Bildirim
25000 TL ye araba Önerileriniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam focus 2 hb derim. Park etmeniz rahat olur hem de aile arabası dediğiniz için c sınıfı hb önerdim. Kolay gelsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki hocam focus 2 hb nin kronik sorunu filan varmıdır?Yakıt tüketimi nasıldır? -
quote:
Orijinalden alıntı: seatfbg
Peki hocam focus 2 hb nin kronik sorunu filan varmıdır?Yakıt tüketimi nasıldır?
Kronik sorun hiç duymadım sanıyorum yoktur. Yakıtı da ş.içi benzinde 50 kuruş lpgde 35 civarları yakar.
Başka Önerebilceğin araba varmı hocam... İlerde eşim de kullanacak otomastik vites de tercihimizden olabilir. İnternette araba ararken Honda civic gördüm 2005 model sence nasıl araba? -
-
Alfanın Yakıtları nasıldır hocam.. Bana tip olarak biraz küçük geldi ama iç genişliği nasıldır? -
quote:
Alfanın Yakıtları nasıldır hocam.. Bana tip olarak biraz küçük geldi ama iç genişliği nasıldır?
İç hacim önemliyse, 156 daha doğru bir tercih olacaktır. Muadili benzinli araçlarla hemen hemen aynı yakıtı tüketecektir ancak bu, standartların üzerinde gösterilir. Görsel olarak ilginizi çektiyse, daha detaylı bir araştırma için forumda hakkında daha önce açılmış konuları incelemenizi tavsiye ederim. -
ford fiesta 2008 den başlayan modelleri düşünebilirsiniz, yakıtıda çok çok iyidir fakat araç küçüktür ikinci valizi attırmaz -
İş eşya sığdırmaksa sorun değil hcam -
quote:
Başka Önerebilceğin araba varmı hocam... İlerde eşim de kullanacak otomastik vites de tercihimizden olabilir. İnternette araba ararken Honda civic gördüm 2005 model sence nasıl araba?
Civic tabi ki daha iyidir hocam ama hepsi değerinin çok çok üstünde satılır. Eğer küçük demezseniz b sınıflarına bakın. Yakıtı da ekonomik olur madem otomatik de istiyorsunuz Japonlara bakın ama jazz ve yarise bakmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
quote:
Başka Önerebilceğin araba varmı hocam... İlerde eşim de kullanacak otomastik vites de tercihimizden olabilir. İnternette araba ararken Honda civic gördüm 2005 model sence nasıl araba?
Civic tabi ki daha iyidir hocam ama hepsi değerinin çok çok üstünde satılır. Eğer küçük demezseniz b sınıflarına bakın. Yakıtı da ekonomik olur madem otomatik de istiyorsunuz Japonlara bakın ama jazz ve yarise bakmayın.
Jazz, Yaris ve Colt bu sınıfın yakıt tüketimi konusunda referans araçlarıdır. Benzinli motorları rakipsiz ekonomi sunar.
İç hacim konusunda özellikle Jazz C sınıfı gibi geniş ve ferahtır. Kağıt üstünde de 380lt bagaj hacmi artı koltuk altlarında 40 lt alan extrası var.
C sınıfı HB araçlarla aynı kapasitededir.
Jazz için 2007 modelini bizzat inceledim 100 km kadar kullandım. Kısa bir maceraydı ama yazılanları doğrular nitelikleri var.
Neden böyle bir şey dediniz anlam veremedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
quote:
Jazz, Yaris ve Colt bu sınıfın yakıt tüketimi konusunda referans araçlarıdır. Benzinli motorları rakipsiz ekonomi sunar.
İç hacim konusunda özellikle Jazz C sınıfı gibi geniş ve ferahtır. Kağıt üstünde de 380lt bagaj hacmi artı koltuk altlarında 40 lt alan extrası var.
C sınıfı HB araçlarla aynı kapasitededir.
Jazz için 2007 modelini bizzat inceledim 100 km kadar kullandım. Kısa bir maceraydı ama yazılanları doğrular nitelikleri var.
Neden böyle bir şey dediniz anlam veremedim.
Anlam veremedim dediğiniz yer jazz ve yarise bakmayın demem mi hocam?
Eğer buysa bunu söyleme amacım ikisi de segment liderleri ve ülkemizdeki şöhretleri malumunuz. Bu yüzden fiyatları yüksek. Beyefendi bütçesi dahilinde temiz ya da Full birinden vazgeçmek zorunda kalabilirler. Bunların düşük modellisi yerine görece olarak daha az tutulan başka modeller daha memnun edebilir. Saygılar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet o cümleniz için demiştim sanırım ironi yapmışsınız
Ancak 25000 TL'ye Jazz full donanımlı olanı (Sunroof dahil) rahatlıkla bulunur ve alınır. 2006 - 2008 yaş aralığı hem de.
http://www.sahibinden.com/honda-jazz-1.4-elite?a5_min=2006&price_min=23000&a5_max=2008&price_max=27000 -
Nissan Almera 2006 model 1.5 full paket... Nasıl sizce 19000 TL ye arkadaşım satıyor... -
quote:
Nissan Almera 2006 model 1.5 full paket... Nasıl sizce 19000 TL ye arkadaşım satıyor...
Size otomatik vites şart,
Almera 2. Eli nazlı satılır ama kaliteli bir araç, japon.
.
Otomatik mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 25 Mart 2014; 19:28:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır aradığım araba otomatik değil. Fakat benim aklıma takılan şu : internetten baktığımda araba 24000 civarında, ama benim arkadaşım 19000 e satıyor. Fiyat nrmal mi?
Yarın gidip arabaya bakacağım -
Hocam tabi ki bulunuyor ama şu şekilde söylüyorum. Mesela jazz kadar tutulmadığı için aynı fiyatlarda 3-4 yaş daha genç colt,micra alınabiliyor. Uzun vadeli kullanıcı için daha cazip gibi(benim görüşüm).
quote:
Hayır aradığım araba otomatik değil. Fakat benim aklıma takılan şu : internetten baktığımda araba 24000 civarında, ama benim arkadaşım 19000 e satıyor. Fiyat nrmal mi?
Yarın gidip arabaya bakacağım
Hocam evet normal hatta aynı satıcıya bile rastlarsanız ilanda farklı, yanına gidince farklı fiyat veriyor.
quote:
Yarın gidip arabaya bakacağım
temizi 18 bin tl nin altına pek düşmez.
20-21bin liranın üzerinde de nazlı satılır.
çünkü millet bu fiyatın üzerinde ; golf4, leon, focus hb, astra hb, vs tercih ediyor.
bence araç temiz ve hasarsız ise alınabilir.
ama her ikinizinde rahat kullanımı açısından alacağınız araç otomatik vites ve hb olmalı bence.
Benzer içerikler
- passat 1.6 fsi
- 3008 mi qashqai mi 2024
- hangi araba alınır
- cupra formentor yorum
- 1.6 dizel jetta alınır mı
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X