|
Merhabalar. Merakımdan soruyorum bunu. Ben bir aksilik olmazsa 7-8 ay sonra Avustralya'ya gideceğim. Yokluğun gözü kör olsun orada en kral bilgisayarı toplamak istiyorum. Rtx 4090 veya gittiğimde daha yükseği çıkarsa o ekran kartını alıp ona göre sistem toplayacağım. Bugün meraktan en güçlü bilgisayarı toplarsam acaba ortaya nasıl bir şey çıkar diye bir internetten göz gezdirdim ve sadece kasa içi yaklaşık 10.000 avustralya doları tuttu. Öncelikle oluşturduğum sistemin ana kartı 1500 avustralya dolarıydı ve tam 8 tane ram girişi vardı. Her birine 32 GB RAM takarak 256 GB RAM gücüne ulaşabiliyor. SSD gelince 3 adet 2 TB ssd olarak ele aldım. İşlemcide karasız kalmıştım 1100 dolarlık inteldi sanırım baktığım. Markalar öyle çok aklımda değil ama kısaca en güçlü oyun bilgisayarını toplamaya çalıştım. Peki bu bilgisayarı gerçekten toplarsak nasıl bir şey çıkar ortaya? Yani 256 GB ram nasıl bir şey olur nasıl tarif edilir bu uçak falan mı uçurur ne yapar :D Ha belki daha fazla ram takılan kartlar vardır benim bulduğum karta göre 256 gb oluyordu. Ekran kartı da işte 4090 dünyadaki en güçlü kart |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt