 358 TL (World Card) Ama Tepki Süreleri Farklı ? Acaba Kullanımda Sorun yaratırmı?Birisi 22 inç iken diğeri 21,5 inc diğer farkda bu tabi Birde Fiyat Farkları Var. Ne Dersiniz Kullananlar Alanlar Cevaplarsa Sevinirim.Benim Aklıma Takılan Esas Soruda Netten Aldığımızda Ölü Piksel Durumu ??
  • quote:

quote:

quote:

Ben vereyim linkini

aynı değil o. bende ilk alırken karıştırıyordum . evet tip aynı ama bunda hdmi yok ve yarım inç daha büyük bu. dikkat edin

alan arkadaş bir fark olmadığını söylüyor.
    yani alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.