Bildirim
25 ytl ye kadar kaliteli kulaklık önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kulaklık denıldıgınde SENNHEISER dan baska bır markaya bakmam... cx300 u ozun kapalı al derım ... gttgdyr da cok ucuz oldugunu gordum.. -
Kulaklık bölümüne ne amaçlı kullanacağını ve nasıl bir kulaklık almak istediğini belirten bir konu açarsan daha iyi yardım alabilirsin. Ya da öncelikle o bölümü inceleyebilirsin. -
www.sennheiser.com u bir incele... Sadece kulaklık ve mikrofon üzerine calısan bir firma... sana tavsiye ettgm cx300 ü 3 sene once aldım ve her kullanısımdan sonra katlayıp cebıme koydum... yagmurda dinledim yere dusurdum ... tık yok... hala ılk gunkı gıbı calısıyor... ipoda tak sonuna kadar ac sesı.. yanındakıler kesınlıkle rahatsız olmazlar... dısarı ses vermez.. aynı sekılde ıcerı de hıcbır ses almaz... ornek verıyorum ... %60 volume ıle muzık dınlıyorsan ve bır yol calısmasının kazısının yanından gecsen tek ses duymassın emın ol ...yazdıklarımda en ufak abartma yoktur alırsan bu yazdıklarıma hakvereceksın... sen bulabıldıgın kadar ucuz bır cx300 ( cx400 - cx500 ıe4 modellerinden de olabilr...) bul ve al... ben kefilim begenmezsen okadar emınım yanı
sennheıser boyle bı tanıtım yaptıgımı gorse bana kulaklıkları belese verır be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 10 Ocak 2009; 17:01:55 >
-
Sağolun öneriler için. -
quote:
Orjinalden alıntı: cantech
Sadece kulaklık vermekle kalmaz seni ortak bile alabilir. -
quote:
gttgdyr da cok ucuz oldugunu gordum..
Onlar sahte. 25 ytl ye cx300 alamazsın. Fiyatı 100 ytl civarı.
20 ytl ye migroslardan PHILIPS SHP-2000 alabilirsin o fiyata alabileceğin güzel kulaklıktır. Aynı kulaklık teknosalarda 34 ytl nedense. Ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi ve çok rahat bir kulaklık. -
quote:
Orjinalden alıntı: JakX
quote:
20 ytl ye migroslardan PHILIPS SHP-2000 alabilirsin o fiyata alabileceğin güzel kulaklıktır. Aynı kulaklık teknosalarda 34 ytl nedense. Ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi ve çok rahat bir kulaklık.
+1 diyorum. -
evet arkadaşalara aynen katılıyorum onlar sahte 25 tl kimse vermez ama benim önerim cx500 dehset bir şey aynısı arkadaşımda var -
Arkadaşlar sağolun cx300 aldım mükemmel ses kalitesi var.
@DéV!LOfL!fé
Aga onlar öyle oluyor 14 lira kulaklık.20 lira tamir parası -
quote:
Orjinalden alıntı: ©oolermaste®
quote:
Orjinalden alıntı: JakX
quote:
20 ytl ye migroslardan PHILIPS SHP-2000 alabilirsin o fiyata alabileceğin güzel kulaklıktır. Aynı kulaklık teknosalarda 34 ytl nedense. Ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi ve çok rahat bir kulaklık.
+1 diyorum.
hala varmı migrosta PHILIPS SHP-2000 -
nerden aldın arkadaşım. bende almayı düşünüyorum da. -
merak ettim bu kulaklığı bir bakalım..
quote:
Orjinalden alıntı: mat2000
quote:
Orjinalden alıntı: cantech
Sadece kulaklık vermekle kalmaz seni ortak bile alabilir.
-
ankarada KULE TEKNOLOJİ var piyasada bulamadığın kulaklıkları bile orda uygun fiata orjinal kulaklıklar bulabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: princo0644
ankarada KULE TEKNOLOJİ var piyasada bulamadığın kulaklıkları bile orda uygun fiata orjinal kulaklıklar bulabilirsin
Arkadaşım kule teknoloji Ankarada nerede?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- logitech g435 alınır mı
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods seri no sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X