Şimdi Ara

28 şubat Stanley termos 0.47 litre 149 lira (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
4
Favori
30.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ömür boyu hocam termosun etiketinde yazıyor. “Life time warranty”

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

Ömür boyu hocam termosun etiketinde yazıyor. “Life time warranty”
    Garantiyi Türkiye distribütörü mü veriyor? Aç kapa mekanizmasının uzun süre sağlam kalacağına ihtimal vermiyorum. Tchibonun termosunu kullanıyordum lakin bir saat ancak sıcak tutabiliyordu. Bu termosa geçtim. Pişman etmesin de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Kutup ayısı hocam. Stanley Türkiye distribütörü garanti sağlayıcısı.

• Thekanarya kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öyle ise garanti konusunda sıkıntı yok. Uzun yıllar kullanırız artık.

• geçen sene o deliliği ben de yapmıştım 730da. Kimse termos için gelmemişti beklemeye. termosu alırkenki o haz hala aklıma gelir arada anlatırım paha biçilemez . mağaza açıldıktan 1dk sonra termosu sormaya gelmiştiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Ben de dün dersten çıkıp saat 10:00 civarında 4 tane bim dolaştım hiç birinde bulamadım, artık umudu kesip eve gidiyordum ki eve en yakın bim’de bulup aldım son kalanı

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Bonus kart ile Bimde taksitli ödemeyi seçerseniz elektronik olarak geçiyor ve bonus subat kampanyasına sayıyor bilginize.
    Tüh keşke önce yazsaydın bende market geçti. tek çekim aldım. Gerçi markette de 1 adet boşum vardı işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Tüh keşke önce yazsaydın bende market geçti. tek çekim aldım. Gerçi markette de 1 adet boşum vardı işime yaradı.

Alıntıları Göster
    Kasiyer taksit yapayım deyince şüphelendim. Hayır dedim. Bir eşime bir de kendime aldım. Birinci ödeme taksitsiz market kampanyasına sayıldı. İkncisini taksitli aldım. Onu sa bonusun şubat kampanyasına saydı. Ayrıca altı taksit yaptı. Basma düğmesi eşime sert geldi kullanamıyor. İkisi de bana kaldı. Bimden elektronik ürün için taksitli alışveriş yaparsak demek ki kredi kampanyalarında elektronik olarak geçiyormuş. Öğrenmiş olduk.

• photographia kullanıcısına yanıt
    hangi city

• Termosa bu kadar para verilir kararsizim su 80 90 liraya satilanlarla devasa bi farki var midir?

• Sahibinden ve letgo dolmuş yine. Al sat yapanlar yüzünden ihtiyacı olan alamıyor. Ellerinde kalır inşallah. Yamyam gibiler arkadaş, bir tane kalmamış..

• Mersin

• Yahu cukumsonik frenchpress 40 tl olurmu yahu..ne ara uctu fiyatlar yada bim costurdu

• Sıcak tutma süresi çok iyi. Beş saat oldu çaydanlıktan koyduğum kaynar su halen aynı sıcaklıkta. Benim için üç saat sıcaklığını korusa yeterli. Kapağı çok kaliteli değil.

• Öyle çok merak edikecek birşey yok. Enjeksiyonu hammade işcilikle 3ü lira kdv derken 40 liraya mal ediyorlar ist da.

• Bu termos içinde su dolu hali kaç gram geliyor ağır bir şey mi?

• genç sıcak içecekleri ağızlıktan rahat rahat içebilir miyiz? plasyik rahatsız ediyor beni açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Bu termos içinde su dolu hali kaç gram geliyor ağır bir şey mi?
    Boş ağırlık 337 gram. 400 ml su koysanız yaklaşık 750 gram

28 şubat Stanley termos 0.47 litre 149 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Kasiyer taksit yapayım deyince şüphelendim. Hayır dedim. Bir eşime bir de kendime aldım. Birinci ödeme taksitsiz market kampanyasına sayıldı. İkncisini taksitli aldım. Onu sa bonusun şubat kampanyasına saydı. Ayrıca altı taksit yaptı. Basma düğmesi eşime sert geldi kullanamıyor. İkisi de bana kaldı. Bimden elektronik ürün için taksitli alışveriş yaparsak demek ki kredi kampanyalarında elektronik olarak geçiyormuş. Öğrenmiş olduk.

Alıntıları Göster
    Bende aynen 2 tane aldım 2side tek çekim ama taksitle çektirsemde birşey değişmiyormuş, elektronik kampanyasında 4 alışverişteyim bonusa dönüşmesi için 2 alışveriş şartı var toplamda 5 alışveriş olacaktı yine değişen birşey olmayacaktı. ve market alışverişi kampanyasında 1 adet eksiğim vardı, termosların 1 tanesi de markete sayıldı zaten.

Ama mesajınızı daha önce görüp, bu detayı bilseydim 2 sinide taksikle alıp elektronik kampanyası bonusuna saydırabilirdim. 4. market alışverişim boşta kalırdı onada yapardık ilave bir market alışverisi, mutfak alışverişi nasıl olsa hiç bitmeyen ihtiyaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 1 Mart 2020; 15:19:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Sahibinden ve letgo dolmuş yine. Al sat yapanlar yüzünden ihtiyacı olan alamıyor. Ellerinde kalır inşallah. Yamyam gibiler arkadaş, bir tane kalmamış..
    O al-satçıların kafası güzel zaten, onlardan alanların kafaları daha da bir güzel. Hepsi sözleşmiş gibi 220 - 250 arası fiyatlar yazmışlar kimsede zinhar 200 ün altına inmiyor. Taş atmadan 50 lira kar peşinde azınada razı değil. Söylüyorsun piyasada benzer modelinin kampanyasız satış fiyatı 210TL kargoda ücretsiz birde taksit yapıyorlar diye:
    urun.n11.com
    Stanley 1006443015 Twınlock Travel Mug 0,47 Yeşil - n11.com
    https://urun.n11.com/termos-bardak/stanley-1006443015-twinlock-travel-mug-047-yesil-P410434123

https://www.amazon.com.tr/Stanley-Klasik-Trigger-Action-Seyahat-Barda%C4%9F%C4%B1/dp/B07HXVS24V/

Yok o model farklı diyor sanki bana dünya kadar fark varmış gibi. SOnra ozaman buna bak diyorsun aynısının hemde yeni serisi 250TL diye:

Sonuçta efsane fiyatlı bir kampanya da değildi bunu görememişler almışlar toplu toplu hem almak isteyen alamadı hemde ellerinde kalıyor satamıyorlar. 1 Lt kampanyasından kalan termoslar hala dolu letgoda.. 5er 10ar aldılar. 180e aldıkları termosu 200 e kadar düştüler satmak için. Akıllanmadılar bunda da aynı haraket. Adam yok illa bir enayi bulup ayağına çağırıp 250 den satacak.

Yavaş yavaş alıştırıyor bence BİM bir daha ki sattığında direk piyasa fiyatından çakacak golü yine millet haşır huşur alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 2 Mart 2020; 11:24:52 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.