< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Teşekkürler ben bunları izledim de unuttum. Don da kendince haklıydı Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.x.com https://x.com/pressstartexe/status/1866437117439844835?t=USfHF4OjtnQQ-asWh3OVBg&s=19< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 10 Aralık 2024; 16:49:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O his ilk filme özgüydü, 2. filmle birlikte gitmişti zaten. Bence yine de bu film iş yapar, fragmanı epey beğendim şahsen. TWD gereğinden fazla abartılan balon bir diziydi. Şu filmlerin kalitesiyle boy ölçüşemez, uzağından dahi geçemez. 28 Months Later diye bir film daha lazım bize. 3'lemez kesmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Aralık 2024; 14:9:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Neyse ki filmi Danny Boyle çekiyor, o yüzden beklentim fazla bu filmden. |
|
Enfes duruyor fragman beş altı defa izledim. Arkadaki Rudyard Kipling şiiri de cuk oturmuş. 2015'te 28 Months Later için ayak sesleri gelmeye başlamıştı, Garland Boyle ile görüşmelere başladığını söylemişti. Ayları atladılar yıllar geldi ama buna da şükür. İlk filmi gecenin bir vakti buz gibi salonda Show TV'de denk gelip izlemiştim. Yeri bende ayrıdır. Devam filmi de bayağı iyiydi ancak sonrası gelmedi. Bunca sene beklenecek bir film değildi esasında ama buna da şükür. Garland var senaryonun arkasında ki bu adam postapoliptik atmosfer yaratma başarısını Civil War ile göstermişti. Bu ikiliden boş çıkması imkansız. Ne zamandır bir filme böyle yükselmemiştim. Dahası sürpriz oldu, Youtube'a girdim baktım fragmanı öneriyor, lan dedim fan made falan mı acaba. Hype is real yani özetle. |
|
O ne güzel bi fragman öyle ya. Harika. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Aralık 2024; 14:17:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Trailer'ın bu kadar iyi olmasındaki en büyük sebep arkadaki Boots şiiri. Taylor Holmes tarafından mükemmel seslendirmiş zamanında. Tüyler diken diken oldu. 'Boots' - Rudyard Kipling
We're foot—slog—slog—slog—sloggin' over Africa—Foot—foot—foot—foot—sloggin' over Africa --
(Boots—boots—boots—boots—movin' up and down again!)
There's no discharge in the war!
Seven—six—eleven—five—nine-an'-twenty mile to-day—Four—eleven—seventeen—thirty-two the day before --
(Boots—boots—boots—boots—movin' up and down again!)
Don't—don't—don't—don't—look at what's in front of you.
(Boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again);
Men—men—men—men—men go mad with watchin' em,
An' there's no discharge in the war!
Count—count—count—count—the bullets in the bandoliers.
If—your—eyes—drop—they will get atop o' you!
(Boots—boots—boots—boots—movin' up and down again) --
We—can—stick—out—'unger, thirst, an' weariness,
But—not—not—not—not the chronic sight of 'em—Boot—boots—boots—boots—movin' up an' down again,
'Taint—so—bad—by—day because o' company,
But night—brings—long—strings—o' forty thousand million
Boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again.
I—'ave—marched—six—weeks in 'Ell an' certify
It—is—not—fire—devils, dark, or anything,
But boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again,
Try—try—try—try—to think o' something different—Oh—my—God—keep—me from goin' lunatic!
(Boots—boots—boots—boots—movin' up an' down again!)
There's no discharge in the war! https://www.youtube.com/watch?v=s9RYG-iMdx0 |
|
|
Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //
Ne Mutlu Türküm Diyene! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 19 Aralık 2024; 11:58:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Seslendiren erkek hocam. Tabii muhtemelen bir kontrtenor olduğu için ses kadın aralığında çıkıyor. Fragmana koymayı kim akıl ettiyse müthiş pazarlama, tebrik etmek lazım. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 1 Nisan 2025; 22:38:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|