kartı nasıl bilirsiniz arkadaşlar ? Kullananlarınız inceleyenleriniz varsa yorumlarınız önemli bu kart için. Tamamen oyun odaklı bi bilgisayar dizeceğim ve bütçeme uygun bu anakartı buldum. Oc yapacağım, performans ve stabiliteye önem veriyorum
Cevaplayan arkadaşlarıma teşekkürler
UP UP
hiç mi bilginiz yok arkadaşlar
Anakart güzel bir anakart 2500k ile tam uyumlu olur.oc konusunda da iyi diyebileceğimiz bir anakart
şuan en popüler anakartlardan biridir daha önce bu markayı kullanmamış olan arkadaşlar pek anakartından memnun kalmamış gibiler
genelde piyada asus gigabyte msi gibi markalar tercih ediliyor kullanan arkadaşlar daha yardımcı olabilirler fiyat olarak çok üst düzey anakart
olduğunu düşünüyorum fiyat vede performans diğer anakartlar markalardından kalır yanı yoktur
Merhaba,
Asrock'un güzel anakartlarından bir tanesi.. Şuan da alacak olsam, Asrock tercihim olurdu.
İ5 2500K ile mükkemel derece de çalışacaktır. Overclock da yaptığın zaman, tadından yenmez.
2500K ile almayı düşündüğünüz anakartı kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayrıntılı olarak sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim. Şahsi olarakta anakartı alırsanız pişman olmazsınız diyebilirim. Diğer markaların muadil anakartları 500-550TL arası...
kartı nasıl bilirsiniz arkadaşlar ? Kullananlarınız inceleyenleriniz varsa yorumlarınız önemli bu kart için. Tamamen oyun odaklı bi bilgisayar dizeceğim ve bütçeme uygun bu anakartı buldum. Oc yapacağım, performans ve stabiliteye önem veriyorum
Cevaplayan arkadaşlarıma teşekkürler
bir arkadaşdademiş şuanda anakart alacak olsam ya pro3 alırdım yada extreme 6 asrock anakartta fiyat oalrak verdigi performansla çok rekabetçi oldu şu son dönemlerde bence gönül rahatlıgıyla tercih edebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme