Şimdi Ara

27/10/2014 PAZARTESİ ÖTV ARTIŞ BEKLENTİSİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 konu açıldı böyle, pazartesi vergiler artacak diye, konunun altında baktım millet iğreniyorum, milyonları çaldılar vb. gibi yorumlar yazmış, ÖTV gelmezse ne olacak ? İğrenecek mi o arkadaşlar yine ?

• ötv zammı gelmesede şuanda yüksek değil mi? senin kafa yapındaki insanlardan iğreniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ötv zammı gelmesede şuanda yüksek değil mi? senin kafa yapındaki insanlardan iğreniyorum

diyecek hiçbir şey bulamıyorum. cidden bulamadım size.
  • Daha fazla ne gelcek kardeşim.1.6 motorun lüks sınıfına girdiği ve kendine alırken bir tanede devlete almak çok önemli değil zaten.Bence şöyle olsun biz araba alırken bir tane alalım,3 tane daha alıp devlete verelim vergi olarak.
  • 2000ciler olarak 1600lulere aramıza hoş geldiniz diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu adamlara oy verdim napalim yani simdi bu sene otv ye zam yapmadilar diye alkis mi tutalim. evet igreniyorum verginin dibine vurduklari icin evet igreniyorum 1.80 krsluk benzini 5 tl ye sattiklari icin evet igreniyorum 5 tl lik sigarayi 8.5 tl ye sattirdiklari icin bi bitmediniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

2-3 konu açıldı böyle, pazartesi vergiler artacak diye, konunun altında baktım millet iğreniyorum, milyonları çaldılar vb. gibi yorumlar yazmış, ÖTV gelmezse ne olacak ? İğrenecek mi o arkadaşlar yine ?

arkadaşım zaten 1.6 araç için %70 vergi ödüyorsun satışlar %25 düşmüş şu durumda zaten iğreniyoruz. adamların daha da fazla zam yapmaması bizi düşündüklerinden değil, satışlar daha da düşer korkusundan. kimse almazsa nasıl vergi alacaksın.

ayrıca 1.6 dizeller en çok satan araçlar yeni yılla birlikte mutlaka bir güzellik düşünecekler.

ekmeğe %25 zam gelmiş daha yeni adamın yazdığı şeye bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Merhaba şeker yalayıcı
  • quote:

ötv zammı gelmesede şuanda yüksek değil mi? senin kafa yapındaki insanlardan iğreniyorum

Ben de sizin gibilerinden iğreniyorum.
    Ne güzel değil mi. Bizim gibi düşünmeyen, oy atmayanlardan iğrenip, yaşayıp gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Ne güzel değil mi. Bizim gibi düşünmeyen, oy atmayanlardan iğrenip, yaşayıp gidiyoruz.

ne sacmaliyosun sen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

ne sacmaliyosun sen

Anlayamadıysan tekrar oku.
    Bak son mesajında da halka hakaret etmişsin. Şunu, bunu yiyorlar saman beyinli oluyorlar diye.
    Efendi gibi fikrini ifade etmekten aciz sadece aşağılayarak, küfrederek ego tatmin eden sizin gibilere bu hakkı kim veriyor ?
    Halka cahil, koyun, saman kafalı, iğreniyorum diye hakaret eden sizin gibilere bu kafayla nereye varacaksınız diyorum. İnanın siz böyle hakaret ettikçe başkaları da aynılarını hatta daha ağır sıfatları size layık görüyor. Siz hangi çeşit besinlerle besleniyorsunuz ki saman kafalı dediklerinizden daha üstün bir yere kendinizi koyuyorsunuz ? Kendi kendinizi aydın, zeki atayıp başkalarını saman kafalı cahil diye yaftalamak neyin kafasıdır ? Bu kafayla hep o hakaret ettiğiniz kişiler tarafından yönetilmeye devam edeceksiniz çünkü onların bilinci ve eğitiminin kırıntısı sizde yok. En acısı da farkında değilsiniz.
    Şimdi anladın mı ?

• Adam hakaret ediyor, klavye delikanlılığı yapıyor ben karşılığında diyecek söz bulamıyorum ama mesajı eksilenen benim. Azıcık toplum içinde yaşamayı öğrenin, azıcık ya. Kendi içinizde birbirinizi övmelerden kendi kendinizi tatmin etmekten vazgeçin etrafınıza bakın bi, ne yapabilirim deyin. Terk etmek çözüm ise eğer kimse size dur demez, kaçan bi millet değiliz Allah'a çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Adam hakaret ediyor, klavye delikanlılığı yapıyor ben karşılığında diyecek söz bulamıyorum ama mesajı eksilenen benim. Azıcık toplum içinde yaşamayı öğrenin, azıcık ya. Kendi içinizde birbirinizi övmelerden kendi kendinizi tatmin etmekten vazgeçin etrafınıza bakın bi, ne yapabilirim deyin. Terk etmek çözüm ise eğer kimse size dur demez, kaçan bi millet değiliz Allah'a çok şükür.

yine mi mağdursunuz? pardon hep mağdursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 26 Ekim 2014; 14:55:19 >
  • Zaten zamı koyan koymuş, daha neyden iğrenicez ?
  • Bu. Millete. Mustahaktir. Ancak boyle forumlar da yazin zam yapildi, lanet olsun diyorsunuz.zaten Cumhurbaskani,Basbakan da bu forumlarda gezip yorumlara bakiyorlar. Sehit veririz facebooklar da paylasirsiniz. Sehit verdik kiniyoruz diye, 4-5 salak arkadasinizda gelir begenme butonuna basar. Sonra iki dakika sonra girer kac kisi begendi diye bakarsiniz. Anliycaginiz bu. Millet odun. Diyeceksiniz sen akillimisin ben hepinizden salagim

• Bizim millet kadar kolay idare edilen başka bir millet yoktur heralde. İstediğin yasayı çıkar, istediğin zammı koy, istediğin adamı istediğin koltuğa oturt,istediğini hapse at,istediğini darbeci yap,istediğini hapisten çıkar. Bu ülkede iktidar olmak bir harika dostum.
  • Lan ayakta beceriyorlar bizi. Ben 2100 TL maaş aldığım dönem 900 TL vergi alıyordu devlet benden. Bitti mi, hayır! Ben araba alıyorum, bir araba parası da devlete bağışlıyorum. Ekmek alıyorum, Allah için EKMEK lan, %8 domalıyorum. Fırıncının kesmeyip iç ettiği vergiyi de bana bindiriyorlar.

Arabaya yakıt alıyorum, Yunanistan'a 1.60'a verilen benzini 5 liraya alıyorum. Verginin vergisini ödüyorum. Gidip tost makinesi alacağım, %18 vergi ödüyorum! Ordan adam pırlanta alıyor, vergi %0! Benim kazandığım paranın yarıdan çoğu devlete gidiyor! Devlet ne yapıyor? Vergi kaçıran esnafın yakasına yapışabiliyor mu? Maçası yiyor mu? Ulan adamın kredi kartları her ay 10.000 lira geliyor, beyana bakıyorsun ayda 1.000 lira kazanmamış vah vah!

Biz koyunuz. Dinle imanla uyutulup %92'si Kur'an-ı Kerim'in Türkçesini hiç okumamış odunlar topluluğuyuz! Biz dürüst değiliz, biz üçkağıtçıyız! Vergi kaçırıp adaletsizlikten yakınırız! Nerde hile hurda var, onu buluruz! Bu yüzden din iman sömürücüsü, ayakkabı kutusu sevdalılarını mal gibi tepemizde taşırız! Bu yüzden adının içinde Adalet kelimesi olan partinin eski Genel Başkanı mahkeme kararına "sıkıysa engelleyin" der ve alık alık bakarız! Bu yüzden Hindistan Mars'a uzay aracı gönderirken beş katı bütçeye aksaray yapılır da ağzımızı açmayız! Bu yüzden tek bir WhatsApp bizim THY'nin üç dört katı para eder, biz Kobe'yi oynatırız! Bu yüzden Amasya İl Milli Eğitim Müdürü, başka amaç için toplanan bağışlarla 78.000 TL'ye Superb alır, biz bakarız! La biz çok mu sağlamız, çok mu dürüstüz, çok mu okuyoruz? Bu sene kaç kitap okudunuz Allah aşkına? İnsanlığa ne kattınız, kattık? Beynimiz araplarınkinden farklı çalışsın diye Atatürk bu kadar uğraştı. Ama elalem piyasaların anasını bellerken biz hala skimsonik konularla birbirimizi yiyoruz! Bu halka ne denir? Evet ben de tiksiniyorum halkın bu hallerinden! En son Beşiktaş maçında açtım TV'yi, takip ettiğim bir tane ulusal dizi yok. Millet dizilerle acunla yatıp kalkıyor.. Ne yapayım bu halkı ben!

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Simdi malum partiye millet buyume rekoru kirdi , enflasyon dustu , gsmh artti ihracat artti , kendi silahimizi urettik
    Duble yol yaptilar, refah duzeyi artti, diye oy veriyor ha birde adamin durusu falan.. bir se soyle mantik var vergi aliyorlar ama biz onceden bunlara ulasamiyoduk simdi ulasiyoruz, hastaneler vs..fakat sunu goz onune almiyorlar .
    A-) Halk bunlarin hepsini bos parayla yapiyor bir yerde patlicak haberleri yok
    1_tum yargiyla oynadilar
    2-ozgurlukler halkin %50sine geldi 50 sinden gidiyor
    3-)zaten yaptiklari bir sey yok aslinda o kadar vergiyle ben de bunlari yaparim cok zor degil akp geleli tum vergiler kac katina cikardi
    4-) suriyede dokulen kanin sebebi bunlar(detaya girersem uzun)
    6-) liberal ekonomiyi ihaleden para goturmek icin benimsediler
    7-) egitimin anasi..

Cozum surecinin ne oldugu belli degil aynisini turgut ozal da yapmisti da onu saymiyorum ona tarafsizim su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 26 Ekim 2014; 15:56:54 >

• Zam gelmezse adamları severim kesin ben, fikrim değişebilir. 3 kuruşla kandırılacak insanlarız çünkü biz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.