Şimdi Ara

2573₺ - Lenovo IdeaCentre 3 22ADA05 - All in One - W10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
4.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü stok yok diyerek iptal ettiler ancak su an ürün tekrar aktif.

• Sipariş verenlerden birisi de bendim, 2 adet siparişim bugün öğle saatlerinde iptal edilmiş sebebi ise tedarik edilememesi yazıyordu, Hepsiburada ile WhatsApp üzerinden görüştüm, bu ürünü yasal olarak tedarik etmek zorunda olduklarını dile getirdim. Destek kaydı oluşturdular akşam dönüş sağlandı. Yapılan dönüşte kategori sorumlusunun dile getirdiği şu; sipariş satıcı olan Vestel tarafından iptal edilmiş, sebebi nedir diye sorduğumda fiyat hatası olduğunu, hepsiburada.com'un satıcıya gerekli yaptırımları uygulayacağını belirtti. Yasal olarak tedarik zorunluluğunu tekrarladığımda ise haklısınız satıcı firma hakkında şikayetçi olabilirsiniz dediler. Üstüne 20 liralık kupon tanımladılar. Şuan ürün 3.999₺ den satışta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca Vestel’in yaptığına bak 3-5 tane ürünün arkasında duramıyor, ürün zaten MediaMarkt’ta 3.300 liraydı, MediaMarkt’ın biraz pahalı olduğunu varsayarsak aradaki fark 400 lira. Bu mu fiyat hatası. Yakışmadı Vestel.

• melih06 M kullanıcısına yanıt

Yalnız 3 5 değil baya bir satılmış kategoride açık ara en çok satılan ürün olmuş. Sanırım geç fark ettiler. Bir de toplu alımlar olduysa telafisi zor olur. Ben de hala bekliyorum iptal edilmesini.

• Benimki daha iptal edilmedi ama inşallah olmaz

• Başka satıcıya aktarılmış olan siparişim 10 dakika önce kargoya verildi, yarına kadar kargo iptal edilmezse gönderecekler gibi görünüyor. Bu arada sipariş verdiğim günün sabahı vestel e-fatura kesip göndermişti.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • furi kullanıcısına yanıt
    Benimki de kalem center diye bir satıcıya yönlendirilmiş fakat bu satıcıda fiyat 3700. Üzerini karttan çekmemişler fakat gönderileceğini düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim siparişi de kargoya vermiş Evonline. Bu kadar kolay olması tedirgin ediyor. Satıcı HB olmadığı ve de zaten yönlendirilen firma kargoya verdiği için kargodan geri çağırma ihtimali çok düşük. Umarım gelen ürün eksiksiz ve tam olarak ilandaki ürün olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de kalem center satıcısına yönlendirilmiş ama bu satıcıda şu an ürün yok. Sanırım iptale doğru gidiyor sipariş.

• gunner92fb kullanıcısına yanıt

Üzerini karttan çekme gibi bir durum olamaz hocam :) . Aradaki fiyat farkını hb ilgili satıcıdan tahsil ediyor. Alıcıyı zarara sokabilecek hiç bir şey yapamazlar. 1-2 güne netleşecektir. Bazı siparişlerin kargoya çıkması diğerlerinin iptal edilmesi iyi olmadı sadece. Bakalım ürünler gelsin. Diğer arkadaşlarda isterlerse haklarını ararlar

• furi kullanıcısına yanıt
    İptal edecekler hocam büyük ihtimal. Belki ilk alan birkaç kişiye gönderirler

• quote:

Orijinalden alıntı: furi

Başka satıcıya aktarılmış olan siparişim 10 dakika önce kargoya verildi, yarına kadar kargo iptal edilmezse gönderecekler gibi görünüyor. Bu arada sipariş verdiğim günün sabahı vestel e-fatura kesip göndermişti.

Kargonuz geldi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayaz77 kullanıcısına yanıt

Şubeye gelip dağıtıma çıkmadı, tahminen yarın elimde olur. Gece tekrar yazarım  

• Neye göre gönderip neye göre iptal ettikleri belli değil. Sahibinden satışa çıkmış bile.

• Bende beklemedeyim daha

• Benimki de hala sipariş aşamasında bekliyor. İptal etmemizi bekliyorlar heralde ama etmicem. İptal olursa tüketici mahkemesine de başvuracağım bu sefer. Çocuk oyuncağına çevirdiler bu yanlış fiyat olayını

• Az önce siparişimin yönlendirildiği satıcıyı aradım. Elinde 1 tane ürün olduğunu ama siparişin çok yüklü olduğunu ve karşılayamayacağını söyledi. Yani anlayacağınız sipariş oradan oraya dolaşacak. Bizim iptal etmemizi bekliyorlar işin açıkçası.

• Benimki de kargoya verilmiş, çok şaşırdım gerçekten

• Ürünü öğle saatlerinde teslim aldım hiçbir kusuru yok, gelen faturada aktarılan satıcı fatura kesmiş, 3700 küsür üzerinden, gece geç olduğu için çok deneyimleyemedim ancak iyi görünüyor. Şu anda da bu mesajı Lenovo üzerinden atıyorum  

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.