Şimdi Ara

25000 BİNE YÜK TAŞIYACAK ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 AY içinde geniş bagajlı bi araba düşünüorum max 25000 tl sürekli yük taşıycak yılda ortalama 25000km yol yapıoz yakıt az olması lazım haliyle 7-8 sene bincez yeni olması önemli
    marka takıntım yok araçtan beklentim de yok yardım lütfen

• O zaman hafif ticari doblo veya Connect güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman hafif ticari doblo veya Connect güzel olur

• Ticari düşünmüyorum tesekkürler

• Yük Ağırlık olarak fazla değil ise Logan veya Sandero 1.2/LPG Olabilir.Koltuklarıda yatırırsınız istediğiniz herşeyi alır.Çok ağır yükler taşıyacağım filan derseniz Dizel modeller daha uygun olur.
  • yük işin içine girince dizel seçilmeli
  • Eger c sinifi sedan araç arıyorsanız Toyotayi secmeyin. 2 nesildir Corolla kullaniyoruz binince bile cokuyor yuke gelmez. Ama bugun Hilux ile 350 km kadar yol yaptik kullanmadim ama cok hosuma gitti pick_up düşünüyorsanız değerlendirmekte fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende l200 onericektim. Sehir ici 8.5-9 lt falan yaktigini soyluyorlar.

• Yük taşıyacak ama ticari olmayacak birde 25.000TL olacak

Ticari olmama nedeni güvenli olmaması mı yoksa vergi,1.köprüden geçememe gibi nedenler mi?

Şayet güvenlik değil diğerleri ise otomobil ruhsatlı Doblo,Caddy ve Kangoo tarzı araçlar öneririm.

Skoda Roomster

Mesela şu ilan km fazla ama güncel araç:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-ilk-sahibinden-2009-kango-1%2C5dci-multi-expression-orjinal-162862999/detay

• Yuk ağırlığı fazla
    Dizel bencede sart
    Pick up düşünmüoz
    Skodanın motoru küçük 5 kişi artı 400kg taşıyamaz bide bizim ev tepenin doruğunda
    Banada bişi beğendirilmio ya

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota97

Yuk ağırlığı fazla
    Dizel bencede sart
    Pick up düşünmüoz
    Skodanın motoru küçük 5 kişi artı 400kg taşıyamaz bide bizim ev tepenin doruğunda
    Banada bişi beğendirilmio ya

Kardeşim millet nedese beyenmiyorsun ne cins adamsın
    Yük dediğin dobloyla taşınır. Normal taksiler yük için yapılmadı sonuçta.

• Yük taşımaya 25.000 lira çok..Tabanında simit deposu olan LPG li bir temiz KARTAL İşinizi görür. Fiyatı çok değil..8 - 10 -12.000 lira yeter.....Eşşek niyetine kullanın...Yoruldum dedimi satıp başkasını alın..Hem ticari olmayacak hem 4 kişi taşıyacak hem yük taşıyacak. Hem yakıtı hesaplı olacak....Binek araç en çok 450 Kg yük taşır... Dün gördüm kartalın arka koltukları yatırmış olduğu gibi içi radyatör, boru, doğalgaz tesisatı malzemesi.Adam evlere tesisat döşüyor...Kapalı .kamyonet niyetine kullanıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Ağustos 2014; 12:56:26 >

• Valla binek arac 4senedir tasio yuku6 gene binerim de eskidi masraf cikartio logan mcw nasil tam ihtiyacima yonelik

• Albea sole uygun gorunuor benim icin yakiti az bagaji genis flklr alabilir miyim sole hakkinda

• Dembele oylede 7 8 sene bincem araca tabiki emin olmam lazim

• Binek ruhsatli ticariler de mi var bak onu dusunebilirim connect istiyom da yakiti fena

• Kartal al bekletin yoksa.

• dacia logan mcv
  • Mercedes vaneo nasıl?? fiyatları acaip uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.