Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Bruce'un taksim olayları hakkında söyleyeceklerini çok merak ediyorum.
  • Arkadaşlar biletler daha bitmez umarım . Olaylar yüzünden ailem gitmemi istemiyor . %80 gideceğim ama bileti almam 1-2 hafta daha sürebilir . O zamana kadar saha içi biletler tükenmez inşallah.
  • Sadece Yeni Açık yıkılmıyor mu arkadaşlar ? Zaten o bölgeye de sahne kurulacak. Yeterki iptal olmasın, stad yönünden sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. 1 ay kaldı .
  • konser biletleri iyi satarsa iptal edeceklerini sanmıyorum. biletix'de tanıdık falan olsa soracağım ne kadar satıldı,ne kadar kaldı diye satılan bilet sayısı belirler bence bu konserin durumunu
  • Konserin basın sorumlularından biri ile görüştüm. Aynı zamanda Headbang dergisinde de yazıyor, biliyorsunuzdur. Doğu Yücel.

Hiç bir şekilde iptal planının olmayacağını, son kazmayı Maiden'ın vuracağı konusunda kesin ve net konuştu. İçinizi ferah tutun.

Bunun dışında, önceki Maiden konserindeki kafile yeniden toplanıyor mu? Çıktığı gün biletimi almıştım sahne önünden ama tam diyalog kuramadım kimseyle burdan.
  • Henüz alamadım ben bileti. Keza AC DC de alamadı.
  • Ne kadar bilet satıldığını öğrenme şansımız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Konserin basın sorumlularından biri ile görüştüm. Aynı zamanda Headbang dergisinde de yazıyor, biliyorsunuzdur. Doğu Yücel.

Hiç bir şekilde iptal planının olmayacağını, son kazmayı Maiden'ın vuracağı konusunda kesin ve net konuştu. İçinizi ferah tutun.

Bunun dışında, önceki Maiden konserindeki kafile yeniden toplanıyor mu? Çıktığı gün biletimi almıştım sahne önünden ama tam diyalog kuramadım kimseyle burdan.

oh be içimi ferahlattın hocam
    sahne önünde olacaklardan biriyim bende
  • saha içi tek gidenlerle buluşabiliriz. ben 1 de kapıda olurum önlere yardırmak için
  • Abiler sokakta mı yatcam kalacak bir yeriniz var mı nolur
  • Sakaryadan 5 kişi G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z
  • of ulan of gidemicem galiba.
  • Steve Harris kullanıcısına yanıt
    faruk sen nasıl buldun o kadar adamı ya ben denizliden tek gidiyorum galiba
  • Elimdeki sahne onu bileti elden 300 liraya veriyorum izmirden almak isteyen ulassin gidemicek gibiyim simdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!
  • 3 hafta kaldı konsere. bu arada anthrax'ın ac/dc coverı olan tnt'de güzelmiş

http://www.youtube.com/watch?v=Csx2KbWIR4o
  • İzmir'den gideceğiz biz de iptal olsa da olmasa da işime geliyor. Ama tabii ki maiden'ı ve Anthrax'ı aynı günde görmek isterim. Haydi bakalım 1-2 haftaya kesinleşir olaylar yüksek ihtimal.
  • Bileti aldım arkadaşlar sonunda. Teslimat şekli olarak Etkinlik Gişesi veya Perakende Satış Noktalarını seçtim . Arkadaşımın ismini de verdim o benım yerıme alacak bileti İstanbul da . Bu seçenekle bilet alan var mı başka ?
  • Saha içi 140tl değil mi beyler?
    edit: 18 yaş sınırı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 3 Temmuz 2013; 15:32:15 >
  • evet 140 tl
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.