Şimdi Ara

26 yaşındayım gelecek kaygısı yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 de liseden ticaret sekreterliği bölümünden mezun oldum.
    Aynı yıl yüksekokul işletme yönetimi bölümüne girdim 2014 de mezun oldum.
    Açıköğretim fakültesi işletme bölümünden de 4 yıla tamamladım 2017 de bitti.

Askerlik işlemlerine başladım orada da kilo fazlam çıktı, bir yıl erteleme aldım.

Bu süre de seyyar satıcılık yaptım, yapıyorum ve 40 kilo verip eylül ayında elverişli raporu aldım.
    Tesadüf olarak çıkan bedelli askerlik yasasına da başvurdum bir ay sonra gidiyorum.

Martın 10 u gibi terhis oluyorum.

Toplam 1 yıl, 8 ayı lise stajı firma da olmak üzere digerleri smmm burosunda stajım var. B ehliytim var.

Ailem de toki den izmir e uzak bir ilçe de ev aldı, asker dönüşü ne yapicam bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman kaybetmeden SMMM sınavına hazirlan belgenin al. Önce smmm veya YMM yanında çalışıp kendini 2 alanda geliştir ya muhasebe devam edersin yada denetçi olursun..

Yada bilişim uzmanı gibi bir yerde gözün varsa server sanallaştırma vs.gibi konularda kendini geliştir.. bir firmada çalışırsin.. daha sonradan cambaz olursan bu konuda danışmanlıklar verebilirsin..

Benim etrafımdan gördüklerim bu kadar..artık memur olurum masa başında pineklerim ay başı geldimi maaşımı alırım durumu kalmadı ülkede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 15 Ocak 2019; 23:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Zaman kaybetmeden SMMM sınavına hazirlan belgenin al. Önce smmm veya YMM yanında çalışıp kendini 2 alanda geliştir ya muhasebe devam edersin yada denetçi olursun..

Yada bilişim uzmanı gibi bir yerde gözün varsa server sanallaştırma vs.gibi konularda kendini geliştir.. bir firmada çalışırsin.. daha sonradan cambaz olursan bu konuda danışmanlıklar verebilirsin..

Benim etrafımdan gördüklerim bu kadar..artık memur olurum masa başında pineklerim ay başı geldimi maaşımı alırım durumu kalmadı ülkede..

Yazılım öğrenmenin faydası oluyor diyebilir miyiz hobi niyetine phyton c+ java gibi şeyler öğrensek bize artıları ne olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Zaman kaybetmeden SMMM sınavına hazirlan belgenin al. Önce smmm veya YMM yanında çalışıp kendini 2 alanda geliştir ya muhasebe devam edersin yada denetçi olursun..

Yazılım öğrenmenin faydası oluyor diyebilir miyiz hobi niyetine phyton c+ java gibi şeyler öğrensek bize artıları ne olur

Alıntıları Göster
    Sadece Java'ya odaklanman yeterli. Java suanda cok gecerli ve sIkca aranan bir ozellik. Hatta eger Ingilizcen varsa ya da iyi duzeyde ogrenebilirsen yurtdisina bile gitmek sansin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: terimer

Sadece Java'ya odaklanman yeterli. Java suanda cok gecerli ve sIkca aranan bir ozellik. Hatta eger Ingilizcen varsa ya da iyi duzeyde ogrenebilirsen yurtdisina bile gitmek sansin olur.

Ben yabancıyım,Avrupada yaşıyordum normalde şu sıralar Türkiyede yaşıyorum.Türkçe,Hırvatça,İngilizce ve Rusça biliyorum diğer çoğu dile de yatkınım.Udemyden java öğrensem o zaman bir şeyler yapabilirim ek iş olarak sizce?

• quote:

quote:

Ben yabancıyım,Avrupada yaşıyordum normalde şu sıralar Türkiyede yaşıyorum.Türkçe,Hırvatça,İngilizce ve Rusça biliyorum diğer çoğu dile de yatkınım.Udemyden java öğrensem o zaman bir şeyler yapabilirim ek iş olarak sizce?

Alıntıları Göster
    Ek is olarak degil normal meslek ve kariyer olarak da yapabilirsiniz. Bildiginiz diller gercekten muthis. AB icerisinde cok rahat is bulusunuz eger Java ogrenip Turkiye'de biraz da deneyim kazanirsaniz.

• quote:

Ek is olarak degil normal meslek ve kariyer olarak da yapabilirsiniz. Bildiginiz diller gercekten muthis. AB icerisinde cok rahat is bulusunuz eger Java ogrenip Turkiye'de biraz da deneyim kazanirsaniz.

Çok teşekkür ederim meslegim farklı evliyim ama bu tarz işleri de öğrenmek istiyorum
    Udemy den başlarım java kursunu bitirince umarım bir şeyler başarabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Çok teşekkür ederim meslegim farklı evliyim ama bu tarz işleri de öğrenmek istiyorum
    Udemy den başlarım java kursunu bitirince umarım bir şeyler başarabilirim

Alıntıları Göster
    Rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.