Şimdi Ara

[2799 TL] GIGABYTE 27' M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Ne diyor orada kitap, dijital içerik, bilgisayar sarf malzemesi. Yani kitabı aldın okuyup iade etmemen, ambalajını açıp lisans kodunu almaman, CD vs gibi tek kullanımlık ürünleri kullanmaman için istisna konulmuş.

    Monitör alıp açmadan nasıl beğenmeyeceğimi anlayacağım? Koklayarak mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 20 Ağustos 2021; 17:12:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hocam kafası kalın bu adamın,okuduğunu anlayacağını hiç sanmam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peki mesela diyelim biz kutuyu açtık, ambalajı açtık. sonra beğenmeyip iade ettik monitörü. e bu adamlar bu monitörünü yeniden satacak olsalar; o monitörün kutusu açılmış halini bantlasalar bile orijinal bandrolü falan yırtılmış olacak. bir daha başka bir müşteriye satılırken nasıl oluyor? sıfır ürün diye mi satıyor direkt? çünkü öyle satmazsa zarar edecek. ürün gerçekte sıfırdı. mesela size başkasının beğenmeyip iade ettiği ürün güzelce paketli halde gelse (ama bandrolü daha önce açılmış) itiraz etmez misiniz, bu kullanılmış diye?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

    Bu mesaj silindi.

    Allah akıl fikir versin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nty35 kullanıcısına yanıt

    Çok doğru söylüyorsun Bunlara laf anlatamazsın ülke bunun gibi insanlar yüzünden geri kalıyor senin dediğin olayda orjinal ambalajı yırtılacak 2.eli sıfır diye satan dükkanlar mağazalar da var onlara da hakkımız haram zıkkım olsun o kadar insanın ahını aldılar.Başıma çok kez geldi hepsinde de hakkımı aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 20 Ağustos 2021; 17:57:36 >
  • Kavga gürültü arasında 4 kişi almış, stok 8 görünüyor. Neyse ki faydalanan birileri çıkmış. Ben de konuyu açmadan önce almıştım 1 adet. Bakalım nasıl olacak gelen ürün.

  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle tavsiye edeceğim monitör o fiyata o monitörden başka monitör yok sunduğu özellikleri düşünürsek ölü piksel ışık sızmasında direk iade ve değişim hakkın vardır hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.

  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, ışık sızması çok problem değil de ölü piksel gelirse iade/değişim isteyebilirim. Kim ne derse desin yasal mevzuatlarda varsa ve amazon.com.tr bunu yapabiliyorsa neden iade etmeyeyim? Sorun çıkarırlarsa direkt THH'ye başvururum.

  • Uzun zamandır monitörleri takip ediyorum bu monitörün panelinde sorun çıkma ihtimali %90 (ölü piksel) bilginiz olsun. Hele İtopya satıyor 4 defa falan düşünün iade etmede büyük sıkıntı yaşarsınız. Normal piyasası 3400 TL olan bir ürünü baya baya düşürmüşler daha önce iade gelen ürünleri bile gönderebilirler bilginiz olsun almadan önce iyi düşünün sonra pişman olmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Ağustos 2021; 20:35:35 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Kutu açık gelirse direkt iade edeceğim bantları açmadan.   İtopya'nın sıkıntılı bir firma olduğunu biliyorum, ancak fiyat çok cazip geldi.

  • Bu ultraaslan denen kişiyi de ciddiye almayın kendisine dell monitör yollamış bedavaya o yüzden ölümüne savunmak zorunda. Ayrıca Türkçe de bilmiyor kanun paylaşmış, bilgisayar sarf malzemesi sanıyor monitörleri heralde. 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Ağustos 2021; 20:26:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackprague

    Uzun zamandır monitörleri takip ediyorum bu monitörün panelinde sorun çıkma ihtimali %90 (ölü piksel) bilginiz olsun. Hele İtopya satıyor 4 defa falan düşünün iade etmede büyük sıkıntı yaşarsınız. Normal piyasası 3400 TL olan bir ürünü baya baya düşürmüşler daha önce iade gelen ürünleri bile gönderebilirler bilginiz olsun almadan önce iyi düşünün sonra pişman olmayın.

    İkincisini sipariş ettim bugün.

    İlkini de İtopya'dan almıştım ve sorun yoktu. Gelince ikisini yanyana koyacağım. Eğer sorun yoksa sizin sorun çıkma olasılığınız epey düşer sanırım.


    Normal fiyatı 4,300 filandı ama defalarca 3,400 civarına düşüp çıktı. 3,100 ü görünce almıştım.

    Bu fiyat (2.800 TL) gerçekten inanılmaz.





  • çokrenkli kullanıcısına yanıt
    Şans işi, hayat sadece bu forumdan ibaret değil başka yerde başka insanlarla konuştum ve bu monitörün ölü piksel şikayeti çok oluyor. İnşallah 2. monitörünüz de sorunsuz gelir, benim sorun çıkma olasılığımın bir önemi yok. Alacaklar dikkat etsin diye yazdım, bu paralar az değil kimse mağdur olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Ağustos 2021; 20:43:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir adet sipariş ettim teşekkrüler

  • Arkadaşlar Arada bir oyun, video editleme ve günlük kullanım için uygun mudur ? Ekran kartı 3070ti ile beraber kullanmak için 2k bir monitör arıyorum, yorumlarda yazılar net değil denmiş tam olarak anlayamadığım için soruyorum ? teşekkürler


    Bu monitör ile kıyasladığımızda hangisini tercih ederdiniz ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 21 Ağustos 2021; 1:46:28 >




  • Bmw. kullanıcısına yanıt

    Hocam gigabyte ürünü görüntü olarak bir tık daha iyi gibi görünüyor. Ergonomi olarak ta msi. Tabi görüntü de çok ahım şahım bir fark olduğunu sanmıyorum sRGB oranı 131 e 140. Bende sizin gibi iki ürün arasında kaldım, amazonda 3043 TL düşünce msi aldım. Daha sonra gigabyte 2799 TL düşünce onu da aldım. Msi ilk açacağım kutu ölü piksel ips glow vs çıkarsa kutusuna koyup iade edeceğim sonra gigabyte deneyeceğim. Olurda msi da sorun çıkmazsa gigabyte iade edeceğim. İnceleme sitelerinde karşılaştırmalarini bulamadım genellikle msi qd modeli karşılaştırılmış. Sadece epeyde karşılaştırma imkanı bulabildim.


    https://www.epey.com/monitor/karsilastir/640548-642029/msi-optix-mag274qrf_gigabyte-m27q/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2021'deyiz. hala itopya gibi internet alışverişinde müşterisini mağdur eden sitelerden alışveriş yapanlar var mı ya? tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmaya neden bu kadar meraklısınız anlamıyorum. bu tarz, satış sonrası desteğin inanılmaz önemli olduğu ürünlerde "%10 fazla veririm amazondan alırım" demek en doğrusu olacaktır.


    indirime girdiğine aldanmayın arkadaşlar bir ay önce de 3099a "inmişti" fiyatı. uzun zaman öncesinde üretilmiş bu ürünleri stok eritmek için ayda bir indirime sokuyor itopya. melum monitör bgr. biraz bu işlerden anlayan kimseye önce bu parayı öde sonra yazılımlarla sorun çözmekle uğraş diye ikna edemezsin. bu sebeple satamıyorlar. bu sebeple indirime sokup duruyorlar. sürekli son 20 ürün falan yazmaları da busebepten.


    not: cleartype vs gibi yöntemlerle bile bgr piksel dizilimi sorunu çözülmeyen birçok uygulama var. bunlardan birisi de google chrome. yani bu forumu bile bulanık okuyacaksınız. herkes bundan muzdarip olmayabilir, ama bu sizin ürününüzün sorunsuz olduğunu değil, sizin sorunu idrak etmediğinizi gösterir. insanları yanlış yönlendirmeyin.


    velhasıl, eğer ben bir şey okuyup yazarken başka monitör kullanıyorum, bu monitörde sadece ama sadece oyun oynayacağım diyorsanız bu monitör iyi bir monitör. ama yine de satıcısı itopya olduğu için almanızı önermiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 21 Ağustos 2021; 10:53:46 >




  • 2 gün önce bu monitörden sipariş vermiştim QD modeli sanıp, sonrasında iptal ettim. İnternette okuduğunuz inceleme ve yorumlar genelde Quantum Dot modeli için yapılmış. Renk başarımının muazzam olduğu söyleniyor QD'nin. Ancak bu model hem daha ucuz, hem de daha düşük renk başarımına sahip. Üstelik MSI modellerinde kronik ölü piksel ve IPS glow sorunlarından bahsediliyor. Tabi ki her monitör için değişken bir konu, biraz şans meselesi.


    @lethele


    M27Q şu an amazon.com.tr'de yalnızca üçüncü parti satıcılardan alınabiliyor ve fiyat itopya'nın mevcut fiyatından %50 daha pahalı.  Ürün Amazon.com.tr tarafından satılmıyor. Seçim şansı olsa kesinlikle amazon tercih ederdim. Sırf itopya'dan almamak için %50 fazla ödeyip amazon'daki ne idüğü belirsiz mağazalardan mı alalım? Kaygınızı anlayabiliyorum ancak sizinkisi biraz fanatiklik olmuş.


    Satın alma sonrasında destek sağlamazlarsa THH'ye gidilir hak aranız, atla deve değil, bunu yapmazsak daha çok yüz bulur bu tür firmalar. İnternet çağındayız artık her şikayetin başvurusu internetten yapılıyor.


    BGR Konusuna gelirsek, monitörün üretim süreci bu şekilde, bu bir kusur değil, inceleme yapanlar bundan bahsediyor. Ben kullanamam gözüm yorulur diyen olursa almasın zaten. Kimseye zorla BGR monitör satmıyorlar   Ayrıca metin bulanıklığı konusu kişiden kişiye farklılık gösteren bir olgu, herkesin tiksineceği, seizure geçireceği bir durum değil, bazı insanlar buna daha duyarlı olabilir, bundan kaçınmanın da çok güzel bir yolu var: satın almamak  Umarım idrak edebilmişsinizdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whole Lotta Rosie -- 21 Ağustos 2021; 11:57:14 >




  • Yorumlarınız için teşekkürler, benim gibi günlük kullanım için monitör arayan birine m27q modeli uygun değil o yüzden MSI 27" OPTIX MAG274QRF modeline yöneldim 3000 tl'ye bu özelliklerde sanırım daha iyi bir monitör bulamam.


    Yıllar önce msi optix MPG27CQ Alıp ölü pikseller yüzünden iade etmiştim, umarım bu sefer sorunsuz bir monitör denk gelir.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.