Şimdi Ara

2500-3000 arası alınabilecek en iyi projeksiyon..yardımınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • led tv almayı düşünüyordum fakat projeksiyona döndüm..2500-3000 tl arası ne alabilirim? 3d hd alabilme şansım nedir? bu konuda bilgim az...paylaşımlarınızda harika sinema odaları yaptığınızı gördüm..

yardımlarınızı bekliyorum..

bende küçük çaplı böyle bir oda yapmayı düşünüyorum...

herşeyi hazırladım bir tek projeksiyonum eksik...

• Merhaba,
    Belirttiğiniz fiyat aralığında full hd ve 3d cihaz olarak optoma hd25e veya Epson TW5200 modelini tercih edebilirsiniz.
    Forumda 2 markanında başlıkları var. Eğer bilginiz az ise biraz fikir edinmenizi tavsiye ederim.
    Daha sonra beklentilerinize göre karar vermeniz daha kolay olacak.
    2000TL ye 3d 720p cihazlar var bunlara yönelmeyin nasıl olsa bütçeniz müsait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkmedia

Merhaba,
    Belirttiğiniz fiyat aralığında full hd ve 3d cihaz olarak optoma hd25e veya Epson TW5200 modelini tercih edebilirsiniz.
    Forumda 2 markanında başlıkları var. Eğer bilginiz az ise biraz fikir edinmenizi tavsiye ederim.
    Daha sonra beklentilerinize göre karar vermeniz daha kolay olacak.
    2000TL ye 3d 720p cihazlar var bunlara yönelmeyin nasıl olsa bütçeniz müsait.

hocam araştırmaya devam ediyorum...bakacağım...çok detaylı araştırma gerektiriyor.ampul ömrü falan bakalım...

inşallah ideal birşey alacağız. . .
  • Artık lamba ömrünü pek kafanıza takmayın. Kullanım moduna göre (eko,parlak) 3000,6000 saat arası lamba ömürleri.
    Yani 3 sene sonra lamba değiştirseniz 250-300 lira masrafınız olur sadece.
    Lamba ömrü uzun diye led cihazlara yönelmeyin de. Film ve 3d için performans alamazsınız.
    Bütçeniz bu aralıkta ise önerdiğim modelleri incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkmedia -- 11 Ocak 2014; 18:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkmedia

Artık lamba ömrünü pek kafanıza takmayın. Kullanım moduna göre (eko,parlak) 3000,6000 saat arası lamba ömürleri.
    Yani 3 sene sonra lamba değiştirseniz 250-300 lira masrafınız olur sadece.
    Lamba ömrü uzun diye led cihazlara yönelmeyin de. Film ve 3d için performans alamazsınız.
    Bütçeniz bu aralıkta ise önerdiğim modelleri incelemenizi tavsiye ederim.

optoma sanki daha çok övgü almış nereden alabilriiz? internet üzerinde hangi siteyi tavsiye edersiniz?
  • Kendimde optoma hd25e kullanıyorum.
    Fikir edinmeniz açısından direk bir model önermedim çünkü 2 cihaz birbirinden farklı teknoloji kullanıyor.

Hd25e'yi boyutdijital'den alabilirsiniz.
    http://www.boyutdijital.com/Optoma-HD25e-Full-HD-3D-Projeksiyon-Cihazi,PR-1265085.html
    Arayın Kürşat bey ile iletişim kurun her konuda yardımcı olur. Bende buradan aldım cihazı.

Ayrıca Proav var.http://www.proav.com.tr/ burası ilede iletişim kurabilirsiniz.
    Her iki firmadanda ürün alsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Hd25e'nin 3d performansıda çok daha iyidir. Yanında 2 tane hediye gözlük veriliyor. RF Gözlüklerin tr fiyatı tanesi 300TL civarında.
    Piyasada bulabileceğiniz en iyi gözlükler.

Edit: Şimdi siteye baktımda 3d rf gözlük yerine dlp gözlük hediye yazıyor. Sanırım değiştirmişler.
    Gözlük tercihiniz dlp gözlük yerine Optoma BG 3d RF ya da Optoma ZF2100 RF gözlük olsun mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkmedia -- 11 Ocak 2014; 20:12:49 >

• hocam cok sagol bakalim kontaga gececegim..insallah iyi bisey aliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim, bu fiyat aralığında oldukça memnun kalacağınız bir cihaz. Bu cihazı alırsanız gözlük konusunu unutmayın.
  • anladım teşekkür ederim...

yalnız siteesinde bi 2500 tl olan var bir de 3000 tl olan ne fark var ? biiliyor musunuz? @turkmedia
  • 2500TL olan model hd25 olan modeli. Bir önceki model. Hd25e için güncellenmiş yeni ürün diyebiliriz.
    hd25 2000 ansi lümen hd25e ise 2800. Kontrast oranları ikisininde aynı 20.000
    3d de ise hd25e'nin 144hz desteği var. hd25 ise 120hz. 144hz 3d de daha fazla performans için önemli.
    Bu yüzden hd25e alırsanız gözlükleriniz mutlaka Optoma BG 3d RF ya da Optoma ZF2100 RF gözlük olsun.
  • tamam çok teşekkür ederim...

bakalım bütçeyi zorlayacağız.
    @turkmedia
  • Evet bence de optoma hd25e o fiyat aralıgında en iyi tercih olur

• Ben de arastirmaya basladim..3d sart degil .olsa da olur olmasa da sevmiyorum pek.ama full hd olup 2d olan cok model yok sanirim.
    Epson tw5200 de usb baglanti var mi .3d projeksyon alirsak gozlukleri nasil halletmek lazim vermiyorlar sanirim ? Perde icin en iyi oran 200×200 mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ben de arastirmaya basladim..3d sart degil .olsa da olur olmasa da sevmiyorum pek.ama full hd olup 2d olan cok model yok sanirim.
    Epson tw5200 de usb baglanti var mi .3d projeksyon alirsak gozlukleri nasil halletmek lazim vermiyorlar sanirim ? Perde icin en iyi oran 200×200 mu ?

tw5200 ile hd25e aynı cihazlar değil,
    imkanınız varsa yan yana koyup bu iki cihazı deneyin,
    ben denedim ve sonuç şuan bir optomam var,
    perde boyu 200x200 düşünüyorsanız hd25 alın, daha büyük ölçüler için hd25e tercih edebilirsiniz,
  • Bu değerlendirmenizin içine BenQ W1070'i de katmanızda fayda var.
    Projetokrcentral'de çok iyi sonuçlar alan bir ürün. Şu an 3 ayrı kategoride bir numara.
  • benq w1070 +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ben de arastirmaya basladim..3d sart degil .olsa da olur olmasa da sevmiyorum pek.ama full hd olup 2d olan cok model yok sanirim.

tw5200 ile hd25e aynı cihazlar değil,
    imkanınız varsa yan yana koyup bu iki cihazı deneyin,
    ben denedim ve sonuç şuan bir optomam var,
    perde boyu 200x200 düşünüyorsanız hd25 alın, daha büyük ölçüler için hd25e tercih edebilirsiniz,

Tesekkurler imkanim yok , olmayacak gibi gorunuyor.tamamen tavsiye incelemelere gore alacagim ) ve karar verme surecim kisa olacak gibi gorunuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.