Şimdi Ara

256 MB RAM VE WİNDOWS 7 ULTİMATE??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende orjinal windows 7 ultimate cdsi var laptobumun özellikleri:ıntel pentium işlemci processor 1400 Mhz 250 Mhz 256 Mb ram kaldırırmı ayrıca yüklesem nolur yardım eden herkese teşekkürler

• Yükleyemezsin... 256 ram e yüklemek için izin vermez. En az 512 olmalı. Ancak belki starter sürümünü yükleyebilirsin ama onun bile olacağından emin değilim.

256 ram ile XP bile adam gibi çalışmıyor, sen win 7 ultimate diyosun.
  • ben de 1 gb 667 mhz ram var.Onla bile win 7 32 bit ultimate e yetmiyor. o makinaya ancak xp gider
  • 512 ramli laptopa kurmuştum kağnı gibi çalışıyordu... 256 da hiç çalışmaz...
  • 256mb ram XP'yi bile zorlar. Ancak Pardus 2011.2+XCFE kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

256mb ram XP'yi bile zorlar. Ancak Pardus 2011.2+XCFE kullanabilirsin.

hadi ya pardus kullanılabiliyor mu 256 mb ile. o ram ile ubuntu çekilmez. pardus nasıl kaldıracak merka ettim şimdi. ayrıca win7' i o ram ile kurulum başlasa bile 24 saatte tamamlamaz sanırım. service pack yükleme dahil.
  • yenilerden anca mint gider, pardus falan da kasar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • debian/ubuntu + LXDE gereksiz servisleri başlangıç programlarını kapattığında iyi çalışır
  • 256 mb ram li bilgisayara Windows 7 Ultimate kurmanın yolu var ama uğrastığına değmez.Nasıl olsa performans alamıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Hayat

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

256mb ram XP'yi bile zorlar. Ancak Pardus 2011.2+XCFE kullanabilirsin.

hadi ya pardus kullanılabiliyor mu 256 mb ile. o ram ile ubuntu çekilmez. pardus nasıl kaldıracak merka ettim şimdi. ayrıca win7' i o ram ile kurulum başlasa bile 24 saatte tamamlamaz sanırım. service pack yükleme dahil.

Pardusu KDE ile kullanmayacaksın XCFE kurup öyle kullanacaksın. Zaten windows 98 dışında hiçbir windows çalışmaz. Linux tercih etmek şart. Onda da hafif masa üstü seçmek şartıyla.

Diğer seçenekte ram takıp rahat rahat XP kullanmak.

• valla gnome ve kde tercihi yapıp kurduklarım var. bu xfce nedir bilmem. ayrı mı kuruyoruz bunu biraz bakındım anlamadım. bu dediğinin live usb' si felan var mı denemek isterim, bakıyorum sayfasına ama indirilecek yeri de henüz bulamadım.http://www.xfce.org/download bu sayfanın neresinden ne indiriliyor acaba?
  • önce normal (KDE'li) Pardusu kuruyorsun, daha sonra Paket Yöneticisinden XCFE'yi kuruyorsun ve kullanıyorsun. Mesela ben kurdum ve deniyorum.

Malesef XCFE'li Pardus live CD yok.

Pardusu www.pardus.org.tr adresinden kurabilirsin.
  • windows 98
  • Çalışmaz diye bir şey yok, çalışır. Ama hız ve performans istersen onları görmen imkansız işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Ekim 2011; 0:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Çalışmaz diye bir şey yok, çalışır. Ama hız ve performans istersen onları görmen imkansız işte.

bana hız ve perfonmas şart değil oyun için kullanmayacağım ayrıca windows aero falan bana lazım değil ben sadece kurayım ve bir şeye tıkladığımda 2 saatte açılmasın yeter ayrıca laptopta windows xp yüklü ve pcyi ilk açtığım zaman hiç bir komutu yerine getirmiyo mesela önce bir açıyom pcyi ekran siyah oluyo tekrar geliyo peki windows 7 kursam böle bir sorun olur mu???

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunamie

quote:

Çalışmaz diye bir şey yok, çalışır. Ama hız ve performans istersen onları görmen imkansız işte.

bana hız ve perfonmas şart değil oyun için kullanmayacağım ayrıca windows aero falan bana lazım değil ben sadece kurayım ve bir şeye tıkladığımda 2 saatte açılmasın yeter ayrıca laptopta windows xp yüklü ve pcyi ilk açtığım zaman hiç bir komutu yerine getirmiyo mesela önce bir açıyom pcyi ekran siyah oluyo tekrar geliyo peki windows 7 kursam böle bir sorun olur mu???

O kadarını bilemem ama bende Pentium 4 ve 512 mb ram varken acayip kasıyordu bazen. Düşün yani.... Ayrıca üzgünüm ama bence hiç uğraşma. Çünkü sonra ram, işlemci zarar görür neyine lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 7 Ekim 2011; 21:26:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tsunamie

quote:

O kadarını bilemem ama bende Pentium 4 ve 512 mb ram varken acayip kasıyordu bazen. Düşün yani.... Ayrıca üzgünüm ama bence hiç uğraşma. Çünkü sonra ram, işlemci zarar görür neyine lazım.

sonra boşuna masraf olur dimi ama ben xpden nefret ediyorum

• Yeni sistem al bence. Bu sistem günümüze uygun değil.
  • quote:

Çalışmaz diye bişey var arkadaşım, kuruluma bile başlamaz sistem yetersiz diye. 256 ram ile home basic bile kuramaz. Adam en az 512 ram istiyor. Kurulumun daha başında hadi yallah diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Çalışmaz diye bişey var arkadaşım, kuruluma bile başlamaz sistem yetersiz diye. 256 ram ile home basic bile kuramaz. Adam en az 512 ram istiyor. Kurulumun daha başında hadi yallah diyor :)

Kanıtı vardı pentium 3 ve çok düşük bir RAM ile çalıştırmışlardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.