Şimdi Ara

2500 TL'lik Sony kulaklıkta bluetooth takılıyor. (Sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son durum editi: Akşam akıllı saati kapatıp denedim, sorunsuz çalıştı. Aynı anda 2 cihaza bağlanmak telefonlarda sorunluymuş zaten. Kesin emin olunca başlığı değiştirdim.

    Merhabalar. Bugün internetten Sony WH-1000XM3 sıfır kulaklık aldım (kutuyu ilk ben açtım, kullanılmış ya da darbeli bir kutu/cihaz değil).

    Tam dolu şarjla iş çıkışı yürürken hevesle kulağıma taktım. Ama seste takılmalar olmaya başladı ve servis aracında devam etti.

    Telefonum Sony Xperia Z5 Compact, 2-3 günde bir bluetooth hoparlör kullanırım sorunsuz olarak. Sony akıllı saatim de hep kolumdadır yani telefondan bir sorun olacağına ihtimal vermiyorum. Yine de kulaklığı ve bluetooth'u kapatıp açtım filan, sonra telefonu yeniden başlattım. Sorun devam ediyor, bazen 1-3 dk. içinde, bazen de 10 saniyede 3 kere atladığı oluyor.

    Bu konuda bilgisi, deneyimi olan uzman arkadaşlar, aynı ya da farklı kulaklık kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. En ufak bilgi altın değerindedir şimdiden teşekkür ederim.

    Edit: Şimdi kontrol ettiğimde telefonumda bluetooth 4.1 var, ama kulaklık 4.2 imiş. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Telefonun bluetooth versiyonu yükseltilebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 18 Nisan 2020; 16:57:20 >







  • neden teslim edip baska bi urun almiyorsunuz. veya en azindan bi media markt veya sony bayisine gidip ayni model baska bi kulaklikla deneyin eger onda da ayni sorun varsa deidginiz gibi teknik bi sikintidir, yapmyorsa urununuzde bi problem olabilir degisim talep edebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 7 Ağustos 2019; 23:56:3 >
  • Çok çok teşekkürler güzel bir öneri olmuş. İnsan morali bozulunca sağlıklı düşünüp yol yöntem de aklına getiremiyor. Yalnız akşam eve gidince akıllı saati kapatmayı denedim, sorunsuz çalıştı. Sanırım telefonlarda aynı anda iki bluetooth cihaza aktif bağlı olmak zaten sıkıntılı birşeymiş, emin olmak için nette araştırınca pek çok yazı okudum.

    Eğer sorun tekrarlarsa dediğinizi yapıcam.
  • Merhaba,SONY WH-1000XM3 kulaklıktan almayı düşünüyorum.Ses performansından memnun musunuz?
  • Gayet memnunum iyi ki almışım diyorum ama gerçekten fiyat olarak çok yüksek. Belki daha düşük fiyatlara yine tatmin edecek kulaklıklar bulunabilir piyasada çeşit çok ama zaman ayırıp denemek gerekiyor. Ben frekans aralığının piyasadaki en geniş olanı diye aldım. Ayrıca hiç bilmediğim gürültü önleme özelliğine hayran oldum. Resmen elektronik bir sistem var ve düğmeye bastığınız anda mezar sessizliği başlıyor ayak sesinizi bile duymaz oluyorsunuz. Özellikle istanbul gibi yerlerde benim gibi sabah akşam servis gürültüsünden işe hasta gibi başlayanlar ve yine eve yorgun dönenler sırf bu özelliği için kesinlikle almalı, psikolojiniz ve sağlığınız herşeyden önemli sonuçta. O teneke gibi servislerin, dolmuşların sarsıntı ve gürültüsünden bir anda hızlı tren konforuna erişiyorsunuz.

    O sayede dışarıyı da rahatsız etmeden tüm sesleri olması gerektiği gibi ve yüksek seste dinleyebiliyorsunuz.

    Daha önce kullandığım yine sony'nin hiç de ucuz olmayan xbap50 extra bass kulaklığını artık takasım gelmiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.