Şimdi Ara

2600 XT ve P4 3.0 HD video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selam başlık yanlış olabilir ama bir şey sormak istiyorum ekran kartım hd2600 ve işlemcim de p4 3.0 630 olandan 720p videoları oynatmada sorun olmuyo ancak 1080p vidyolarda ciddi şekilde sorun yaşıyorum sanki P2 işlemci gibi takıla takıla oynatıyo vidyoyu oynatırken BS Player kullanıyorum acaba yanlış yaptığım birşey mi var ekran kartı kendi kendine mi çözüyor vidyoyu yoksa catalyst fln mı açmam gerek yardımcı olursanız sevinirim



  • pm attım
  • quote:

    İşlemci : P4 3.0 630 HT 2mb

    Anakart : Intel 945 PLRNL 800 Mhz

    Ram : 2x1 GB DDR2 533 Twinmos


    Ram yeterli görünüyor. İşlemci HD videolar için yetersiz. Anakartta bulunan dahili ses yongası da performansı dikkate değer ölçüde düşürür. Creative audigy ses kartı (x-fi extreme de olabilir) ve çift çekirdek işlemci almalısınız. Bence core2 duo ya geçmenin vakti gelmiş sizin için. Oldukça uygun fiyata anakart ve işlemci bulabilirsiniz. İkinci el de düşünebilirsiniz belki. Daha hesaplı olabilir.

    Feel 460 watt psu yu da değiştirmeniz lazım. Ek masraf gibi görünüyor ama çok dandik bir psu nuz var. Gerçek gücü 460 watt değil ve gerekli amperi vereceğini sanmıyorum, feel 2 - 550 watt versiyonunu kullanmış biri olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 30 Mayıs 2008; 17:24:20 >




  • teşekkürler tavsiyeler için işlemci almayı düşünüyorum ama öğrenciyiz işte babamıza bakıyoruz o konuda, psu yu da değiştirmiştim orda sadece kasa modeli yazıyo 400w thermaltake psu var acayip de sessiz gerçekten fark etti.
  • masraf etmeden önce km player prograramını yükle.ayrıyetten quicktime yükle birde öyle dene .bence sistemin yeterli.sonucuda yazarsan sevinirim.çünkü aynı sorun bendede vardı.bu iki programla ben seyredebiliyorum.
  • Arkadaşım senin sisteminden daha zayıf laptop larda 720 p izleyenler gördüm öncelikle işlemciden de önemli kullandığın kodec ve player bence sistemin cok rahat oynatır hd leri şimdi siteminde nekadar codek carsa kaldır (en temizi format biliyorsan yarım saatte temiz bi kurulum yap) ardından codec pakati olarak en stabil çalışan k lite güncel full sürümünü kur kurarken hiçbir şeyi kurcalama next next de kursun ardından player olarak kesinlikle gom player i kullan gerisi yalan ücretsiz reklamsız cracksiz süper bir player sadece dene gom player kurduktan sonra çalıştırmadan önce tr arayüzünü yükle sonra çalıştır karşına gomwizard gelcek (eğer gelmesse başlat/tüm programlar/gomplayer dan ulaşabilirsin) sihirbazın 2. yada 3. next inde dahili codecleri kullan diye bir secenek var hem ses hem görüntü burdaki kutuları boş bırak en öenmlisi bu böylece videoyu çözmek için k lite codeclerini kullanacak kontrol için ac hd filmini sağ tıkla en altta oynatılan dosya bilgisi bölümünde görebilirsin hangi codeclerle çözdüğünü.

    http://www.gomplayer.org/



    http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm 390 full olanı cek ve kur.....




  • izlediğin (daha doğrusu izlemeye çalıştığın) videoların uzantısı ne? MKV ise ekran kartı destekte bulunmaz diye biliyorum da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.