< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Nisan 2025; 11:30:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
28 Years Later (20 Haziran 2025) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Trailer çok güzel görünüyor. Umarım filmde kaliteli olur. İmax de izlemeyi düşünüyorum.
_____________________________ -
Sony Filmleri Türkiyeyoutube
Yeni Fragman. Danny Boyle ve Alex Garland #28YearsLater için yeniden bir araya geldi. 28 Yıl Sonra 20 Haziran'da sinemalarda.https://www.youtube.com/watch?v=bf4BCKE4__wUzun süre sonra sinemaya gitmeye değer bir yapım geliyor benim için.
Sanırım ‘i am legend’daki gibi bilinç kazanmış şahsına münhasır bir zombie evladı ile tanışacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 18 Nisan 2025; 7:51:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
28 Weeks Later'da ki kız ve oğlanın babası da virüsü kaptıktan sonra bilinçliydi. Yürüyen beyinsiz zombilerden değil bunlar. Zombi diye tanımlanmıyor. 28 Days Later'da Rage(Öfke) virüsü diye geçiyor. Yine insanlar fakat kuduz insanlar. Öfkeden deliye dönmenin, cinnet geçirmenin tam manası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 21 Nisan 2025; 11:54:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle birşeyler vardı doğru ama Hepsi bilinçli değildi sanki yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Tam 3 hafta sonra sinemadayız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
-
-
Zombi rolünde olacağını söyleyenler vardı ama bana hiç mantıklı gelmemişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
-
Uzun zamandır sinemaya gitmek için sabırsızlandığım ilk film oldu... Umarım değer...
Filmi aslında evde gece vakti 4K Oled TV + Ev Sinema Sistemi kombinasyonuyla izlemek çok daha etkileyici bir deneyim olurdu. Blu-ray versiyonu dijital ortamlara ne zaman düşer acaba merak ediyorum... Bu tarz filmlerin içine girmek için her zaman tek başına izleme taraftarıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Haziran 2025; 13:25:10 >
Fragmanından çok etkilenip beklentimi yükseltmiştim ondan mıdır nedir ilk iki filmden iyi değildi maalesef. Görsel olarak teknik anlamda çok güzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok ilginç, halbuki filmin ilk izlenimlerinin çok iyi olduğu yönünde haber çıkmıştı daha dün. Bu da mı hayalkırıklığı bu da mı yalan çıktı yani? Eğer öyleyse Hollywood bile ölmüş gömeni yok demektir. Sanırım şu ilk izlenim haberlerini de dikkate almamak gerekiyor artık, ısmarlama, zorlama, abartı haber mi yayıyorlar nedir.
Mükemmeldi. Nabzını yükseltecek kadar gerilim dolu sahnelere sahip. Mekanlar ise şahaneydi.
Yeni bi seri oluştu bu filmle , Devamını merakla bekliyorum.
Sinemalar.com'da biri de bu yorumu yapmış. Ekşi'ye de baktım genel yorumlar çok uç ve birbirine zıt. Kimisi çok iyi, mükemmel diyor, kimisi de rezalet bulduğunu hiç beğenmediğini söylüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 21 Haziran 2025; 7:19:33 >
Gerçekten ben de anlamadım
hayal kirikligi.. korku filmi degil. hikaye sacma geldi bana.. verdigim paraya acidim. 1 ve 2 filmin yanindan gecemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Haziran 2025; 17:0:48 >_____________________________ -
Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak şu filme çok iyiydi diyenler ile yan yana bile gelmek istemem.
Rezalet bir filmdi , ne gerilim ne korku saçma sapan bir şey izledik. filmin sonlarına doğru çıkacaktık ama öyle saçma sapan şeyler gösterildi ki hayretle izledik.
28 hafta sonra ve 28 gün sonra filmleri ile karşılaştırılması bile bu filmlere ağır hakaret olur. Ben verdiğim paraya acıdım , internete düştüğünde 480p bile izleseniz yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X