Şimdi Ara

2500 TL Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/asus-x542ur-gq276-intel-core-i5-7200u-4gb-1tb-gt930mx-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB000008OBG6

Arkadaşlar Asus X542-ur modeli 2000 TL olmasına rağmen, 930 mx ekran kartı var ve i5 7200u işlemcili. Özellik açısından bu fiyata çok çok iyi gibi görünüyor. Başka markalarda 3000'e yakın benzer özellikler. Acaba modelde kronik bir sıkıntı mı var? Bir de max 2500 TL'ye sizin öneriniz ne olur? Bir de Radeon kartları masaüstünde kullanıyor olmama rağmen laptop modellerinde pek bilgim yok. R5 430 gibi modeller görüyorum. Nvidia'dan performans anlamında düşük mü kalıyor?

• fiyatına göre normal bir laptop, özellik olarak iyi sayılmaz . 1366x768 çözünürlüklü ekranı var bir defa + 4 gb ram + ssd yok + işletim sistemi yok. 3000tl ye satılan laptopların donanım özellikleri daha iyi olur. Eğer 3000 tlye aynı donanım özellikleri olan laptop varsa kasası küçük+hafif ve ekranı iyidir, fiyat farkı oradan gelir . iyi günler dilerim
  • bana kalırsa 8. nesil intel işlemcili laptoplar varken 6 ve 7. nesile o paralar verilmez şuan. zaten farketttiyseniz malum site eski laptopları önce bindirip sonra indirim yapıyormuş gibi gösterip elinden çıkartıyor. ( istisnalar haric )
  • evet fiyat konusunda şişirip indirme olduğu diğer satıcıların fiyatlarından belli oluyor zaten. Freedos olayı problem değil benim için, tercihim freedos ekstra maliyetten kurtulmak için. Bu fiyat aralığında da daha iyi bir şey bulamadım.
  • hocam bende dün aldım ürün elime bugün ulaştı bi 5 gün kadar beklersen inceleme yapıp foruma atacağım herkesin faydalanması için, gittigidiyor incehesap üzerinden 2049 liraya aldım, şuan 1984 lira sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbaros_ksk

tamamdır, inceleme için takipteyim.

Bir şeyler karaladım hocam belki fikir sahibi olursun. Konu linki:https://forum.donanimhaber.com/asus-x542ur-gq276-incelemesi-2049-tl--130542680#130542680
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.