başkan her fırsatta ben halledeceğim güvenin diyor da inşallah 'hallederiz kadir' gibi olmaz bu iş. bu saatten sonra yıldız oyuncu çok zor bence.hem kadrolar şekillendi takımlar bırakmak istemeyecek fiyatlar artacak. şaşırtır inşallah aysal bizi.
Hala transfer yok geçen seneler gibi... şaşırt bizi ünal başgaaannnnnn
Avrupadaki hangi büyük takımlar transferi bitirdi de takımlarını şekillendirdiler acaba. Daha aldığımız adamlar bile antrenmana çıkmadı yepyeni bir yönetim biraz kredisi olmalı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: KIDD
Avrupadaki hangi büyük takımlar transferi bitirdi de takımlarını şekillendirdiler acaba. Daha aldığımız adamlar bile antrenmana çıkmadı yepyeni bir yönetim biraz kredisi olmalı bence.
Daha kaleci transferi bile yapılmadı bir kamp dönemi'ne de tam kadro çıkalım ya...
quote:
transferler bugün yarın yapılsa bir sorun yok dostum farkettinmi gidişat 90+ transferlerine kalacağımızı gösteriyor sanki
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan
quote:
transferler bugün yarın yapılsa bir sorun yok dostum farkettinmi gidişat 90+ transferlerine kalacağımızı gösteriyor sanki
e iyi güzel de kolay işler değil bunlar adamlar uğraşıyor forlan reyes olayında gördüğümüz gibi ama bir de yönetim açısından bak olaya. Gidiyorsun adama - Hocam biz seni istiyoruz gel bizde oyna + İyi güzel şampiyonlar liginde oynuyo musunuz bu sene - cık + Uefa? - cık + e parayı basacaksınız o zaman herhalde - Ya klüp de borç batağında kem küm... + E ben senin kara kaşına kara gözüne mi geleyim be adam (derler adama)
Kolay işler değil herhalde tahin etebileceğimiz gibi ama herşeye rağmen ben tatmin olacağımız bi kadroyla sezona gireceğimize inanıyorum umut ediyorum. Ha bu şartlar altında zaten çok zor, olmayadabilir ama yine de biraz daha beklemek lazım çok sabırsızız.
4 tane yaptık. Geri kalanlarıda zaman içinde yaparız. Bakarsın iyi oyuncular karşımıza çıkar. Hemen alırsak ilerideki fırsatları kaçırmış oluruz. Yapılacak 3 transferi (Kaleci+Orta saha+Forvet) biraz beklemekte fayda var. Bütün takımlar kamplara girsin o zaman takımlarından gönderilecek bir sürü futbolcu çıkar. O zaman fiyatlarıda uygun olur.
Zaten ismi geçen Drogba ve Muntari gibi adamların alışma süreci diye birşey söz konusu olmaz. Onlar gelir takır takır oynarlar.
Tekrar söyleyeyim. Olağanüstü mali kongreden sonra transfer yapılır. Başkan o kongreden ekstra harcama ve bütçe revizyonu yetkisi alacak. Kongre yetki vermezse zaten transferler yalan olur. Bu kongrede basket takımının bütçesi ikiye katlanacak eğer yetki verilirse. Bence bu yüzden bekliyorlar transfer yapmak için.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
4 tane yaptık. Geri kalanlarıda zaman içinde yaparız. Bakarsın iyi oyuncular karşımıza çıkar. Hemen alırsak ilerideki fırsatları kaçırmış oluruz. Yapılacak 3 transferi (Kaleci+Orta saha+Forvet) biraz beklemekte fayda var. Bütün takımlar kamplara girsin o zaman takımlarından gönderilecek bir sürü futbolcu çıkar. O zaman fiyatlarıda uygun olur.
Zaten ismi geçen Drogba ve Muntari gibi adamların alışma süreci diye birşey söz konusu olmaz. Onlar gelir takır takır oynarlar.
Tekrar söyleyeyim. Olağanüstü mali kongreden sonra transfer yapılır. Başkan o kongreden ekstra harcama ve bütçe revizyonu yetkisi alacak. Kongre yetki vermezse zaten transferler yalan olur. Bu kongrede basket takımının bütçesi ikiye katlanacak eğer yetki verilirse. Bence bu yüzden bekliyorlar transfer yapmak için.
Kongre ne zaman ?
Bu hafta bir veya iki transfer açıklanacak. kaynak: içimdeki bi his
pires uçakta.
quote:
Orijinalden alıntı: Just be*
Bu hafta bir veya iki transfer açıklanacak. kaynak: içimdeki bi his
fenerliler olsa şimdi 6. his diye üşüşürlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: catres
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Kongre ne zaman ?
2 veya 7 temmuz gibi duymuştum.
en son ropörtajında başkan ağustos sonu demişti bugünde ali dürüst eylül demiş vaktimiz var yani acele işe şeytan karışır
Herseyin hayirlisi bu kadar uzattiklarina gore hala liste basinda ki isimlerle ugrasiyorlar yoksa simdiye biterdi transferler sonucta adama degerinden fazla para veriyor bizim takimlar ama doymus futbolcu icin paradan onemli seyler var bunlar da liste basindakiler Oluyor
Yeni yönetime en fazla sahip cikanlardan birisiyim ama hatali isler yapmaya basladilar
1 Gökhan zan gibi adamin kontratini 3 sene uzatmak. 2 Hala yollanacak oyuncularda karar vermemek 3 Basinda gecen isimlerin ihtiyaca göre degilde medyatik isim olmasina bakilmasi 4 Brezilya ve Afrika pazarinda hala etkili bir calismalari olmamalari ve oralarla iyi baglantilari olmamalari ekonemik durum malum yabanci sayisini buralardan alinacak 1 2 oyuncuyla artirmak ve ucuz sekilde oyuncuya yatirim yapmak. 5 Cok konusmalari bunun sonundada olumsuz gelismeler ile ortamin gerilmesi medyada.
önemli olan mutlaka kaleci, sag bek (yedek olabilir), ön libero, stoper transferi zaten dübnya kadar forvet aldilar ve madem yildiz alicaklar bunuda oyun kurabilecek bir adam olmasi gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
Yeni yönetime en fazla sahip cikanlardan birisiyim ama hatali isler yapmaya basladilar
1 Gökhan zan gibi adamin kontratini 3 sene uzatmak. 2 Hala yollanacak oyuncularda karar vermemek 3 Basinda gecen isimlerin ihtiyaca göre degilde medyatik isim olmasina bakilmasi 4 Brezilya ve Afrika pazarinda hala etkili bir calismalari olmamalari ve oralarla iyi baglantilari olmamalari ekonemik durum malum yabanci sayisini buralardan alinacak 1 2 oyuncuyla artirmak ve ucuz sekilde oyuncuya yatirim yapmak. 5 Cok konusmalari bunun sonundada olumsuz gelismeler ile ortamin gerilmesi medyada.
önemli olan mutlaka kaleci, sag bek (yedek olabilir), ön libero, stoper transferi zaten dübnya kadar forvet aldilar ve madem yildiz alicaklar bunuda oyun kurabilecek bir adam olmasi gerekiyor
+1905
Figo ve Maldini ile anlaşmışız.
ya arkadaşlar sıkmayın canınızı ağustosta zımba(!) gibi bir takım göreceğiz ya nasıl olsa ohooo
bu ali dürüst ün dedikleri çok acayip gerçekten , "forlan ve reyes için atletcio madried ile güzel bir antlaşma yaptık" diyor halen
İsterseler son dk alsınlar ama lig başlamadan almaları lazım yoksa zan sarp Ayhan gibi adamlar için ligtv falan Almam 2 senedir alacam diyorum takım fiss:(:(