Şimdi Ara

[2799 TL] GIGABYTE 27' M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünü gelen yok mu?

  • Bmw. kullanıcısına yanıt

    Aldığım msi monitör de bir adet ölü piksel çıktı. Onu iade edip gigabyte monitörü deniyecem. Monitör den yana hiç şansım olmadı, hep ölü pikselli monitörler denk geldi bana. Umarım gigabyte ta aynı sorun ile karşılaşmam. Birde ekranın tam ortalarına doğru, her seferinde bakıp canımı sıkmaktansa iade edecem.

    [2799 TL] GIGABYTE 27" M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör
    [2799 TL] GIGABYTE 27" M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WlcmToMyWrld kullanıcısına yanıt

    hocam geçmiş olsun. umarım sorun yaşamadan güzel bir ürüne kavuşursun. maalesef global bir sorun bu ölü piksel meselesi. lg, kendisinin verilerine göre en az bu sorundan iade alan firmaymış, açıkçası ben de 2 kez satın aldım lg monitör, ikisinde de tekte sıfır sorunlu ürün denk getirdim ama aynı gün alan arkadaşıma aynı üründe sorunlu cihaz denk gelmişti. sizind e dediğiniz gibi biraz da şans işi

  • lethele kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam tamamen şans. Bu amazondan aldığım 3. Msi monitör diğerleri 2-3 ölü pikselli çıktı, bu 1 tane ama ekranın ortasında olunca çok can sıkıcı oldu. Gigabyte indirime girince sipariş vermiştim zaten, msi da böyle bir sorun çıkacağı içime doğmuştu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WlcmToMyWrld kullanıcısına yanıt

    hocam durumdan bağımsız, bildiğim kadarıyla msi markasında bu ölü piksel şikayeti çok fazla. açıkçası aynı seride bu kadar üst üste denk gelmesini, ölü piksel sebebiyle iade edilen ürünü, test/onarıma sokmadan tekrar satmaları olarak düşünüyorum. konuyla ilgili çok araştırma yapmıştım. mesela samsung, lg falan kendi ürünlerinde bir kez sorunlu olarak işaretlenmiş ürünü dolaşımdan çıkarıp onarıma sokuyor. ama msi ve viewsonic 5, dell ise 6 ölü pikselden aşağı ise ayıplı mal olarak saymıyor. yani siz amazona iade ediyorsunuz paranızı alıyorsunuz ama ürün kusurlu olarak işaretlenmediğinden tekrar dolaşıma giriyor. firmaların bu politikaları cidden sinir bozucu. sırf bu yüzden ya yukarıda saydığım markalara gidiceksiniz ya da amazona. ben duble önlem olarak amazondan lg aldım kurtuldum.(lg 27gl83a-b) darısı başınıza. [2799 TL] GIGABYTE 27" M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör 





  • lethele kullanıcısına yanıt
    27gl83a-b modelinden memnun musunuz hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    hocam gerçekten ben de beklemiyordum ama inanılmaz memnunum. ürün gerçekten çok iyi. eleştireceğim iki nokta var ergonomik dertler onlar da. mesela yükseklik ayarlanabiliyor ama sağa sola swivel edemiyor. bir de girişler kısmında usb girişi bulunmuyor. yani 4 tane giriş olsun demiyorum, zaten 2 hdmi 1 dp giriş yetiyor ama usb girişi olsa kablo yönetimim çok daha iyi olurdu.


    son olarak hemen hemen her monitörde yaşanan, monitörün 3.5mm ses çıkışına kulaklıkla bağlanınca eğer o an çalan ses konuşma gibi gürültüsüz bir sesse kulaklıkta bir dip ses oluyor. yani dert edene büyük dert, özellikle filmde falan ama oyunda sorun olmuyor. zaten o çıkışı kullanmıyorum.


    cihazın kendisi gerçekten çok iyi. bu kadar iyi olunca böyle kıl kürek eksiklikler göze gelmiyor. bu ergonomik eksikleri gidermek için neredeyse aynı özelliklerdeki 27gl850-b almanız lazım. ama 2 usb girişi için %30 fazla ödemek istemediğimden hiç o topa girmedim.


    tabi belirtmem gerekir ki bu üründe de her ips panelli üründe de özellikle köşe bölgelerinde göze batmasa da siyahları rezil edecek bir ışık sızması var. ips, teknolojisi itibariyle size renkleri canlı, dinamik ve maksimum görüş açısında bozulmadan sunarken siyahları mahvediyor. va'da ise renkler özellike görme açısına bağlı olacak şekilde son derece kötü ama siyahlar müthiş oluyor. ips panel alacaksanız bu, göze almanız gereken bir takas. karar size kalmış.


    ayrıca genel olarak özelliklerine göre monitörleri inceleyebileceğiniz en iyi site rtings.com'u öneririm. bana çok faydası olmuştu umarım işinize yarar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 23 Ağustos 2021; 0:44:51 >




  • lethele kullanıcısına yanıt
    yazılardaki bozukluk iddası için ne diyorsunuz hocam? bgr etkisi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lethele kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun bilgilendirme için teşekkürler. Bahsettiğin siteden bir 10 tane monitör falan inceledim. Seçeneklerim 1-2ye inmiş durumda ancak hala bütçemi aşıyor malesef 3000-4000 bandında para harcamak istemiyorum monitöre ne yapacağım bilmiyorum :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar elimde şuanda Aoc 24g2u var memnunum fakat daha büyük bir monitöre geçmek istiyorum bfv rainbow six siege call of duty warzone tarzı oyunlar oynuyorum fakat daha büyük monitör almak istiyorum film vs için oyun da oynanacak fakat eskisi gibi fazla değil sizce bu monitör mü yoksa amazonda satılan Samsung odessey g5 32' mi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0963VB75M/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_dl_01Z6XVA1PG9SBN94D964

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
  • powerose P kullanıcısına yanıt

    Hocam bgr kısmıyla ilgili yorumumu sanırım farklı bir forumda belirtmiştim. Büyük sorun ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yazılımsal olarak sorunu çözmek mümkün. Ama tam olarak çözmek mümkün değil. Maalesef google chrome gibi çok sık kullanılan programlarda çözüm yok. Sadece ama sadece oyun için kullanmayacaksaniz bgr dizilimindeki m27qdaki net olmayan yazılar sizi rahatsız edecektir. Googlea bgr vs rgb yazarak sorunu inceleyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaba10 -- 23 Ağustos 2021; 18:35:58 >




  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Samsung g7 bakın, bu local dimming (bölgesel aydınlatma) her monitörde yok msi giga da yoktur, kontrast LG varyantlarına göre yüksek. Giga msi vb göre biraz düşük, paneli diğer markalara daha temiz hata çıkma oranı düşük + dell garantisi msi giga vb den önde gelir. HDR400 sertifikalı ve DP 1.4 üzerinden herşey açık kullanabiliyorsun. Msi qd giga DP 1.2a vb, uygun fiyata mini led monitör çıkana kadar güzel bir alternatif tr piyasası için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 23 Ağustos 2021; 19:16:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oda 4 küsür be hocam pahalı geliyor bir monitöre o kadar vermek.

  • 2799a buradan alıp sarı sitede 3500e satmaya çalışan biri var allah akıl fikir versin bir de pazarlık yok fiyat sondur yazıyor 😬

    Gigabyte M27Q Monitör 27 inç / 2K / 170 Hz / 0.5 Ms / HDR / IPS İlan No: 948766384https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-gigabyte-m27q-monitor-27-inc-2k-170-hz-0.5-ms-hdr-ips-948766384/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 24 Ağustos 2021; 17:51:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana gönderilen monitör hem kutu hasarlı, hem de daha önce açılmış. Müşteri hizmetilerini arayıp bilgi verdim, ürünü hemen geri gönderiyorum, iade veya değişim isteyeceğim. Eğer kampanyalı fiyattan almak isteyen varsa değişim isteyip gelen monitörü kendisine gönderebilirim. PM gönderebilirsiniz.


    [2799 TL] GIGABYTE 27" M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör
    [2799 TL] GIGABYTE 27" M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whole Lotta Rosie -- 25 Ağustos 2021; 15:14:53 >




  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    Konu ilk açıldığında daha önce iade gelen ürünleri yollayabileceklerini söylemiştim. Böyle kalitesiz insanların aklıyla oynamaya çalışan firmalar inşallah batar. Kimse alışveriş yapmasın şöyle yerlerden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Şu noktaya kadar kriz yaratacak bir durumla karşılaşmadım. Amazon gönderilerinde bile hasarlı ve iade ürünler olabiliyor. İade için ürünü gönderdiğimde olumsuz cevap gelirse film orada kopar. [2799 TL] GIGABYTE 27" M27Q 170Hz 0.5ms HDR IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör 

  • Benim siparişim dün geldi. Bugün kontrolleri yapabildim herhangi bir sorun bulamadım.

    Yukarıda ölü pikseli ve hasarlı kutuyu görünce biraz endişelenmiştim. Zaten fiyatı bile endişelendirmeyi gerektirecek kadar uygun idi.

    Neyse, herkese en az benimki kadar bol şans diliyorum.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.