Şimdi Ara

26 yaşındayım 18 yaşında görünüyorum. Bi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    26 yaşındayım bildim bileli 18 yaşında görünüyorum hep. Tanımayanda öyle diyor zaten.
    Herneyse bu durum benim sosyal hayatıma çok yansıyor. iş hayatımda bi nebze öyle.
    İştahım neredeyse yok denecek kadar. Ekmek ve türevleri(unlu mamul) tüketimimi neredeyse yok. Ancak aldığım toplam kalori miktarı günlük ortalama gayet normal. Herneyse kilo alamıyorum ancak. Sigara kullanıyorum. Bırakın demeyin bırakamam. Spora da gitmek istemiyorum. Çelimsiz bişeyim malum :)
    Boyum 175 kilo 55kg
    Düşünün artık. Eski kız arkadaşım iskelet diyordu bana :\ :D
    O derece. Bir süredir ek besin kaynaklarını araştırıyorum. Evde de bir şekilde spor yapmam gerektiği kanısındayım.

Sizden isteğim şu. Ek besin olarak önerebileceğiniz ne var ? Birde Evde nasıl bir spor yapabilirim. Dumble falan almam gerekliyse kaç kg olucak. Kendimi biraz toparlasam en azından 60kg olsam. Spor salonuna gidicem zaten.
    Şimdiden Teşekkürler. Acil yardımınızı bekliyorum.

• Hocam iştah açıcı kullanabilirsin aile hekimine bir danış derim.
    Onun dışında protein tozuyla kilo aliyim diyosan hardline gainerlar var 5 kiloluk
    onu kullanabilirsin.Boyumuz aynı bende bi zamanlar aynı kilodaydım nlıyorum seni...
  • senden birqz daha uzunum 72 kiloyum ya 55 nedir yasiyonmu abi sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steroid kullan.yattığın yerden ooh.hatta büyüme hormonu kullan
  • Aldığın kalori normal olsa çubuk gibi olmazdın, kendini kandırma. Ne yiyorsun bilmiyorum fakat hesaplamadığına eminim. Farketmez 6 öğün yesen de 7 öğün yiyeceksin yoksa bir şey değişmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmişsin sigara bırakın demeyin bırakamam, spora da gitmek istemiyorum demişsin. Yahu sen ne yapmak istiyorsun bir onu söyle bize? Sigarayı neden bırakamıyorsun? Neden spor yapmak istemiyorsun?
    Aldığın kalori normal değildir. Kimisinin metabolik aktivitesi yüksek olur, bu yüzden kilo alamaz ama senin kilon gerçekten çok az. Kilo almak istiyorsan hayatını düzene koyman gerekiyor. Kaloriyi de bir çırpıda değil de gün içinde yayarak alırsan vücudun için daha iyi olacaktır. Spor yapmazsan kiloyu yağ olarak alırsın. Sana tavsiyem, istemesen bile sigarayı bırak, spor yap, iyi beslen, vücudunu dinle.
  • Aldığım kalori miktarını diyetisyen hesapladı. Normal olduğunu söyledi. Bazı kan testleri verdim hastanede. troit bezi biraz fazla salgılıyormuş. ilaç verildi ama bir faydasını göremedim. Çok fazla vaktim yok. Aslında bu halimle spor salonuna da gitmek istemiyorum bir yandan. Evde yapabileceğim kadarıyla yapıcam şimdilik sporu. Sigarayı bırakamıyorum çok denedim malesef. Olmuyor. Evlenince bırakıcaz artık :D
    İşim Bilgisayar Programcılığı. Bütün gün koltukdayım. Millet oturmaktan kilo alır bende oda yok. Pek bir düzenim yok anlıcanız. Bu nedenle besin takviyesi ve şimdilik evde yapabileceğim spor aktivitesi istiyorum sizden.
    İlginiz için teşekkür ederim.
  • Spora girmek için herkes kendine zaman yaratıyor bu bi bahane değil bende öğrenciyim lys ye hazırlanıyorum ama gerek beslenme zamanım gerekse spor saatlerim bellidir herşeyi bi süre sonra düzene soktum . Sende çıkıp zamanım yok dersen bu iş olmaz. Gainer dır wheydir aminoasittir bunlar sana gelmez. Bu arada bende 17 yaşındayım ama 23-24 gösterdiğimi söylüyo çoğu kişi bunun pek bi önemi yok sosyal hayatta

• Önce kafanda ne kadar istediğini belirlemelisin.Sadece istiyormusun yoksa gerçekten istiyormusun? Gerçekten istiyorsan kademeli olarak eğünlerini attırıcaksın.Gerekirse 6öğün yetmezse 7-8 öğünlerden bahsediyorum.8 saat uyku vs.Kolay olmayacak kafanda tartman lazım,kız gibi 55kg kalmakmı yoksa yağsız 80kg olmak mı?
  • Haklısınız arkadaşlar. Ne deseniz doğru. Ancak biraz bi gelişme görsem bu şekilde isteğimde arzumda yerine gelicek tam olarak. Çünkü ben bildim bileli böyle bu.18 yaşındaykende 18 yaşındaydım 26 oldu hala 18.
    Canımı sıkıyor. İnanın Sosyal hayatla çok alakası var kendi yaşıtlarımla yeni ortamlar kurmak bi hayli zor. Öncelikle bana önerebileceğiniz birşey varmı? Şimdilik 5 kilo alsam zaten gidicem spor salonuna verilen öğün programına da uyucam.
  • Hardline Pro gainer alsam yardımı olur mu
  • Birader aldığın kalori miktarı normalken kilo alamazsın zaten.Kilo almak istiyorsan normalin bi 500 kalori üstüne çık bak nasıl düzenli kilo alıyorsun.
    Edit:Sana önerim eğer bu işe çok önem veriyorsan her yediğin şeyin çetelesini tut gün sonu kaç kalori almışsın hesapla.Eğer her şeyi hesabına uygun yaparsan kilo almaman imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestane Korkusu -- 9 Mayıs 2015; 14:30:22 >
  • pcmemo P kullanıcısına yanıt
    birisi 6 öğün yiyosan 7 yiceksn dems tam sacmalık kardesm eger kilo almak istiyosan öğün sayın az olucak ama öğünde yedigin sey fazla olucak ve hızlı hızlı yiceksn bu sekilde alabirsn en iyi
  • Spora gitmeden kullanacagin gainer yagdan baska bisey vermez sana..Ben deli gibi basarken dahi gainer yuzunden yaglandim var gerisini sen dusun..Sigarayi birak,acayip istah kapatiyor tecrubeyle sabittir..Spor yapmaya baslamadan saglikli kilo alamazsin..

• Zaten işin ilginç kısmı şu. Bebekliğim bir hayli tombulmuş benim. Ben bildim bileli zayıfım. Hani desek ki. Küçükken şişman olsak sonra zayıflasak tamam dicemde. Oda değil. Bebekliğim tombulmuş. Ne zaman yürümeye başlamışım kilo vermeye başlamışım. Öyle der annem.
    Bir kaç kan testi yaptırdım. Trioit bezlerinde küçükte olsa bir sorun olduğunu. biraz fazla çalıştığı söylendi. Ayrıca anemi var. Taşıyıcı gibi birşey galiba. Gata da test sonucu doktorun çok önemli olmadığı bir kaç vitamin ilaçları alabilirsin demişti.
    Bunların etkileri varmıdır bilmiyorum açıkası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.