Şimdi Ara

2500 tl param var ne yapayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam 2500 tl civarı laptop alacağını söyledi ben başka şeylere de kullanabileceğimi düşündüm şuan i5 işlemci 4gb ram 1gb geforce 610m ekran kartı olan asus aio bilgisayarım var 2300 gibi bir rakama almıştık diyorum ki bu bilgisayarı satsam sonra şu laptop'u alsamhttp://www.notebookadresi.com/asus_n550vj-cn211d_notebook kalan parayla ps4 2-3 oyun kalanıyla da monitör alsam diyorum daha mı iyi yapmış olurum ?
    yada ps4ü oyun için kullanacağım için o özelliklerde bir laptop almasam ve bilgisayarı satmadan sadece ps4 oyun ve monitör alabilirim kafam karıştı yardım ederseniz harika olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 26 Ocak 2014; 2:15:31 >

• Bana ver tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git çeyrek altın al koy kenara
  • bana 50 lira borç ver.
  • 500'ünü bana ver
  • ne bu teknoloji manyaklıgı git spor yap
  • ps4 + 32 inc tv alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Bunu al.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-ge60-20e-295xtr-core-i5-4200m-8gb-1tb-2gb-vga-gtx765m-156-full-hd-free-dos.aspx

onu da düşündüm ama vazgeçtim çok oynamıyorum günde 1.5 saat felan onun dışında nette sörf ve film yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XiQua

ne bu teknoloji manyaklıgı git spor yap

yapmıyor muyum sanıyorsunuz derslere çok kafa yoruyorum spor da yapıyorum sosyal ortamım da var
  • ne sporu yaş kaç boy kilo lisanslı vs . ? söylede bilelim ha tabi 1.90 sarışın felan cıkarsın
  • geçmiş olsun paran %20 değer kaybedip 2000TL oldu. daha doğrusu; bir ay önce 2500TL ya alabileceğin şeyler artık zamlandı ya da zamlanacak ve 3000TL ödemek zorunda kalacaksın almak için.
  • Euro al ve kenara koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

ps4 + 32 inc tv alırdım

hocam evde 127 ekran tv mevcut ona da bağlayabilirim yeni taşınacağımız için boşta kalan odaya oyun odası kurabilirim tabi 32 inç ucuz bi monitör bulabilirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

geçmiş olsun paran %20 değer kaybedip 2000TL oldu. daha doğrusu; bir ay önce 2500TL ya alabileceğin şeyler artık zamlandı ya da zamlanacak ve 3000TL ödemek zorunda kalacaksın almak için.

anlamadım ne demek istediniz ?

@XiQua
    16 yaşındayım fazla kilom var ama yavaş yavaş kilo veriyorum kışın gelmesi ve hastalanmamak için (sınav zamanı) amatör futbolu bıraktıp yaza doğru tekrar başlayacağım ve lisansım çıkacak bu sayede altyapıya girebileceğim
    yani spor vs. sorun değil futbol oynuyorum arada basket
  • Msi laptoplara bakabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 16yım yazı bekleme şimdiden başla 15 tatili iyi değerlendir sabah akşam yürü tabi spor salonunda calısmıyorsan neyse iyi geceler vicütlü cocuk
  • son bir ayda türk lirası %20 değer kaybetti, onu diyorum.
  • Nette surf ve film izlemek için 2700 lira laptopa verilmez,1200 liraya alacağın laptop hertürlü işini görür.
  • Tereddutsuz lenovo y510p al 2500 gayme cift sli gt750 i7 4700 islemci full hd isikli klavye vs. Aldm memnunum 2500 e yapilacak en iyi sey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.